|
Nu esti logat.
Despre anticonceptionalele microgynon#1 2009-02-07 19:46:39
despre anticonceptionalele microgynonam inceput sa le iau in dec la prescrierea medicului in prima sapt de pauza am avut aceea scurgere specifica numai k si in cea de a 2 a sapt fiind pe 25-26 dec la 2 zile de pauza adik pe 28 am avut o sangerare care m a tinut pana pe 3 ian in aceeasi luna pe 13 ian iar a aparut sangerarea care a tinut pana pe 16 la sfarsitul acestei luni pe 30 din nou care a tinut pana pe pe 4 februarie numai k de data aceasta dupa 2 zile de la terminarea sangerarii pe 7 februarie iar mi a aparut o secretie maronie,ce ma fac?oare nu sunt bune pt organismul meu,nu mai inteleg care este ciclul de la atatea sangerari va rog sa ma ajutati ast un rasp sau un sfat urgent multumesc Offline #2 2009-02-07 19:57:35
Re: despre anticonceptionalele microgynonsi as mai avea o intrebare???inaintecu 1-2 sapt de ami veni ciclul pe 30 ian sanii mi s au marit si sunt fff tari si putin durerosi problema este k menstruatia mi a trecut pe 4 dar acum pe 7 ian iar mi a aparut o scurgere maronie dar sanii au ramas la fel,credeti k sunt de la anticonceptionale Offline #3 2009-02-07 19:58:58
Re: despre anticonceptionalele microgynonnu mai inteleg nimic sunt total confuza ast rasp voastre va rog Offline #4 2009-02-08 19:26:52
Re: despre anticonceptionalele microgynonin primele 3 luni de administrare e normal sa ai spotting(sangerari) si dureri de sani Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|