|
Nu esti logat.
Ajutor#1 2009-02-02 13:05:26
AjutorBuna ziua.Eu si prietenul meu "ne-am jucat" intr-o seara....adica el a introdus degetele in vaginul meu dupa ce si-a atins penisul........Stiu ca nu am fost cu capul pe umeri...dar..mi-am dat seama mai tarziu si l-am oprit...El a ejaculat mult mai tarziu......cand s-a dus la baie....dar ma gandesc....este posibil sa fi ramas insarcinata? Toate astea s-au intamplat duminica seara, iar marti de dimineata, speriata, am facut un test de sarcina, folosind prima urina...care a iesit negativ.(desi stiu ca acestea sunt mai precise daca trece mai mult timp de la "incident"). Am luat si Postinor, pentru orice eventualitate, primul la 48 de ore de la intamplare, iar al doilea la 13 ore diferenta de primul. Dupa vreo 6-7 zile de la acesta, a aparut asa numita"falsa menstruatie" care a durat vreo 2-3 zile. Probabil ca sunt paranoica, stiu ca am fost iresponsabila, dar , credeti ca exista vreo sansa sa raman insarcinata??? Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Offline #2 2009-02-02 13:10:04
Re: Ajutordoamne ... da de ce ai luat postinor ? ati facut-o neprotejat ? sau de ce? . sau l-ai luat ca si-a bagat degetele in vagin ????? Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #3 2009-02-02 14:21:08
Re: Ajutornu...nu am facut-o neprotejat....am luat-o fiindca imi era teama.....am intrebat farmacista si mi-a spus ca este mai bine sa iau....hmmm.... Offline #4 2009-02-02 14:21:15
Re: Ajutorgeorgy, ai luat degeaba postinor, nu mai lua postinor fara motive, ca nu sunt bomboane... sarcina era oricum exclusa din start. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2009-02-02 14:22:52
Re: Ajutorasa cred si eu...si mai ales ca nu sunt deloc indicate....avand cantitatea aia mare de hormoni....dar.... Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-02 14:23:58
Re: Ajutordar! du-te la planning si cere sa ti se recomande ac daca tot ai viata sexuala. e mai normal asa I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #7 2009-02-02 14:27:49
Re: Ajutorda...asa e....oricum...nu suport starea asta in care sunt acum...stiu ca nu am fost cu capu' pe umeri....dar sunt cam nelinistita:-<...multumesc ptr raspunsuri Offline #8 2009-02-02 14:44:09
Re: Ajutorcu placere, so nu mai fi nelinistita ca oricum insarcinata nu esti, mai ales ca nu aveai nici o posibilitate si ai mai si luat postinor Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|