homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?

#1 2009-02-03 19:19:44

Aleex
New member
Inregistrat: 2008-08-21

cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?

Mi`a spus k ajunge sa regrete knd ne certam doar atunci knd ma vede imbracata frumos sau arat bne... in skimb regreta mai putin knd ne certam si nu ma simtw aproape sufleteste.. va rog din suflet ajutatzi`ma! sad

#2 2009-02-03 19:23:46

skumpi
Vizitator

Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?

cati ani are el ?

#3 2009-02-03 19:24:17

bu773rfly
New member
Inregistrat: 2009-01-12

stai linistita aleex...asta nu inseamana k nu-ti vede si suletul..... barbatii, prin definitie, sunt  iubitori d frumos....vorbele astea sunt aruncate asa la nimereala....incearca si u sa fii smechera si sa fii mereu imbracata frumos si aranjata wink....... c zodie e iubitul tau?

nelle cose piu semplice si trova la felicita:)......basta sognare......hjartahjartahjarta

#4 2009-02-03 19:25:24

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu nu inteleg hmm

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5 2009-02-03 19:28:11

skumpi
Vizitator

eu din contra...m`as imbraca normal si nu m`as aranja excesiv ca sa vad ce reactii are` wink
a meu din contra...cand ma trezesc zice ca is sweetie lol bine si cand ma aranjez` big_smile

dar Aleex...dak el asa simte...adika de fapt nu simte nu prea ai ce sa`i faci... comportamentele, atitudiinle, gandirea se mai pot schimba.... dar ceva ce nu exista...sa faci sa existe mai rar` neutral

Publicitate

loading...

#6 2009-02-03 19:29:47

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

e un badaran pt k ti-a zis asta
dar asa si-a dat arama pe fata...
nu exista nici un mod anume prin care tipul respectiv sa iti iubeasca sufletul,nu corpul
asta trebuie sa vina de la sine si sa simta el,fara sa faci tu nimic in mod special
fireste,la inceput este atractia fizica.
insa apoi dak ai o relatie iar el nu te iubese pe tine k intreg..dupa cum spui si tu...iti iubeste corpul,nu sufletul...inseamna k vrea cu totul altceva de la tine,doar sa profite de corpul tau si nu ii pasa de tine cu adevarat.
trebuie sa te iubeasca oricum ai fi,chiar dak ai o zi proasta,esti nemachiata,nearanjata si nu arati la fel de bine k de obicei
iar dak iti mai zice si in fata chestii de genul...e clar
acum tu stii dak astea au fost doar vorbe sau se si poarta mereu astfel incat tu simti k te vrea doar pt corp,nu si pt sufletul tau
dak se si poarta asa...next!...meriti ceva mai bun wink

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-02-03 19:34:32)

They can because they think they can.

#7 2009-02-03 19:33:39

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

de cat timp sunteti impreuna?
sincer akum.....cum poti sa stai cu el daca (zici tu ) k te iubeste pt cum arati?

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#8 2009-02-03 19:35:09

Aleex
New member

pai are 18 ani si e leu... mi`a zis k nu avem c sa vorbim, ca nu il inteleg, ca ne plictisim, ca nu am stiut sa`l fac sa ma iubeasca doar p mine si ca nu stiu sa tin un baiat langa mine!

#9 2009-02-03 19:35:56

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

si de ce mai stai cu el?

#10 2009-02-03 19:38:11

Aleex
New member

de vreo 3 ani suntem teoretic..ca practic avem vreun an.. neutral nust daca mai e iubire..deja e obisnuinta..nust cum sa`l tin laga mine..cum sa il fac sa ma iubeasca doar p mine.. grater nust daia am nevoie de sfaturile voastre

#11 2009-02-03 19:39:43

skumpi
Vizitator

da nu ai cum sa`l faci sa te iubeasca
iubirea vine d la sine... nu e obligata sau fortzata`
dak aveti atata tp si el nu simte ca te iubeste... probabil sunteti impreuna doar pt sex neutral nu are ce sa se mai "schimbe"

#12 2009-02-03 19:40:50

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

yikes si dupa atata timp iti zice asa ceva?
deci sustin ce am zis mai sus !

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-02-03 19:43:44)

They can because they think they can.

#13 2009-02-03 19:42:55

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Aleex a scris:

pai are 18 ani si e leu... mi`a zis k nu avem c sa vorbim, ca nu il inteleg, ca ne plictisim, ca nu am stiut sa`l fac sa ma iubeasca doar p mine si ca nu stiu sa tin un baiat langa mine!

acklad

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#14 2009-02-03 19:43:12

skumpi
Vizitator

eh eu cred ca nu e tocmai prima data, asa`i Alex ? sunt sigura ca ti`a mai dat destule motive de despartire wink insa tu nu vrei sa iei in calcil posibilitatea asta...te complaci intr`o relatie moarta`...

#15 2009-02-03 19:45:29

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nici la noi nu s-a pus niciodata problema ca as fi aranjata sau nearanjata neutral ... ca pot sa fiu eu super-aranjata, daca sunt"rea" ne certam de mama focului,sau ma rog, daca avem o problema
urat din partea lui sa ti dea de inteles ca ii place doar corpul

in fine... cred ca ar fi bine sa discutati. tu ce parere ai, are intr-un fel sau altul dreptate? esti egoista, rautacioasa... ce nu i place exact la comportamentul tau? intreaba`l !

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#16 2009-02-03 19:48:12

Aleex
New member

de multe ori.. "pt ca nu m-ai facut sa te iubesc sufleteste, momentele care ma faceai sa te iubesc erau prea putin pe langa cele care ma enervai la maxim..." asta e unu din lucrurile kre mi le spune... "vii si imi spui ca iti e usor sa imi spui nust ce cuvinte grele,da imi e usor pt ca tu mai facut mai mult sa imi placa cum arati decat cum esti..."

#17 2009-02-03 19:48:22

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

OneOnly a scris:

yikes si dupa atata timp iti zice asa ceva?
deci sustin ce am zis mai sus

de acord ...cu siguranta n'o sa'l schimbi acum neutral daca asa a fost intotdeauna.ce te tine langa el daca iti arata ca nu te iubeste?sunt sigura ca iti spune ca te iubeste...dar ce povestesti u aici denota altceva...

#18 2009-02-03 19:50:03

bu773rfly
New member
Inregistrat: 2009-01-12

moama c magar...cum sa spuna k il plictiseti, ca nu stii sa-l faci sa te iubeasca...el trebuie sa descopere c e mai frumos la tine si sa se indragosteasca DOAR DE TINE.....in plus...cum adik nu-l intelegi ?spune-i k il intelegi perfect...mai ale sknd o face pe-a nesimtitul si t jigneste....thuamniii fereshte d asemenea personaje....uita-l aleex...lasa-lsa-si gaseasca o distrusa care sa-l inteleaga...eu din c ai scris la inceput am inteles k te-a jignit dar o data si mi se parea putin mai inofensiva afirmatia lu...dar iata k am gresit....asa sunt leii...calca totul in picioare si nu le pasa decat de ei....dak dupa 3 ani nu stie sa iti vada sufletul e greu a reconstruiesti totul( ceea c incerci u sa faci acum ) si din pacate ffff putine sunt sansele sa iasa ceva frumos...imi pare rau....o a fie greupt k din cate vad u il iubesti...dar e mai bine mai devreme decat sa t chinui in zadar ...mai tarziu durerea va fi si mai mare ..sad

nelle cose piu semplice si trova la felicita:)......basta sognare......hjartahjartahjarta

#19 2009-02-03 19:50:34

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

sincer...eu una zic sa iti cauti altu...si eu am 18 ani...si la varsta asta pustani asatia de 18 ani cauta aventuri si etc (bineinteles exista si excepti care confirma regula) dar cred ac dupa atat timp... sexul nu trebuie sa fie celk mai imp lucru in rel voastra....eu sunt cu prietenul meu de 1 an jumate...p relatie dupa parerea mea trebuie sa se bazeze pa comunicare, discutarea problemelor, analizare lor, ; el trebuie sa te aceepte si cand esti nemachiata, nearanjata, etc ...trebuie sa te placa asa cum esti u !!! eu zic ca e loc de mai bine...eu una nu as tolera astfe de situatie m-as simti folosita....in + el e perfect? e totimul parfumat la 4 ace? ma indoiesc

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.