homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lofemenal

#1 2006-03-11 21:40:25

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

lofemenal

salut.iau lofemenal de 11 luni..mi le-au dat de la un cabinet de planning dupa un consult.cand sunt la menstruatie in a2a sau a3a zi..am o durere in cosul pieptului...pe mijlok la terminarea coastelor...in unele luni se simte mai tare in altele nici nu apare...si ma doare doar cand merg..daca stau in pat linishtita nu am probleme..mentionez ca nu dureaza mult durerea...pana a 2a zi...cam asa...as vrea sa stiu dac e posibil sa fie de la pastile...durerile nu au aparut din prima luna cand am luat pastilele.in rest nu am avut probleme cu ele..doar niste senzatii de greatza pe la a3a pastila dintr-o noua folie..presupun k e normal.nu am auzit multe despre aceste pastile doar k se gasesc numa la planning..luna urmatoare urmeaza sa ma duc la controlul de 1 an si as vrea sa stiu ce fel de pastile se mai dau la planning...(ma gandesc sa le skimb dac durerile in piept sunt de la ele).si as mai vrea sa stiu daca contin multi hormoni.va multumesc

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2 2006-03-11 21:52:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: lofemenal

of...mie nu-mi place de loc lo-femenal,ce sa zic
insa dureri in capul pieptului in timpul menstruatiei nu am auzit sa apara de la pastile...nici macer de la lo-femenal
poate ar trebui sa mergi sa investighezi aceste dureri

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2006-03-11 22:01:05

green_fairy
Platinum member

dc zici k nu iti place?mai stiu persoane care iau si nu au probleme..nici eu nu am...poi ma gandeam k o fi de la pastile dac apare durerea numa la menstruatie si tine in jur de 1-2 zile...da hm..o sa ma duc la doctor...deci..cu lofemenalul sa continui sau nu?adika..eu o sa intreb doctorita de la planning cand ma duc la control da mai vreau pareri.si la control ma pot duce in timp ce iau anticonceptionale?afecteaza cu ceva sau tre sa fac pauza?

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#4 2006-03-11 22:22:47

Al Pacino
Administrator

poti merge la control oricind vrei,nici vorba de necesitatea vreunei pauze
intreab-o pe doctorita de la planning.la secs mergi,nu?

#5 2006-03-11 22:29:13

green_fairy
Platinum member

este SECS in iasi?si daca da unde?am fost prima data cu sora prietenului meu..ea acolo s-a dus de prima data..este un spital elena doamna ..si are intr-o parte a curtii si cabinet de planning.acolo am fost...eu zik ca e bun pt ca nu mi-au dat pastile asa dupa ureke..mi-a facut doctorita consult..mi-a luat mostra din vagin...analize la sange..sa vada dac am diabet...sau pe la ficat nu stiu ce..am uitat cum se numeste testul big_smile si ma gandesc sa ma duc la control..eu luna viitoare fac un an de luat pastile da ma gandesc sa ma duc sapt asta intr-o zi..

Publicitate

loading...

#6 2006-03-11 22:33:40

Al Pacino
Administrator

este si in Iasi,da nu stiu exact unde
eu zic insa ca e ok si acolo unde mergi...
cum crezi tu,eu inca odata iti zic,nu cred ca durerea ta e de la pastile

#7 2006-03-11 22:36:11

green_fairy
Platinum member

am gasit pe net unde este
big_smile da...crek o sa continui sa ma duc la asta unde sunt acuma inscrisa...k sa nu trebuiasca sa ma tot foiesc...cu inscrierea la alt doctor

#8 2006-03-20 18:04:44

ralucaiasi21
Membru
Inregistrat: 2006-03-20

pana la urma ce e de capul lo-femenalului asta...?mi s-a prescris si mie...dupa un control evaziv..is la a4a pastila..am mai citit si pe net...si nus m-as cam lasa de meserie...nus ce sa fac...cum sunt?cine a mai luat?ceva reactii negative...am citit ami sus desprea cazul animalutzei si m-am cam speriat.Ma gandesc serios sa renunt...nu stiu ce sa fac....sincer..is asa de dezorientata...nu am mai luat niciodata...is la prima incercare cu pastilele..si mi-e cam frica sa nu o dau in bara.Si apoi mai sunt si efectele adverse...care MA SPERIE!!!!!!!!!!!!!!nu stiu ce sa fac....help pls...

#9 2006-03-21 00:01:08

green_fairy
Platinum member

nu ai dc sa iti faci griji.mie mi-a mers bine cu ele.durerea aia in piept nu e de la pastile:D.eu recomand sa iei in continuare daca te simti bine cu ele.eu acum trebuie sa le skimb pt k la planningul de unde ma aprovizionam eu cu lofemenal nu mai au deokamdata pastile si mi-a zis doctorita sa iau regivedon.sper sa fie bune pt mine.si eu am emotii acu k nu stiu cum o sa reactionez la ele..la fel a fost si cu lofemenalul ca pe ele le-am luat prima oara.

#10 2006-03-21 11:55:04

Al Pacino
Administrator

eu sunt de parere ca daca nu esti ingrozitor de strimtorata cu banii asa fel incit sa nu ai de ales si sa trebuiasca sa apelezi la sistemul de gratuitati sa mergi pentru consult si anticonceptionale la un cabinet unde sa poti avea la dispozitie si alte optiunea altor contraceptive(chiar daca asta inseamna sa le cumperi la farmacie pe bani)

#11 2006-03-21 13:56:12

ralucaiasi21
Membru
Inregistrat: 2006-03-20

ok...ms ptr sfaturi.Oricum ma gandeam sa merg totui la un ginecolog...ptr niste analize...

#12 2006-04-06 01:17:05

Ioana Eni
Membru
Inregistrat: 2006-04-06

Buna, tuturor!

Am vazut ca intrebati de cabinetul SECS din Iasi....Iata un link util: www.secs.iasi.go.ro. Sper sa gasiti informatii interesante.

#13 2007-01-13 17:00:26

nicola
New member
Inregistrat: 2007-01-13

am luat anticonceptionalele lo femenal vreme de 2 ani.s a inkis cabinetu de planning. ce ma fac?

#14 2007-01-13 17:45:30

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

da.. si eu sunt in aceeasi situatie big_smile cautam altul sad

#15 2007-01-13 17:51:58

nicola
New member
Inregistrat: 2007-01-13

lasa ma sa ghicesc era tnt?

#16 2007-01-13 18:11:23

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

doctoressa a scris:

of...mie nu-mi place de loc lo-femenal,ce sa zic
insa dureri in capul pieptului in timpul menstruatiei nu am auzit sa apara de la pastile...nici macer de la lo-femenal
poate ar trebui sa mergi sa investighezi aceste dureri

de ce ziceti ca nu va place lo-femenal?eu iau de 7 luni si de la aceste pastile am scapat de durerile de burta si de menstruatia abundenta si lunga.

#17 2007-01-15 13:11:08

Al Pacino
Administrator

nu imi place pentru ca are in compozitie si dextronorgestrel nu doar levonorgestrel....e foarte vechi....

#18 2007-01-17 13:05:20

Elfie
New member
Inregistrat: 2007-01-17

Buna! Am fost la un cabinet de planificare si tot lo-femenal mi s-a recomandat dar citind ce ati scris pe forum incep sa cred k nu sunt cele mai bune si as vrea sa merg la un nou consult... Ce anticonceptionale ar fi mai bune? Care sunt din ultima generatie? k sa fiu cat de cat in cunostiinta de cauza cand intreb...Merci anticipat puss

#19 2007-01-17 13:07:56

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

yasmin sunt de generatie a 3-a. dar nu asta e important. pot fi foarte noi, dar tie sa nu ti se potriveasca.

Nobody home

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.