|
Nu esti logat.
Schimbarea de anticonceptionale deregleaza organismul?#1 2009-02-02 13:31:17
Schimbarea de anticonceptionale deregleaza organismul?Buna ziua! Este pt prima oara cand ma adresez Doctoressei Problema suna in felul urmator: Timp de 8 luni am folosit ca anticonceptionale Logest, dar imi provocau stari de greata (chiar varsaturi) si dureri de cap si am hotarat sa mg la un cabinet de planning ca sa imi recomande altele! Cele pe care le-am primit pt 3 luni au fost Marvelon 28, iar dupa 3 luni m-am dus la farmacie am cerut Marvelon si mi s-a dat (am obs dupa) Marvelon 21 (eu nu stiam ca exista 2 tipuri).Am luat timp de o sapt si durerile de cap si varsaturile au revenit. Avand in vedere ca sunt in sesiune am zis sa fac pauza care se face la un an si dupa o sapt dupa ce nu am mai luat mi-a venit menstruatia din nou!Vreau sa iau iar Marvelon 28, dar nu stiu cand sa incep sa le iau: in prima zi de menstruatie sau in ultima?(presupun ca in prima:)multumesc! Ultima oara a fost editat de alecssa88 (2009-02-02 17:54:12) Offline #2 2009-02-02 14:19:00
Re: Schimbarea de anticonceptionale deregleaza organismul?daca vrei sa fii protejata de la prima pastiluta iei din prima zi de menstruatie, daca iei in oricare zi de menstruatie dar nu in prima, te protejezi suplimentar 7 zile. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-02-02 17:52:49
Re: Schimbarea de anticonceptionale deregleaza organismul?deci, daca am inteles eu bine, pot sa iau pastilele in orice zi a menstruatiei, dar nu dupa? Ultima oara a fost editat de alecssa88 (2009-02-02 17:53:13) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|