|
Nu esti logat.
! Durere de rinichi#1 2009-02-06 16:49:39
! Durere de rinichiBuna ziua! Offline #2 2009-02-06 17:31:17
Re: ! Durere de rinichiSimona cred ca medicul urolog este cel mai in masura sa-ti prescrie tratament. Medicul de laborator ... nu are competenta in a prescrie medicamente. mergi si consulta un uorlog, cu analiza in mana. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-02-06 18:22:34
Re: ! Durere de rinichisau la un medic nefrolog Offline #4 2009-02-06 19:03:23
Re: ! Durere de rinichisau chiar la medicul de familie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2011-10-27 13:55:54
Re: ! Durere de rinichide vreo 2 zile ma doare rinichiul stang, iar cand fac anumite miscari imi taie respiratia..si parca durerea se lasa un pic si jos pe fesa dar nu tot timpul..e posibil sa fi racit si de asta sa ma doara?sa fac ceva analize?daca da, cam ce analize? Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-27 21:56:51
Re: ! Durere de rinichiAi putea merge intai la medicul de familie sa vezi el ce iti recomanda, sau poti sa mergi direct la urolog, poate e nevoie de o ecografie, ceva. Se poate sa fi racit. Analize de urina ar fi sa faci daca e ... Iti zic, incearca intai la medicul de familie daca vrei. Bafta ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #7 2011-10-28 04:40:38
Re: ! Durere de rinichiPoate sa fie si de la coloana,daca zici ca durerea se lasa pe fesa,poate fi nervul sciatic..poti face si o ecografie abdominala,ca sa vezi cum stai cu rinichii si un consult la neurolog.. Offline #8 2011-10-28 16:03:37
Re: ! Durere de rinichieco am facut in februarie a.c. si aveam nisip la rinichi, poate si de aici durerea dar m-a intreb de ce doar la unul singur..analize la urina am facut in vara, erau ok.. s-a mai ameliorat durerea, tind sa cred ca e o raceala.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|