|
Nu esti logat.
Vreau sa slabesc 3-153#2889 2009-03-20 13:15:39
Re: vreau sa slabesc 3nu stiu daca e chiar dependenta. si eu obisnuiam sa mananc seara de seara cateva bucatele de ciocolata, pana la jumatate de tableta. si faceam asta dupa masa de seara, pe la 8. iti dai seama ce bine dadea asta la silueta. doar atat ca eu mananc amaruie, deci nu-i asa dulce. si ce vreau sa zic e ca de cand cu ambitia pt slabit, mananc ciocolata mai rar, si maxim 2 bucatele. deci cred ca nu e o dependenta faptul ca mananci zilnic, daca vrei o poti reduce. mie mi-a fost de mare ajutor sa mananc portocale dupa masa de seara. stiu ca nici asta nu e bine, dar asta m-a facut sa nu mai simt nevoie de ciocolata. nu stiu cat de coerenta am fost... ideea era sa nu te crezi dependenta, ci daca nu iti place chestia asta, sa actionezi pt a schimba ceva. nu radical, ci treptat. Offline #2890 2009-03-20 13:18:17
Re: vreau sa slabesc 3pai deja incerc. o inlocuiesc cu stafide, cu miere...dar dpdv caloric undeva tot pe-acolo e. Oricum, ieri am mancat doar cateva patratele si azi doar una...pana la ora asta aveam de obicei o cioco intreaga mancata. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2891 2009-03-20 13:24:06
Re: vreau sa slabesc 3
si eu sunt cam in aceeasi situatie, adica imi place la nebunie ciocolata si as manca si cate 2 pe zi dar ma abtin.. idealul meu ar fi sa nu mananc mai mult de una pe saptamana.. oricum nu mananc zilnic, dar si cand ma apuca.. si la mine e acelasi lucru, daca mananc ciocolata mananc mai putina mancare.. sau daca imi incep ziua cu cioco imi mai e foame tocmai dupa-amiaza Offline #2892 2009-03-20 13:28:56
Re: vreau sa slabesc 3da voi in ultima vreme numa la topicurile astea 2 scrieti...asta si vreau sa ma ingras Offline #2893 2009-03-20 13:57:39
Re: vreau sa slabesc 3am facut tae bo si flotari si am redus mancarea(din nou!) Offline Publicitateloading...
#2894 2009-03-20 14:04:19
pai asta`i baza #2895 2009-03-20 14:25:51
Re: vreau sa slabesc 3pentru heim...daca o sa te intereseze. si pentru cine mai are probleme asemanatoare. sper sa va foloseasca, eu nu am citit to. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2896 2009-03-20 14:33:04
Re: vreau sa slabesc 3bv alina.tine-o tot asa! Offline #2897 2009-03-20 14:36:28
Re: vreau sa slabesc 3La mine realage.com imi zice varsta reala, si sa ma mai ingras Plus ca trebuie s-o las mai moale cu stresul si sa ma gandesc mai mult la mine. Aaaa, si sa mananc toate legumele din farfurie Offline #2898 2009-03-20 14:40:31
Re: vreau sa slabesc 3Mie prima oara cand l-am facut mi-a iesit cu 8 ani mai mult decat varsta reala. Acum, cu aproape 2 mai putin decat varsta reala... Tre sa o las mai moale cu carnea rosie, sa mananc mai multe fructe, peste si legume si... sa o las mai moale cu viteza la condus Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2009-03-20 14:41:51) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2899 2009-03-20 14:43:07
Re: vreau sa slabesc 3a, si mie-mi zice sa-mi iau caine, dar totusi... sa inghit vitamine de la farmacie... ce stupid Offline #2900 2009-03-20 14:46:05
Re: vreau sa slabesc 3pai probabil alimentele care se gasesc la ei nu prea mai au cine stie ce valoare nutritiva...de aceea trebuie sa suplimenteze artificial, ma gandesc. II dau tare cu omega 35, cu pestele, cu afinele, cu chestii din astea...macar ii educa s-o lase mai moale cu junk foodul si sa se mai apuce si de sport... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2901 2009-03-20 14:48:33
Re: vreau sa slabesc 3nu, asta e societatea de consum, sunt incurajati sa ia vitamine cu pumnul Offline #2902 2009-03-20 14:52:48
sa speram! Offline #2903 2009-03-20 14:55:37
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2904 2009-03-20 14:58:01
Re: vreau sa slabesc 3iti dai seama, nicolle, ca ei nu se gandesc acum decat sa li se cumpere produsele, nu ca oamenii aia or sa cumpere toate produsele la care se face reclama si or sa le ia pe toate odata... oricum tipa respectiva cumpara si chestii mai dubioase de pe internet, care promiteau tineretea vesnica etc. Offline #2905 2009-03-20 14:58:50
Re: vreau sa slabesc 3Da' care-i faza cu cainele? Offline #2906 2009-03-20 14:59:42
Re: vreau sa slabesc 3Pai te intreaba daca ai un pet si daca n-ai, iti zice sa-ti iei poate ai zis ca ai Offline #2907 2009-03-20 15:09:43
Re: vreau sa slabesc 3mie mi-a zis sa-mi iau caine ca sa-mi mai reduca din stress...deci s-au prins si astia "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|