|
Nu esti logat.
Candidoza 2-133#2509 2010-10-13 11:49:00
Re: candidoza 2Am 20 ani si nu fumez,nu consum alcool,nu beau cafea si da aseara am avut un pic de febra si aveam frisoane.Acum ma simt slabita,am o senzatie asa naspa.Azi as vrea sa ma duc la doctor,ma gandeam:spitalul Sfanta Maria sau Medlife grivita?Stiti vrun medic bun?Si nu pot sa ma spal pe dinti,sa mananc sau sa beau apa in ziua recoltarii nu? Ultima oara a fost editat de roxxanikaa (2010-10-13 12:03:13) Offline #2510 2010-10-13 13:04:43
Re: candidoza 2roxxanikaa nu iti pot recomanda un dr bun ca nu sunt din acelas oras cu tine. Recoltarile in general se fac dimineata pe nemancate , nu te speli pe dinti, nu bei apa sau pastile cu o seara inainte. Daca ai febra si frisoane o infectie sau o raceala e posibil sa ai . Totusi du-te la medicul de familie sa te consulte. Sunt sigura ca vei trece usor peste asta , nu te panica ca ma rau faci . pup What doesn't kill me, makes me stronger Offline #2511 2010-10-13 13:22:35
Re: candidoza 2mersi mult:-* nu am mancat,nu am baut apa,nu m-am spalat pe dintii doar k aseara mi-am gacut gargara cu solutie tantum verde si am folosit un spray cu propolis sper sa nu influenteze cumva analiza pt ca as vrea sa ma duc acum la doctor sa vad ce zice!in 30 min plec.ms mult! Offline #2512 2010-10-13 14:45:28
Re: candidoza 2nu e bine ca ai facut gargara cu tantum rosa . Oricum sunt sigura ca dr te trimite la laborator maine dim. Tine-ma la curent cu ce ti-a zis dr. pup .Stiu sigur ca vei fi bine si vei trece si peste asta. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #2513 2010-10-13 16:10:20
Re: candidoza 2dap am fost si doctora era intr-o operatie asadar nu am gasit-o la cabinet si asistenta mi-a zis ca o pot astepta dar cel mai bine ar fi maine sa ma duc si sa nu mai folosesc nimic de gura...pana una alta eu am tinut si regim pt candida 3 zile insa acum am mancat un pic de paine ca nu am mai suportat,nimic nu-mi tine de foame fara paine sau altceva de genul,regimul il voi mai tine a fost doar o scapare o data la cateva zile nu se pune:-) uffff...sper sa fie bine sa nu fie nimic grav si sa treaca repede!Mersi mult de incurajari am nevoie sunt asa speriata:-* Offline Publicitateloading...
#2514 2010-10-13 17:44:37
Re: candidoza 2Stiu ca ,candida impune in regim draconic , cat incerc sa tin regimul si nu reusesc tentatiiloe sunt mari . Paine nu mananc de fel dar mai indraznesc la fructe , uneori dulciuri . Si eu iti doresc sa te recuperezi rapid. Dar totusi mentin parerea mea sa faci si analize. pup What doesn't kill me, makes me stronger Offline #2515 2010-10-13 19:38:34
Re: candidoza 2intr-adevar un regim tare greu de indeplinit...trebuie sa-ti invingi toate poftele si e tare greu.u de cat timp tii regimul?iti e mai bine?se vad rezultatele in bine? Offline #2516 2010-10-13 20:26:13
Re: candidoza 2Sincer am incercat sa tin cat am putut. Mi-am facut si vaccinul IBC 10 cu candidina. Ciudat e ca mi-am tot facut fungigrama si nu iese candida . Imi iese secretia sterila. Problema la mine e genitala ca acolo a inceput candida si din luna mai ma tot chinui , sunt mereu iritata in zona genitala , am niste usturimi groaznice. Astept sa ma duc din nou la dr . Am ajuns sa ma indoiesc de laborator ca mi-a lucrat corect fungigrama . Am mai auzit niste zvonuri cu laboratoarele astea din orasul meu. Oricum nu imi pierd speranta . What doesn't kill me, makes me stronger Offline #2517 2010-10-13 21:28:44
Re: candidoza 2aha dar ti-au aparut si pe limba si in gat acele bubite?sau e doar o problema strict genitala?si eu am avut genitala aqm vrun an jumate si mi-a trecut fara a face un tratament anume ci am fost atenta la alte detalii(am mancat mai sanatos pt imunitate,am fost atenta la lenjerie,la ce produse folosesc)si de vrun an nu mai am nimic,mi-am facut analizele anul asta in mai si au iesit toate bine.dar cred ca s-a intors candida intr-o alta locatie adica cea bucala.cred k majoritatea femeilor sufera macar o data in viata de candida genitala insa cea bucala e tare nashpa.insanatosire grabnica sper sa scapi cat mai repede! Offline #2518 2010-10-13 22:01:02
Re: candidoza 2N-am avut niciodata bubite albe pe limba , e doar genital problema la mine. Ciudat e ca n-am nici mancarimi si nici scurgere branzoasa doar o iritatie vulvara f intensa si nu stiu cauza. O data mi-a zis doctoressa e posibil secretia sa fie prea acida. Nu suport nici apa sa ma spal , ma ustura mai tare dupa ce ma spal genital. Mersi pt urari roxxanikaa. Sunt curioasa ce iti va zice dr. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #2519 2010-10-17 14:04:38
Re: candidoza 2Buba roxxanikaa. Ce mai faci? Cum te simti? Ce ti-a zis dr? What doesn't kill me, makes me stronger Offline #2520 2010-10-22 14:49:08
Re: candidoza 2*** Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2010-10-24 10:32:13) If you take it personal, that's ok! Offline #2521 2010-10-22 21:25:20
Re: candidoza 2buna.am revenit cu vesti cam tarziu dar au durat analizele ceva mai mult.Nu am candida ci am reflux gastro-esofagian de la asta iritatia pe limba si senzatia de nod in gat:-( mi-a dat doctora tratament si un regim alimentar de urmat...am inteles ca nu se vindeca si daca nu te ingrijesti ajungi la operatie:-(( ufff...mi-e teama.Macar candida se vindeca dupa cateva luni de tratament si regim Ultima oara a fost editat de roxxanikaa (2010-10-22 21:26:37) Offline #2522 2010-10-22 23:51:51
Re: candidoza 2phew roxxanikaa imi pare rau sa aud ca nu ai vesti tocmai bune. In general problemele gastrice apar datorita alimentatiei si stresului. Incearca sa tii un regim alimentar si urmeaza tratamentul dat de doctorita. La operatie poti ajunge doar in caz de ulcer gastric , ceia ce nu cred ca tu vei ajunge la asa ceva . In general ulcerul gastric apare la persoanele mai in varsta . Multa sanatate pup What doesn't kill me, makes me stronger Offline #2523 2010-10-23 08:52:07
Re: candidoza 2
If you take it personal, that's ok! Offline #2524 2010-10-23 18:06:45
Re: candidoza 2ms la fel dar chiar nu se mai vindeca aceasta boala?mi-a zis sa tin regimul 30zile si sa fac tratament dupa care mai fac un control insa regimul va trebui sa-l tin toata viata si sa-mi formez un obicei alimentar si nu am voie sa ma intind in pat dupa ce mananc decat dupa o ora doua,sa dorm cu capul sus,sa mananc incet,sa am trei mese principale in care sa mananc cate putin iar intre mese gustarii etc.am tot citit pe net ca nu se vindeca:-( Offline #2525 2010-10-23 22:37:07
Re: candidoza 2Roxanikaa ceia ce ai tu se vindeca dar printr-un regim alimentar. Cand ai reflux gastric inseamna ca aciditatea gastrica a crescut. Eu am observat cand sunt stresata am arsuri pe esofag. Stii ce e bine sa mananci des ca iti absoarbe din aciditate gastrica painea uscata. Poti pune paine in cuptor sa o usuci sau o prajesti la toaster. E acum operioada mai critica la tine dar iti vei reveni, incearca sa nu te stresezi sau sa iti faci ganduri( ca nu ma vindec etc) ca mai rau faci. Si inca ceva cititul pe internet te innebuneste o zic din proprie experienta. Ce tratament medicamentos ti-a dat? Stiu ca exista o schema de tratament care o dau medici de obicei. Ti-a dat sa faci si testul pentru helicobacter pylori? pup What doesn't kill me, makes me stronger Offline #2526 2010-10-24 19:53:17
Re: candidoza 2Mi-a dar nalpaza sa iau o capsula pe zi dimineata timp de 30zile si metilium de 3 ori pe zi cu o ora inaintea meselor principale tot timp de 30 zile.N mi-a dat de facut nici un test ce fel de test e acela pentru ce e?e important? Offline #2527 2010-10-24 20:46:44
Re: candidoza 2am citit pe net si care analiza e mai buna:Ag Helicobacter Pylori sau Ac Anti Helicobacter Pylori cantitativ?sau ce analiza trebuie sa fac exact?dar ceva usor si bun k sincera sa fiu mi-e teama nu vreau sa-mi bage ceva pe gat:-( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|