|
Nu esti logat.
Ajutati-ma va rog!#1 2009-02-01 11:11:10
ajutati-ma va rog!Buna ziua! Am o problema.... iau aproape de 2 ani Novynette, iar acum le-am intrerupt si menstruatia nu imi mai vine. Oare ce se intampla? E normal sa intarzie? Imi este foarte frica sa nu raman insarcinata acum..... Va rog ajutati-ma! Ultima oara a fost editat de Andreea_01 (2009-02-01 11:12:10) Offline #2 2009-02-01 12:06:41
Re: ajutati-ma va rog!poate fi vb de o dereglare.daca te`ai protejat,insarcinata nu esti. mergi la doctor daca nu vine,sa iti dea ceva sa vina Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-02-01 13:36:57
Re: ajutati-ma va rog!e normal sa intarzie dupa intreuperea ac. Offline #4 2009-02-04 18:46:41
Re: ajutati-ma va rog!De intarziat niciodata nu mi-a intarziat menstruatia ca acum..azi e o saptamana, si contact am avut dupa ce le-am oprit. Azi mi-am facut un test si mi-a iesit o liniuta adica negatin....nu sunt, dar tot fica imi este pana nu imi vine. Sunt tare nelinistita, toata noaptea am plans. Va multumesc fetelor. Offline #5 2009-02-04 21:51:59
Re: ajutati-ma va rog!Buna!Ma numesc Irina si am aproape 18 ani.Mi-am inceput de curand viata sexuala cu prietenul meu cu care sunt de aproape 2 ani.El este din Timisoara si eu din Buzau.Ne-am cunoscut pe net:d.A venit la mn de Craciun ultima data si am facut dragoste cu el cam la 6 zile dupa menstruatie,dar intai si-a bagat penisul in vaginul meu fara prezervativ fara a se termine.Mai inainte sa imi vina menstruatia si-a mai bagat de cateva ori penisul in vaginul meu fara sa se termine.Dupa ce am facut sex ultima data,adikla 6 zile dupa menstruatie mi-a venit exact cand trebuia sa imi vina, era normal nu avea culoarea schimbata,dar nush dc am o senzatie ciudata.Probabil k sunt putin speriata nu stiu...se poate sa fiu insarcinata?Ma doare stomacul...am citit pe net ca si asta e un simptom al sarcinii,nu am alte simptome...vreau un raspuns va rog cat mai repede Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-04 22:05:35
Re: ajutati-ma va rog!stai linistita #7 2009-02-04 22:07:03
Re: ajutati-ma va rog!daca ai folosit coitul intrerupt e si asta o metoda insa nu e prea indicata,nu cred k esti insarcinata asteapta sa iti vina ciclul luna asta si dute la un planning ca sa iti procuri ac pt a nu mai trece prin situatii ca aceasta Offline #8 2009-02-06 20:10:36
Re: ajutati-ma va rog!buna! am o veste super.... mi-a venit menstruatia! dar.....mai am o neliniste... zilele din urma am avut contact sexual si la fel si joi ziua (toate ne protejate) dar....joi seara a venit menstruatia. Se poate intampla ceva rau?? ma refer ca alte fete vb despre acel calendar, ca nu trebuie sa ai contact sexual 7 zile inainte sa vina si 7 zile dupa ca sa nu ramai insarcinata. E adevarat?? Offline #9 2009-02-06 20:16:35
Re: ajutati-ma va rog!e vb de perioada fertila, dar daca tu ai intrerupt anticonceptionalele asa de curand nu trebuie sa te bazezi pe metoda asta si nici nu prea poti sa calculezi. fa un test de sarcina la 3 sapt de la contactul cu risc si nu te mai juca daca nu vrei un copil. menstruatia oricum iti venea desi joi ai facut neprotejat, n`are cum sa se produca schimbari asa de repede in organismul tau. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #10 2009-02-07 23:38:40
Re: ajutati-ma va rog!Multumesc ptr sfaturi, gata sunt hotarata sa nu ma mai joc cu tensiunea mea, mai ales ca acum inca nu sunt pregatita sa am un copil. Cel mai bine e sa iau iar conceptionale acum sunt pe ciclu...Trebuie sa astept sa se termine apoi sa incep sa iau pastilute?Daca e sa socotesc eu ultima oara cand am luat prima pastila a fost pe 8 decembrie si ultima pe 28 decembrie si ciclul atunci mi-a venit pe 1 ianuarie 9 (joi) si ma tinut pana pe 8 ianuarie joi. Offline #11 2009-02-08 08:07:17
Re: ajutati-ma va rog!poti sa incepi o folie noua daca esti la menstruatie. dar cum nu incepi folia in prima zi de menstra, te protejezi suplimentar 7 zile, pana inghiti 7 pastilute Offline #12 2009-02-14 11:12:55
Re: ajutati-ma va rog!Am mers la medic in legatura cu nelinistea mea, dar nu ma lamurit mai deloc. Asa ca am fost la farmacie si mi-am cumparat o cutie de Novinette (aceleasi pastilute care le luam si inainte sa le opresc) mi-a zis sa stau asa cuminte luna asta si sa astept urmatoarea mestruatie cand voi putea lua din nou pastilute dar prima pastila sa o iau in prima zi de ciclu. Totusi am o neliniste....m-am ingrasat putin si am o burta mare, toate fetele ma intreaba daca sunt insarcina..... O fi din cauza stesului? sau ca m-am lasat de fumat si am pofta asta de mancare? Saptamana care vine am sa imi mai iau un test sa imi fac......Dar dupa cat timp pot face testul de la ultimul contact? Imi este foarte frica sa nu raman acum insarcinata......Am avut o problema f mare in trecut......off....as vorbi mai multe dar deja cred ca sunt singura de pe aici care se plange si cred ca sunt plictisitoare. Orcum va multumesc ptr sfaturi! Offline #13 2009-02-14 11:15:53
Re: ajutati-ma va rog!andreea, daca faci testul la 3 sapt de la contactul cu risc sau la 1 sapt de la intarziere a mestrei este relevant. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #14 2009-02-16 11:04:40
Re: ajutati-ma va rog!Sper sa fie din cauza tigarilor..... Va multumesc f mult de sfaturi nu ma asteptam sa primesc asa repede raspunsuri la intrebarile mele..... acum ma simt mai linistita. Offline #15 2009-02-16 11:14:23
Re: ajutati-ma va rog!cu placere andreea. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #16 2009-03-04 17:22:25
Re: ajutati-ma va rog!fetelor am si eu o nelamurire urgenta!!!!eu iau logest in intervalul 8si 10 stiu e cam aiurea ca nu iau la aceeasi ora dar nu am reusit sa le iau, oricum promit ca voi face din momentul asta.bun deci cum ziceam iau logest intre 8 si 10 seara numai ca aseara am uitat sa iau, iar prietenul meu si-a dat drumu aseara inauntru.pastila am luat-o la 9 jum azi dimineata.am nevoie de pastila de a doua zii?raspundeti-mi urgent va rog mult d tot Offline #17 2009-03-04 17:26:41
Re: ajutati-ma va rog!nu, dar e nevoie de protectie suplimentara in urmatoarele 7 zile Offline #18 2009-03-04 17:38:01
Re: ajutati-ma va rog!am inteles.dar pentru aseara nu exista nici un fel de risc nu?ms mult pt promtitudine Ultima oara a fost editat de marina_marina (2009-03-04 17:44:32) Offline #19 2009-03-04 17:40:10
Re: ajutati-ma va rog!nu, e ok Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|