homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent!

#1 2009-02-03 18:10:33

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

urgent!

Fetele va rog ajutati-ma si pe mine. spuneti-mi si mie o clinica unde ma pot duce la orice ora la urgenta fiindca nu mai pot, imi vine sa ma urc pe pereti de usturime.. ma ustura fosrte rau 'aia mica' si cand urinez si cand nu, nu mai rezist...am momente cand imi vine sa ma urc pe pereti si momente cand nu am nimic?ce poate fi?si unde gasesc o clinica cu urgenta si sa-mi poata face ceva rapid??grater

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#2 2009-02-03 18:43:46

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: urgent!

pai orice spital are camera de urgenta ,poti merge la un spital nu sta asa...probabil ai facut o infectie urinara dar nu sta asa sa nu se agraveze.mergi la analize cat mai rapid

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2009-02-03 19:05:02

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: urgent!

Asa cum zice si maryu du te la spital,fiecare are o camera de urgenta,cred ca o ai mai de mult aceasta infectie urinara de ai asa usturimi....pune mana si nu mai amana du te la spital.Bafta multa!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.