homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Umpic de ajutor

#1 2009-02-05 19:00:24

falballa
Membru
Inregistrat: 2009-02-05

Umpic de ajutor

am inceput sa iau ac. logest din luna octombrie 2008 iar de atunci am dureri de sani , am inteles  ca pana se obisnuieste organismul, dar de luna trecuta (ianuarie)menstru a venit dar foarte putin in prima zi iar dupa aceea 2-3 zile picuri mici, in prima saptamana( 10-17) dupa menstruatzie shi dupa pauza de 7 zile am uitat o pastila shi nu am luat-o deloc iar prin 23 am avut contact sexual neprotejat, iar acum menstru a venit in 3 dmininteaza shi pe la amiaz sa oprit shi de atunci foarte putin a mai cures , sunt sanse sa fi ramas insarcinata ?? am uitat sa mentzionez faptu ca prietenul meu ma asigura ca nu a lasat nimik in mine , multumesc anticipat

Ultima oara a fost editat de falballa (2009-02-05 19:02:26)

#2 2009-02-05 22:25:58

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Umpic de ajutor

sa inteleg ca nu te`ai protejat suplimentar 7 zile dupa ce ai uitat pastila? daca da, menstra aia cred ca era spotting, pt ca ai uitat pastila si s`a diminuat efectul. daca nu te`ai protejat 7 zile, exista un risc de sarcina, desigur, fa un test de sarcina la 3 sapt de la contactul cu risc.
durerea de san poate aparea in primele 3 luni de acomodare, dar daca continua si durerile sunt intense mergi la medic. si e normal ca sa ai menstra mai putina cantitativ, pt ca odata ce iei anticonceptionale, menstra se reduce atat calitativ cat si cantitativ.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-02-06 00:32:09

falballa
Membru
Inregistrat: 2009-02-05

Re: Umpic de ajutor

am facut testul de sarcina si nimik dar azi am observat ca mi a curs o substanta transparenta din sfarcuri....
de la ce o fi oare?!?

Ultima oara a fost editat de falballa (2009-02-11 20:28:08)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.