|
Nu esti logat.
Un mic ajutor daca se poate pls#1 2009-02-05 10:09:30
un mic ajutor daca se poate plsbuna fetelor! de o luna sunt in franta si de o saptamana incoace am o mancarime jos,cu o senzatie de arsura cand merg la baie.presupun ca este candida.am renuntat la anticonceptionale de aprox o luna de zile,de cand am plecat.poate sa fie si asta o cauza a aparitiei acestei mancarimi? aici chiar nu am posibilitatea sa ajung la medic,si totusi as vrea sa iau ceva ca sa nu se agraveze pana ajung in tara...peste 2 luni dar nici nu stiu cum se numesc medicamentele aici ca sa cer la farmacie...un unguent,niste pastile ceva tot ce am la mine in materie de medicamente este euciprin....dar am inteles ca este pentru nfectii urinare?ma poate ajuta careva cu un nume de medicament ceva care se da fara reteta la farmacie ?stiu ca pe forum nu se prescriu tratamente si daca as fi fost acasa as fi mers la medic Offline #2 2009-02-05 10:17:43
Re: un mic ajutor daca se poate plsAm cautat si am vazut ca in Franta poti gasi Lomexin ovule si Gyno-daktarin ovule (care contin miconazol, la fel ca Gynozolul) Offline #3 2009-02-05 10:21:31
Re: un mic ajutor daca se poate plsIncearca tratamentul cu iaurt. Poate te va ajuta. Pana nu faci o analiza de secretie nu ai cum sa fii sigura ca e candida. Si decat sa faci vreun tratament nepotrivit, parerea mea este sa incerci sa pui iaurt in vagin 5 seri la rand cate 5 ml. Cu tratament dupa ureche, mi-e teama sa nu faci mai mult rau decat bine. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-02-05 12:13:30
Re: un mic ajutor daca se poate plsms de raspunsuri fetelor...am sa merg sa intreb la farmacie..cam greu cu explicatul asta in franceza a simptomelor si a medicamentelor cu iaurtul parca am o retinere sa incerc...dar daca o sa vad ca nu am incotro am sa incerc si asta.aici ma gandeam ca poate nu dau asa fara reteta...adik in romania daca te rogi iti da si fara reteta uneori.oricum mai astept si alte pareri...vreo denumire de unguent,vreun corespondent la flucovim,varianta franceza Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|