|
Nu esti logat.
Ce sa fac:((????#1 2009-02-07 21:51:07
ce sa fac:((????as vrea si eu nijte staturi de la voi fetelor:((.ma cert cu iubitu meu din cauza mamei lui(mama lui nu ma place si o place pe prietena nepotului ei ).sunt de 2 ani si aproape jumatate cu acest baiat.ma iubeste si il iubesc si eu dar numai pot...din decembrie ne certam mereu din cauza mamei lui pentru k ii spune ce sa zica si ce sa faca si el imi reproseaza ca nu sunt ca prietena varului lui doar pentr k asa vrea mama lui sa fiu .am fost de cateva ori la un pas de despartire...acum mama lui este plecata in stainatate si nu prea mai are cum sa il influenteze dar va veni la sfarsitul anului si evident o vom lua de la capat cu certurile.ce sa fac?cum sa il fac sa inteleaga ca dak ma iubeste trebuie sa ma iubesca asa cum sunt si sa nu mai incerce sa ma schimbi asa cum vrea maiksa?. Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu Offline #2 2009-02-08 02:24:32
Re: ce sa fac:((????pai tu probabil ai discutat cu el in toate felurile... mare lucru nu ai ce sa mai faci #3 2009-02-08 09:13:09
Re: ce sa fac:((????pai da, dar el trebuie sa te iubeasca pe tine pt ceea ce esti, nu sa-si doreasca o fata pe placul mamei lui... ca doar nu mama lui va trai cu ea in casa daca se ajunge la casatorie... si mama lui ar trebui sa inteleaga lucrul asta.. Offline #4 2009-02-08 13:33:59
Re: ce sa fac:((????am vorbit cu el si acum intelege lucrurile astea.dar mie frik ca atunci knd va veni mama lui acasa,iar o va asculta si iar ne vom certa...pentru k ea nu se va lasa pana nu ne va desparti Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu Offline #5 2009-02-08 14:14:53
Re: ce sa fac:((????eu am trecut printr`o situatie ca a ta, si, desi iubitul meu era destul de influentabil, am stiut sa`l atrag de partea mea; insa am scapat cu adevarat de ea in momentul in care ne`am mutat doar noi 2 Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-08 14:18:31
Re: ce sa fac:((????catalina daca tu consideri ca el merita, va trebui sa incerci sa te intelegi cu mama lui....incearca sa lasi tu de la tine, ca e clar ca ea nu are de gand sa cedeze.....dar repet, numai daca el merita cu adevarat efortul, si asta numai tu poti sti... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|