homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc 3-13

#229 2009-02-04 12:25:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: vreau sa slabesc 3

nu sunt chiar atat de mari, nicolle, si nu prea scad daca slabesc
limita intre B si C am trecut-o din cauza pastilelor si nu prea ma incanta
alinda, credeam ca sunt singura terorizata de chestia asta... e singurul lucru pentru care m-as gandi la o operatie estetica

#230 2009-02-04 12:28:08

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

dar nu inteleg cum vi se pare cupa B mica, sau "cantitate neglijabila"...  ca e spatele mai lat si par sanii mai mici e altceva. porti push-up, decolteu, talia accentuata si se vad si sanii. eu nu cred ca v-ar placea sa va treziti intr-o dimineata cu niste "bidoane" (no offence) cupa D sa nu va vedeti... veverita de ele, sa va omoare spatele, sa balangane la mers, sa doara la alergat.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#231 2009-02-04 12:29:50

alinda
Diamond member

heimdall a scris:

alinda, credeam ca sunt singura terorizata de chestia asta... e singurul lucru pentru care m-as gandi la o operatie estetica

vai de capul meu!  yikes  si mie intr-una mi se pare ca nu mai stau ca la 20 de ani.... lifting da, categoric, silicoane niciodata.

#232 2009-02-04 12:31:36

heimdall
Diamond member

pai lifting, da
poate nu mai stau ca la 20, dar inca pot sa port tricou fara sutien fara sa arat ridicol... tot e o chestie

#233 2009-02-04 12:40:20

alinda
Diamond member

heimdall a scris:

...dar inca pot sa port tricou fara sutien fara sa arat ridicol... tot e o chestie

sigur ca e o chestie! eu una nu ma mai incumet....

Publicitate

loading...

#234 2009-02-04 12:45:14

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

alinda, mai mari ii aveam cand eram plinuta, atunci aveam 75 b... acum port de obicei 70b, insa cupa mi-e cam mare, imi ramane goala partea de deasupra, ca n-am nimic acolo, numai cu un push up ma descurs. in tricou fara sutien nu mi se pare ca arata bine, mi se vad mereu ... varfurile si doar atat. plus ca is plinuti doar in partea de jos, in partea de sus is doar coaste. eu oricum nu m-am simtit bine cu sanii mari si-i prefer asa, desi imi place si mie cum arata un decolteu natural bine umplut.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#235 2009-02-04 12:48:51

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu am 75C. Am sanii fermi si tari chiar si pentru varsta mea big_smile Si nu port sutien ci bustiera de aia sport din microfibra...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#236 2009-02-04 12:48:56

heimdall
Diamond member

nicolle, am vazut sutiene cupa A, dar cu pernuta destul de mare in interior, asa ca pe dinafara erau mai ceva decat o cupa B... incearca asa
la Etam sunt unele cu pernuta din asta de silicon

#237 2009-02-04 12:50:11

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

alinda a scris:

heimdall a scris:

...dar inca pot sa port tricou fara sutien fara sa arat ridicol... tot e o chestie

sigur ca e o chestie! eu una nu ma mai incumet....

eu nu m am incumetat niciodata!chiar ma uitam in oglinda ca acum sunt intr o pijama si de abia mi se zaresc sanii..in fine.noi sa fim sanatoase goodluck

#238 2009-02-04 12:50:52

alinda
Diamond member

acum pricep, nicolle. intelesesem ca porti 75B si ca sunt prea mici... incearca atunci un 70A push-up, sa fie mai stramt...
eu o tin pe-a mea cu marimea si uneori as vrea sa-i am un picutz mai mici (mai ales la statura mea de tzantzar). am avut o colega de facultate care ii avea de-a dreptul imensi, undeva un 90 D sau DD, asta in conditiile in care era "normala", deci nu grasa/plinuta si mica de statura (in jur de 1.60) nu-ti spun ce povara erau pentru ea...

#239 2009-02-04 12:51:12

Soleil
Addicted member

Etam? n-am vazut la noi firma asta

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#240 2009-02-04 12:55:11

heimdall
Diamond member

ma gandeam ca o fi in Mall sau ceva de genul asta, nicolle... nu sunt sigura
au chestii dragute si chiar accesibile... la ei
la noi sunt cam scumpe

#241 2009-02-04 12:55:33

Soleil
Addicted member

puss alinda. eu tot timpul am avut ceva mai important de care sa fiu complexata: coafura in adolescenta- de bine de rau, acum e rezolvata), nasul tot timpul -  m-am resemnat, operatie estetica nu am de gand sa fac, silueta - tot timpul lol, si cum cu asta nu am ajuns la finish, nu am cand sa fiu complexata de sani lol de bine,  de rau reusesc sa-i fac sa arate acceptabil cand trebuie, al  meu poate (sigur) i-ar fi dorit mai mari, dar asta e.

Thé à la menthe hjarta

#242 2009-02-04 12:58:53

alinda
Diamond member

nicolle_rox a scris:

puss alinda. eu tot timpul am avut ceva mai important de care sa fiu complexata: coafura in adolescenta- de bine de rau, acum e rezolvata), nasul tot timpul -  m-am resemnat, operatie estetica nu am de gand sa fac, silueta - tot timpul lol, si cum cu asta nu am ajuns la finish, nu am cand sa fiu complexata de sani lol de bine,  de rau reusesc sa-i fac sa arate acceptabil cand trebuie, al  meu poate (sigur) i-ar fi dorit mai mari, dar asta e.

nicolle puss esti culmea big_smile
in consecinta, n-ai timp de complexe cu sanii si gata! iar celor care ii vor mai mari (de barbati zic) o sa le cerem s-o aiba si ei mai mare lol

#243 2009-02-04 13:02:13

Soleil
Addicted member

lol alinda
da, in consecinta n-am complexe cu marimea sanilor, poate doar cu forma lor, insa nu ma impiedica asat inca sa ies din casa lol

Thé à la menthe hjarta

#244 2009-02-04 15:56:21

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

partea proasta atunci cand slabesti scad si sanii:( offf

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#245 2009-02-04 16:14:39

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Eu ii am B la anumite stiene, C la altele... Cat despre complexe, am scapat de toate cand iubitul meu a zis ca ii plac la nebunie fiindca i se potrivesc perfect in mana big_smile

Anyway, o prietena de-a mea a tinut o cura de slabire care a functionat vizibil. Uite cum merge:

Ziua 1

Mic dejun :
- un iaurt degresat mic
- 1 ou fiert
- 1 felie de paine neagra
- cafea fara zahar/ ceai verde fara zahar

Pranz:
- pilaf de orez
- piept de pui la gratar
- salata de rosii
- 1 mar

Cina:
- 1 morcov fiert
- 1 pahar de lapte

Ziua 2

Mic dejun:
- fresh de portocale
- 1 banana
- 2 felii de sunca presata
- o felie de paine neagra
- cafea fara zahar/ ceai verde fara zahar

Pranz:
- mamaliga cu branza de burduf (putina branza de burduf )
- salata de castraveti
- o portocala

Cina :
- 1 ou fiert
- o rosie

Ziua 3:

Mic Dejun:
- iaurt mic degresat
- o felie de paine neagra
- 2 felii sunca presata
- cafea fara zahar/ceai verde fara zahar

Pranz:
- pastrav la gratar
- amestec de legume mexicane
- salata de rosii

Cina:
- 2 cartofi copti cu unt

Timp de o luna, in fiecare saptamana se tine regimul asta 3 zile. Atat doar sa fie in fiecare saptamana in aceeleasi zile. Nu se schimba zilele intre ele, nu se mananca nimic in plus, se bea cat mau multa apa. Daca chiar nu merge cafeaua fara zahar, ea a zis ca a pus indulcitor.

Ultima oara a fost editat de Neverbe (2009-02-04 16:27:38)

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#246 2009-02-04 16:20:45

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

neverbe diete care functioneaza sunt la greu
mai rau e cand lucrezi sau mergi la scoala
mie de ex imi este foame o data la 3 ore
oricat as papa dimineata la ora 8, la 10 cand sunt la munca mor de foame

#247 2009-02-04 16:26:39

heimdall
Diamond member

Mie nu mi se pare deloc ok dieta, poate sunt cantitati mici, in rest e exact cum n-ar trebui sa fie o dieta : carbohidrati combinati cu proteine, carbohidrati seara, fructe dupa masa...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.