|
Nu esti logat.
Iarasi scurgeri...#1 2009-02-05 12:54:20
iarasi scurgeri...sincer nu mai suport atatea scurgeri ... azi de dimineatza am avut o scurgere parca verzuie... ori eram eu prea somnoroasa... dar spre verde era culoarea..ce poate fi..? am facut si tratament cu ovule si tantum rosa.. dar mi`au revenit din nou scurgerile.. iau antibebe de vreo 2 ani si cv, azi ar trebui sa`mi vina menstruatia.. sa fie din cauza asta scugerea aceea ? Offline #2 2009-02-05 13:50:41
Re: iarasi scurgeri...deathrose mai bine mergi la medic ca acea secretie verzuie nu este un semn bun.poate ai o infectie ceva...mergi la un control si fa si o analiza de secretie ca sa stii exact ce ai.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2009-02-05 15:16:07
Re: iarasi scurgeri...
posibil sa ai o infectie sau sa nu iti fi trecut infectia care ai tratat`o. deci mai bine mergi la ginecolog, ceri o analiza de secretie si pe urma o antibiograma/antifungigrama in functie de caz. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2009-02-05 15:23:28
Re: iarasi scurgeri...o sa merg din nou ... va multumesc !! Offline #5 2009-02-05 15:24:50
Re: iarasi scurgeri...cu placere ! Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-05 16:44:18
Re: iarasi scurgeri...ii posibil sa nu isi fi facut efectul tratamentul....du-te iar la medic si rezolva problema ca nu e de joaca cu infectiile astea Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|