homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

DILEMA

#1 2009-02-03 15:31:35

ella_lip25
New member
Inregistrat: 2009-02-03

DILEMA

Acum O Luna Am Intrerupt Administrarea Pilulelor Conntraceptive,dupa O Perioada De 2 Ani Si Jumatate Fara Pauza. As Dori Sa Aflu La Cat Timp Pot Ramane Insarcinata? Si E Posibil Ca In Prima Luna Sa Existe Sansa Conceperii Unui Bebe,avand In Vedere Ca Am Unele Simptome Ale Sarcinii,cum Ar Fi Dureri Mari De Sani,oboseala,greturi...cum V=-am Spus Acum O Luna Am Intrerupt Pastilutele Si Acum 2 Zile Ar Fi Trebuit Sa Imi Vina Menstruatia...inca Nu Mi-am Facut Un Test,in Ideea Ca E Normal Sa Intarzie In Prima Luna Dupa Intreruperea Pilulelor,dar Ma Gandesc Si La Posibilitatea Unei Sarcini...

#2 2009-02-03 16:35:04

Cat86
Full member
De la: Kiwi Land
Inregistrat: 2007-06-29

Re: DILEMA

Sanse sa ramai insarcinata inca din prima luna de la intreruperea pastilelor exista,si in acelasi timp exista si posibilitatea ca menstra sa se deregleze dupa incetarea pastilelor (cu atat mai mult in cazul in care inainte inceperii pastilelor aveai un ciclu neregulat).
Cat despre simptome,depinde cand ai avut contactul sexual.Pot foarte bine fi simptomele premergatoare menstrei.
p.s. Nu mai scrie cu majuscule,ca s-ar putea sa iei warn de la moderatoare.Citeste regulamentul!

Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea!

#3 2009-02-04 14:00:55

ella_lip25
New member
Inregistrat: 2009-02-03

vad ca de ceva vreme ma pasioneaza subiectul mamici,sarcina,beblusi...am si eu o intrebare,poti stabili dinainte sexul copilului? adica ma refer la alimentatie,la o anumita perioada in care poti concepe o fetita,nu stiu va intreb si eu pt ca am citit tot felul de articole si...daca ar fi adevarat,mi-ar placea sa stiu ...

#4 2009-02-04 14:02:20

skumpi
Vizitator

nu... n`are nici cea mai mica legatura alimentatia sau orice altceva cu sexu copilului` wink

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-02-04 14:02:47)

#5 2009-02-04 14:03:01

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

am auzit si eu astfel de teorii insa nu cred ca e posibil

Publicitate

loading...

#6 2009-02-04 14:05:58

skumpi
Vizitator

o mare prostie sincer... acum am avut eu ex la genetica si am invatat cum se intampla lol si 100% n`are legatura

#7 2009-02-04 14:08:36

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

ella_lip25 a scris:

vad ca de ceva vreme ma pasioneaza subiectul mamici,sarcina,beblusi...am si eu o intrebare,poti stabili dinainte sexul copilului? adica ma refer la alimentatie,la o anumita perioada in care poti concepe o fetita,nu stiu va intreb si eu pt ca am citit tot felul de articole si...daca ar fi adevarat,mi-ar placea sa stiu ...

nuu, is mituri. mai erau faze sdin astea: cu verigheta si ata ca sa stabilesti sexul copilului sau in nu stiu ce pozitie iese fata/baiat.
dar cu alimentatia nu are nici o treaba. sanatos sa fie.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.