homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina dupa anticonceptionale

#1 2009-02-03 11:10:08

pico
Membru
Inregistrat: 2009-02-03

sarcina dupa anticonceptionale

Buna ziua.
Am luat Diane 35, pentru acnee bineinteles, timp de 8 luni. Ultima cutie am terminat-o pe 2 ianuarie.
Intrebarea mea este daca e posibil sa raman insarcinata in aceasta luna, si care ar fi efectul (nociv) asupra fatului.
Stiu ca Diane 35 au doar ca efect secundar contraceptia.

#2 2009-02-03 11:20:09

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: sarcina dupa anticonceptionale

poti sa ramai insarcinata, este posibil chiar sa ai mai multe ovulatii sau ca ovulatia sa nu fie in perioada fertila "clasica". efecte nocive nu sunt, cunosc persoane care au ramas insarcinate chiar si in timp ce luam anticonceptionale si au continuat administrarea in primele 3 luni de sarcina ( nu au stiut ca exista sarcina ) si copii sunt bine merci si sanatosi

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-02-03 11:24:17

pico
Membru
Inregistrat: 2009-02-03

Iti multumesc, pentru ca eu chiar vreau sa raman insarcinata, dar imi era frica de efectele asupra copilului.

#4 2009-02-03 11:26:15

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

ai de mine...nimic nu e sigur!!!!!!!!!!!!ca si eu tot asa am luat diane...dar pt ca am fost idioata si am uitat sa iau vreo 2 pastile acum astept pana la urm menstra ..grater
nu e de jucat pe bune....

one day we're gonna get somehow...rodnar

#5 2009-02-03 11:42:51

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

lucia05 a scris:

poti sa ramai insarcinata, este posibil chiar sa ai mai multe ovulatii sau ca ovulatia sa nu fie in perioada fertila "clasica". efecte nocive nu sunt, cunosc persoane care au ramas insarcinate chiar si in timp ce luam anticonceptionale si au continuat administrarea in primele 3 luni de sarcina ( nu au stiut ca exista sarcina ) si copii sunt bine merci si sanatosi

ceeeeeeeeeee????????  yikes   yikes  yikes  yikes
au uitat pastile banuiesc sau cuum??

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#6 2009-02-03 12:09:39

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

OneOnly a scris:

lucia05 a scris:

ceeeeeeeeeee????????  yikes   yikes  yikes  yikes
au uitat pastile banuiesc sau cuum??

sau explicatia mai pluzibila e ca erau deja insarcinate cand au inceput administrarea ac..si nu stiau  trombon

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.