|
Nu esti logat.
Durere inghinala#1 2009-02-04 17:55:11
durere inghinalaBuna,doresc si eu un raspuns la problema mea.De ceva timp ma confrunt cu durere inghinala la piciorul drept,ma doare si cand stau in sezut si in spate dreapta jos.Am avut o metroanexita pentru care am fost la medic si am tratat-o cu antibiotice si antiinflamatoare.Analizele de sange le-am facut si au iesit bune.Oare despre ce poate sa fie vorba?Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Nici nu stiu la ce medic sa ma mai duc. Offline #2 2009-02-04 17:57:03
Re: durere inghinalaApendicele il mai ai ? Offline #3 2009-02-04 19:46:44
Re: durere inghinalaeu zic sa incepi prin a merge la medicul de familie...e imposibil de pus diagnostice pe descrieri sumare prin internet....medicul de familie insa te va consulta si te va indruma Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-02-05 13:10:59
Re: durere inghinalaAm facut ecografie si mi-a iesit ca am avut o piatra pe care am eliminat-o,in rest toate sunt in regula,am fost si la medicul de familie care crede ca e de la durerile de spate a spus ca e o dorsopatie,dar nu prea cred.Apendicele nu l-am scos dar pe mine ma doare inghinal si in momentul cand stau in sezut mai rau.Oricum medicul de familie m-a consultat si a ramas la concluzia ca e de la dorsopatie.Mie mi-e frica sa nu fie ceva de la colon sau altceva mai rau.Am fost si la urolog si la interne ,nu stiu unde sa ma mai duc.Durerea persista.Tin sa mai mentionez ca de cateva zile iau mydocalm si diclofenac si nu cedeaza durerea.Va multumesc pentru intelegere si timpul acordat. Ultima oara a fost editat de Mateiut (2009-02-05 13:17:34) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|