homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anestezie generala-2

#20 2009-02-18 13:03:45

dianaana
Full member
Inregistrat: 2006-07-23

Re: anestezie generala

va multumesc mult fetelor pt urari...multa sanatate si voua!

#21 2009-02-18 13:47:42

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

baftaaa!!

baby Dragos hjarta rugaciune

#22 2009-02-18 14:14:26

dianaana
Full member

sa dea D-zeu !

#23 2009-02-26 17:01:35

dianaana
Full member

buna ziua la toata lumea
am revenit dupa operatie cu vesti..sunt trista ...
rezultatul laparoscopiei..pe ovarul drept am avut 3 chisturi , cel mai mare de 3-4 cm, cel stang mi-a zis doctorul ca e foarte mic..am intrebat dc mai functioneaza si a ridicat din umeri (nu inteleg totusi cum, la eco vaginala in noiembrie avea cam 3 cm), acum mi doctorul mi-a desenat pe folie si mi-a aratat ca e plat, asa ca o fasie. eu suspectez acum ca mi-a taiat din el, dar daca mi-a taiat de ce nu mi-a spus si nici in foaia de iesire din spital nu scrie.
nici nu pot sa ma gandesc ca un medic ca renumitul bogdan marinescu ar putea sa faca asa ceva...
am mai avut si un fibrom pe fata anterioara a uterului de 0.8 cm care mi s-a spus ca a fost cauterizat.
trompele mi s-a spus ca sunt bune. ovarul drept la fel (dupa ce a fost curatat de chisturi)
la iesire din spital doctorul atat mi-a zis : te astept inapoi gravida
dar gandul ca nu stiu ce s-a intamplat cu ovarul meu stang nu-mi da pace...se poate sa se fi transformat asa ... sau dc a taiat din el de ce mi-a spus si ce motiv a avut?
sunt f debusolata si nu stiu ce sa fac..
maine treb sa merg sa imi scoata firele...dar o sa mi le scoata asistenta nu doctorul..imi vine sa ma duc la el sa ii cer explicatii..e dreptul meu, dar sunt demoralizata...nu vreau sa aud ca intr-adevar a taiat din el si nu mi-a zis...ce sa fac?
va rog dna doctor raspundeti-mi si dvs
vreau un copil din tot sufletul..oare cu un ovar se mai poate..adica situ ca teoretic da..dar practic? a mai trecut cineva prin asa ceva? am nevoie de sprijin ..va rog..
numai bine si sanatate la toata lumea!

Ultima oara a fost editat de dianaana (2009-02-26 17:03:08)

#24 2009-02-27 09:21:22

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ovarul se poate micsora si singur, nu neaparat sa fi tait doctorul din el. practic, nici nu cred ca se poate sa taie din el si sa iti lase restul acolo. si eu am un ovar atrofiat sad si n-am facut nicio operatie. deci inclin sa cred ca nu e vina doctorului.
sanse de sarcina sunt, bineinteles, doar ca ceva mai mici. insa cu putina "munca", eu sunt convinsa ca se poate. wink deci linisteste-te si fii increzatoare si optimista.

cat de mare a fost fibroadenomul de la san si cat timp ai luat anticonceptionale inainte de prima operatie?

Publicitate

loading...

#25 2009-02-27 18:24:44

dianaana
Full member

fibroadenomul la san a avut cam 3 cm...inainte de operatia la san am luat 7 luni anticonceptionale..astea au vreo legatura? de ce intrebi?

#26 2009-02-27 19:23:58

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

diana i am lasat doctoressei linkul...in ceea ce priveste nelamuriri tale eu zic sa-ti urmezi instinctul si sa-i ceri explicatii medicului...macar asa vei fi mai linistita...si din experienta mea medicul scoate firele (cel putin lamine asaa fost)...dar banuiesc ca depinde de medic...

happy with him...inlove with him...puss

#27 2009-02-28 08:58:32

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

Sa ne tii la curent diana

#28 2009-02-28 18:02:09

dianaana
Full member

fetelor asa am facut ..ieri am fost sa-mi scoata firele asistenta (marinescu e prea ocupat sa le scoata el)..dar l-am asteptat aproape 2 ore in spital sa iasa din operatie si l-am intrebat...
a zis ca el nu s-a atins de ovarul meu satng doar a observat si mi-a spus ca este f mic doar o langheta de 3/10 mm aprox. mi-a spus ca pur si simplu asa este el de la prima mea operatie de acum 3 ani tot de chist endometriozic (poate nu am precizat dar acum 3 ani am facut o operatie asemenatoare dar la alt doctoc, chistul fiind pe ovarul stang si fiind f mare; atunci doctorul care m-a operat mi-a spus de asemenea ca nu s-a tins de ovar doar a extirpat chistul).am zis : cum se poate dl doctor? la toate cele n ce eco vaginale facute dupa prima operatie si pana cum, fiind cam cel putin 10 dupa calculul meu ovarul meu avea dimensiuni normale. chiar i-am zis de eco facuta chiar de el in noiembrie 2008 la care ov stang avea 25/22mm. a zis ca asa s-a vazut atunci la eco, dar acum mi-a putut spune exact ce s-a vazut in timpul operatiei.
m-a asigurat ca ov drept este bun, mi-a zis ca are suficient tesut (asa s-a exprimat) si ca trompele la fel permeabile si bune amandoua.
nu am mai avut ce sa zic . iubitul meu a fost cu mine si atat a zis si el: dl doctor face sau nu bebe? si el a zis: dc va puneti pe treaba faceti....
acum ce sa zic..astepta sa ma refac si ma pun pe treaba...cam asta e povestea
apropos pt dna doctor la examenul patologic al nodulul la san mi-a iesit:
diagnostic extemporaneu: fibroadenom intra si pericanalicular cu suprafete de hiperplazie epiteliala.
parafina:  fibroadenom intra si pericanalicular
dl doctor zice ce e ok...aproape a si urlat la mine ca l-am mai intrebat..
va pup pe toate si astept si parare dnei doc.

#29 2009-02-28 22:00:23

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

stai linistita k vei putea face copii si cu un singur ovar ....mama mea a facut gemeni pe mine si fratele meu cu un singur ovar asa k fruntea sus si mai departe sti ce sa faci ....muuulta practica ... puss  si sanatate multa iti doresc

..be the best ...fuck the rest smile))

#30 2009-03-01 10:19:45

dianaana
Full member

multumesc pt incurajare...si la multi ani tuturor de 1 MARTIE!!!

#31 2009-03-01 15:53:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

dianaana a scris:

buna ziua la toata lumea
am revenit dupa operatie cu vesti..sunt trista ...
rezultatul laparoscopiei..pe ovarul drept am avut 3 chisturi , cel mai mare de 3-4 cm, cel stang mi-a zis doctorul ca e foarte mic..am intrebat dc mai functioneaza si a ridicat din umeri (nu inteleg totusi cum, la eco vaginala in noiembrie avea cam 3 cm), acum mi doctorul mi-a desenat pe folie si mi-a aratat ca e plat, asa ca o fasie. eu suspectez acum ca mi-a taiat din el, dar daca mi-a taiat de ce nu mi-a spus si nici in foaia de iesire din spital nu scrie.
nici nu pot sa ma gandesc ca un medic ca renumitul bogdan marinescu ar putea sa faca asa ceva...
am mai avut si un fibrom pe fata anterioara a uterului de 0.8 cm care mi s-a spus ca a fost cauterizat.
trompele mi s-a spus ca sunt bune. ovarul drept la fel (dupa ce a fost curatat de chisturi)
la iesire din spital doctorul atat mi-a zis : te astept inapoi gravida
dar gandul ca nu stiu ce s-a intamplat cu ovarul meu stang nu-mi da pace...se poate sa se fi transformat asa ... sau dc a taiat din el de ce mi-a spus si ce motiv a avut?
sunt f debusolata si nu stiu ce sa fac..
maine treb sa merg sa imi scoata firele...dar o sa mi le scoata asistenta nu doctorul..imi vine sa ma duc la el sa ii cer explicatii..e dreptul meu, dar sunt demoralizata...nu vreau sa aud ca intr-adevar a taiat din el si nu mi-a zis...ce sa fac?
va rog dna doctor raspundeti-mi si dvs
vreau un copil din tot sufletul..oare cu un ovar se mai poate..adica situ ca teoretic da..dar practic? a mai trecut cineva prin asa ceva? am nevoie de sprijin ..va rog..
numai bine si sanatate la toata lumea!

sigur ca poti ramine gravida si cu un singur ovar...
sincer eu nu cred ca ti s-a taiat din ovar, dar sunt de parere ca orice intrebari ai e bine sa le pui medicului tau(cu certitudine nu sub forma de acuzatii ci pur si simplu de intrebari menite sa te lamureasca)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#32 2009-03-02 09:10:36

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

dianaana a scris:

fibroadenomul la san a avut cam 3 cm...inainte de operatia la san am luat 7 luni anticonceptionale..astea au vreo legatura? de ce intrebi?

pot avea legatura. eu am facut fibroadenom de la ele.

#33 2009-03-02 09:45:04

dianaana
Full member

dianaana a scris:

fetelor asa am facut ..ieri am fost sa-mi scoata firele asistenta (marinescu e prea ocupat sa le scoata el)..dar l-am asteptat aproape 2 ore in spital sa iasa din operatie si l-am intrebat...
a zis ca el nu s-a atins de ovarul meu satng doar a observat si mi-a spus ca este f mic doar o langheta de 3/10 mm aprox. mi-a spus ca pur si simplu asa este el de la prima mea operatie de acum 3 ani tot de chist endometriozic (poate nu am precizat dar acum 3 ani am facut o operatie asemenatoare dar la alt doctoc, chistul fiind pe ovarul stang si fiind f mare; atunci doctorul care m-a operat mi-a spus de asemenea ca nu s-a tins de ovar doar a extirpat chistul).am zis : cum se poate dl doctor? la toate cele n ce eco vaginale facute dupa prima operatie si pana cum, fiind cam cel putin 10 dupa calculul meu ovarul meu avea dimensiuni normale. chiar i-am zis de eco facuta chiar de el in noiembrie 2008 la care ov stang avea 25/22mm. a zis ca asa s-a vazut atunci la eco, dar acum mi-a putut spune exact ce s-a vazut in timpul operatiei.
m-a asigurat ca ov drept este bun, mi-a zis ca are suficient tesut (asa s-a exprimat) si ca trompele la fel permeabile si bune amandoua.
nu am mai avut ce sa zic . iubitul meu a fost cu mine si atat a zis si el: dl doctor face sau nu bebe? si el a zis: dc va puneti pe treaba faceti....
acum ce sa zic..astepta sa ma refac si ma pun pe treaba...cam asta e povestea
apropos pt dna doctor la examenul patologic al nodulul la san mi-a iesit:
diagnostic extemporaneu: fibroadenom intra si pericanalicular cu suprafete de hiperplazie epiteliala.
parafina:  fibroadenom intra si pericanalicular
dl doctor zice ce e ok...aproape a si urlat la mine ca l-am mai intrebat..
va pup pe toate si astept si parare dnei doc.

multumesc dna doctor..dupa cum puteti vedea mai sus am intrebat si acestea au fost raspunsurile..
imi cer scuze ca revin dar acum am o problema URGENTA dc puteti sa ma ajutati..
dupa operatie am avut sonda urinara si dupa ce mi-a fost scoasa am avut dureri si usturimi puternice la urinare..mama a intrebat la farmacie dc pot lua ceva si mi s-a recomandat algifen (3 pastile pe zi , este un analgezic) si urinal akut (un supliment alimentar 2 pastile / zi) dar am dat in alta problema. usturimile si durerile au disparut , mentionez ca am luat doar 2 zile pastile, dar acum de vreo 3 zile urinez f des. nu ma ustura sau doare , dar urinez cam o data la o ora si ceva. noaptea e un calvar, nu mai pot sa dorm, ma trezesc din ora in ora sa merg la toaleta.
ce sa fac? sa mai astept sa mai merg la farmacie ? nu mai stiu...treb sa incep si serviciul si mi-e groaza...atunci ca ma apuca nu pot sa ma tin, ca ma doare f rau vezica dc nu o golesc imediat.
va rog mult astept un raspuns cat mai urgent.
multumesc
ps : inca ceva..am si gura uscata si beau mai multa apa decat de obicei...

Ultima oara a fost editat de dianaana (2009-03-02 09:47:11)

#34 2009-03-02 12:45:54

dianaana
Full member

multumesc ET..ideea e ca nu cred ca am infectie urinara..pt ca nu ma doarea si nu ma ustura la urinat ...nu simt nimic ciudat in timp ce urinez..problema e ca doar urinez f des..cam o data pe ora...
primele 2 zile dupa operatie nu am urinat asa doar ma durea si ma ustura. de aceea am luat si medicamentele de mai sus...si dupa ce le-am intrerupt am inceput sa urinez des...cred ca o sa mai astept o zi doua...poate imi revin...

#35 2009-03-02 12:57:28

dianaana
Full member

medicamentele acelea nu le mai ai ..am luat doar 2 zile dupa sfatul farmacistului...unul era un analgezic sa mai imi treaca din durere si celalalt un supliment alimentar doar din plante pentru tractul urinar.
nu stiu cum sa fac..medicul meu de familie nu este din bucuresti...pe cine altcineva as putea sa intreb?
la o farmacie as putea sa explic situatia..si poate imi da ceva?

rog o moderatoare sa lase un link doctoresei..merci smile

Ultima oara a fost editat de dianaana (2009-03-02 13:08:59)

#36 2009-03-02 14:26:56

dianaana
Full member

fetelor m-am dat peste cap si am reusit sa gasesc o programare maine la 8.30 la un medic de familie. o sa duc si sumar de urina si o sa imi fac si analize sa nu am infectie urinara. mi-a zis ca poate fi doar o inflamatie dar e bine sa fim siguri.
sa-mi tineti pumnii sa scap usor. va pup

#37 2009-03-02 16:23:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

bafta si sa ne spui cum a fost...

happy with him...inlove with him...puss

#38 2009-03-04 10:12:38

dianaana
Full member

fetele ieri am fost la doctor...am dat si sumar de urina si azi o sa iau rezultatul.
mi-a zis ca poate fi o infectie din cauza sondei urinare, si ca sa ma calmez mi-a dat antibiotice ciprofloxacina 500 mg 1 pastila la 12 ore , ketonal 2 pastile pe zi si 1 omeran pentru protejarea stomacului..
acum ma ingrijoreaza ceva...dc pot face candida de la antibiotice...din experienta voastra cu ce pot preveni aparitia candidei...nu am avut niciodata si mi-e frica sa nu fac ca am inteles ca se scapa greu de ea...si eu vreau si un bebe cat mai repede
va rog un raspuns fetelor
astept si parerea dnei doctor..
merci si va pup

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.