homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 59-6

#96 2009-02-05 11:30:15

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 59

b_oana a scris:

simy...sper din tot sufletul ca intr-o buna zi sa ne poti spune si tu ca esti fericita!! pusspusspuss

si prietena mea cea mai buna a suferit enorm pt un dobitoc...si acuma si-a luat in sfarsit inima in dinti si s-a despartit de el!  ..ce-i drept dupa cam mult timp de certuri si minciuni neutral si chiar inainte sa se desparta de el..a cunoscut un tip care se comporta cu ea ca o printesa big_smilebig_smile
deci...se poate simy big_smile pusspuss

sad eu nu mai sper nimic..e a 3-a tzeapa pe care mi-o iau..iar la asta chiar nu ma asteptam nicio secunda...era altfel el. parea OM...insa e doar un animal

Sim y 

#97 2009-02-05 11:30:16

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

nici nu stiu cum sa invat la materia asta...sunt 200 de pg scrise cap coada..fara desene ,fara pauze.. sad
sunt cateva formule da nu multe.. sad si nici nu cred k da probleme..

Sa nu te astepti sa te salut!

#98 2009-02-05 11:33:12

mykutza
Moderator

tata imi mananca cozonacul mad

#99 2009-02-05 11:35:49

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

ca n-am chef de munca....sad

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#100 2009-02-05 11:45:41

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

seno puss acu cat imi permit big_smile big_smile

Publicitate

loading...

#101 2009-02-05 11:45:50

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

mi-e pofta de ceva bun, dar n-am voie sad

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#102 2009-02-05 11:47:24

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Simy... puss mare si sustinere multa din partea noastra. Nu sunt toti niste capcauni, dar trebuie sa invatam sa mai luam si partea buna a oamenilor, nu doar pe cea rea, altfel nu vom vedea niciodata o farama de fericire. Si e atat de greu sa facem asta cateodata....

puss gagicile si vin cu o veste buna!!

#103 2009-02-05 11:48:21

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

hello ..morning tongue

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#104 2009-02-05 11:49:35

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

hello, Alina, cum iti mai e ? n-am mai vorbit de mult  puss

#105 2009-02-05 11:51:29

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

simy_alexandra a scris:

b_oana a scris:

simy...sper din tot sufletul ca intr-o buna zi sa ne poti spune si tu ca esti fericita!! pusspusspuss

si prietena mea cea mai buna a suferit enorm pt un dobitoc...si acuma si-a luat in sfarsit inima in dinti si s-a despartit de el!  ..ce-i drept dupa cam mult timp de certuri si minciuni neutral si chiar inainte sa se desparta de el..a cunoscut un tip care se comporta cu ea ca o printesa big_smilebig_smile

sad eu nu mai sper nimic..e a 3-a tzeapa pe care mi-o iau..iar la asta chiar nu ma asteptam nicio secunda...era altfel el. parea OM...insa e doar un animal

si atunci de ce iti mai tot bati capul simy..cu un animal?!... trebuie sa te gandesti o data si la TINE!!
nu spun ca nu e greu...e chiar foarte greu sa renunti la un om pe care l-ai iubit..odata! dar dupa cum imi spui..nu mai e omul acela! asa ca nu vad de ce continui sa iti faci rau..degeaba..

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#106 2009-02-05 11:54:57

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Buna din nou.

Pfiu, m-am mai eliberat un pic de treburi. Acum sa stau sa ma odihnesc un pic. smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#107 2009-02-05 11:56:48

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

neata fetele. baut ceiuc, papat cornulete big_smile si ma bag sa ii fac un mini proiect unui coleg mai scot niste banuti big_smile apoi ma apuc de proiectul meu pt facult puss
capca spor la lecturat. eu mai am 1 exam marti si joi e cursul festiv...iupiiiii

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#108 2009-02-05 11:58:05

capcaun
Platinum member

jess puss

#109 2009-02-05 11:59:31

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

da cum sa-mi fie heimdall...si cu bune si cu mai putin bune
sunt okay
incerc sa ma descotorosesc de examene ..mi-e greata de ele

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#110 2009-02-05 11:59:31

capcaun
Platinum member

ms animaluta smile spor si tie puss

#111 2009-02-05 11:59:37

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

trebuie sa ma apuc si eu de cornuleter..dar parca mi-e lene tongue

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#112 2009-02-05 12:00:02

mykutza
Moderator

animaluta vvezi k ti-am rasp dincolo

#113 2009-02-05 12:00:55

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

b_oana eu le-am cumparat de la magazin big_smile ca nu am cuptor la camin smile gata..am fugit ca tre sa fac si paste cu pui astazi...

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#114 2009-02-05 12:01:22

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

LadyPink a scris:

Simy... puss mare si sustinere multa din partea noastra. Nu sunt toti niste capcauni, dar trebuie sa invatam sa mai luam si partea buna a oamenilor, nu doar pe cea rea, altfel nu vom vedea niciodata o farama de fericire. Si e atat de greu sa facem asta cateodata....

puss gagicile si vin cu o veste buna!!

saru'mana...am mare nevoie  de cineva cu care sa pot vbi.. sad eu chiar cred ca n-are rost sa mai fiu cu cineva... chiar nu exista acel The one pt mine.. neutral

b_oana a scris:

simy_alexandra a scris:

b_oana a scris:

si atunci de ce iti mai tot bati capul simy..cu un animal?!... trebuie sa te gandesti o data si la TINE!!
nu spun ca nu e greu...e chiar foarte greu sa renunti la un om pe care l-ai iubit..odata! dar dupa cum imi spui..nu mai e omul acela! asa ca nu vad de ce continui sa iti faci rau..degeaba..

am renuntat..sau mai bine zis am fost nevoita sa renunt..nu pot inchide ochii..mi-e greata sa stiu ca s-a dat la fosta prietenului lui..iar dupa o seara imi zicea ca ma iubeste si statea intins la mine in brate ...
ce om face asta? iar cand l-am intrebat si l-am rugat sa-miz ica adevarul..pt ca-l aflasem..a inceput sa faca URAT...ca defapt sunt intrigi bagate..ca sunt proasta ca cred tot...
si asa a tinut-o pana in clipa cand i-am dat efectiv dovada..si mi-a recunoscut ca vroia o relatie cu tipa aia neutral

nu pot sa cred cat de parsiv e...si cat de naiva am fost.. aveam adevarul langa mine si nu-mi venea sa cred.refuzam neutral

nu stiu..ma simt si rau...nu mai pot dormi..nu mai am cf d nik...stiu doar ca vreau sa treaca mai repede... chiar daca nu voi fi niciodata vindecata...

Sim y 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.