homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-137

#2585 2010-11-17 16:09:59

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: candidoza 2

secretia gelatinoasa nu prea este specifica candidozei. ar putea fi si normala... sau nu. mergi la medic, fa analize si vezi despre ce este vorba.

#2586 2010-11-17 16:59:02

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

leucoree...care poate fi secretie normala...
daca n-ai mancarimi, n-ai usturimi si nu miroase rau, esti ok! in ce priveste teama ta de a nu avea rana pe col: daca iti urmaresti in fiecare an Papanicolaul, este suficient.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-17 17:01:02)

#2587 2010-11-17 17:57:45

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

Pana acum Papanicolaul a fost ok, adica 2 presupun eu din cauza candidei care a iesit si ultima data, fara inflamatii, fara nimic suspect. Pe mine ma nelinisteste faptul ca mie mi se pare cam multa atunci cand apare si ca este alba. Miros rau nu are, iar consistenta e ca a secretiei de excitatie (cred ca asa se numeste big_smile) Am folosit in ultimul timp si un gel cu aloe de la Bioclin si ma gandeam ca daca era o rana s-ar mai fi cicatrizat ceva... Oricum o sa ajung la doctor, sa-mi refac toate analizele pt ca imi doresc un bebel si sper ca nu tocmai acum sa apara vreo problema care sa ma faca sa aman momentul signof10

Ultima oara a fost editat de Alirox (2010-11-17 17:58:34)

#2588 2010-11-18 10:24:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Alirox a scris:

Pana acum Papanicolaul a fost ok, adica 2 presupun eu din cauza candidei care a iesit si ultima data, fara inflamatii, fara nimic suspect. Pe mine ma nelinisteste faptul ca mie mi se pare cam multa atunci cand apare si ca este alba. Miros rau nu are, iar consistenta e ca a secretiei de excitatie (cred ca asa se numeste big_smile) Am folosit in ultimul timp si un gel cu aloe de la Bioclin si ma gandeam ca daca era o rana s-ar mai fi cicatrizat ceva... Oricum o sa ajung la doctor, sa-mi refac toate analizele pt ca imi doresc un bebel si sper ca nu tocmai acum sa apara vreo problema care sa ma faca sa aman momentul signof10

In vagin ai pus gelul ala????ca altfel nu avea cum sa actioneze nicicum asupra vreunei rani pe col...Papanicolau cl.II e foarte ok

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#2589 2010-11-18 11:16:23

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Of, cred ca n-am procedat bine. sad  Am avut contact neprotejat in ziua 7 in care partenerul a folosit crema canesten sad

when the pomp lights up,you shoot.

Publicitate

loading...

#2590 2010-11-18 11:40:00

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

Gelul l-am folosit in vagin si putin dadeam si extern. Are un aplicator special pt asa ceva si am vazut ca in compozitia gelului sunt aloe, musetel si galbenele care sunt cicatrizante.

#2591 2010-12-09 00:15:31

sarah06
New member
Inregistrat: 2010-12-09

Salut,
Am o intrebare (ma rog, mai multe) si m-as bucura tare mult daca mi-ar putea raspunde Doctoressa.
1. Care e durata minima pentru un tratament cu antibiotice pentru a declansa candidoza?
Iar acum povestea din spatele intrebarii: Am fost la dermatolog, pentru un tratament nou pentru acnee si mi s-a recomandat Doxiciclina (1 caps. pe zi), AC Yasmin si un unguent local. Am inceput tratament cu Doxiciclina, l-am facut aproximativ o saptamana, dupa care mi-a venit menstruatia. Greseala mea e ca am schimbat absorbantele (de obicei foloseam Always sensitive si am luat Always normal ultima data)... dupa care, a doua zi, m-am trezit cu o iritatie de toata frumusetea (mancarimi, zona rosie), si am presupus eu ca e de la plasticul din Always. Apoi m-am gandit ca ar putea fi de la Candida de la antibiotice, si am oprit tratamentul pentru moment. Acum nu stiu ce sa cred, pentru ca nu mi se pare ca ar fi simptome de candidoza - in afara de mancarimi si usturime, nu am secretii diferite si in niciun caz urat mirositoare.
Mentionez ca intre timp am fost la farmacie si am cerut ceva in completare pt antibiotic si mi s-a dat Linex forte. Zona nu mai e rosie, mancarimile si usturimea au scazut in intensitate, dar tot sunt prezente (avand in vedere ca au trecut 4-5 zile de cand a debutat toata minunea... Astept un raspuns si va multumesc mult.

#2592 2010-12-09 00:44:58

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

nu sunt doctoressa insa m-am confruntat si eu cu candidoza deci stiu destule despre ea...asa ca imi voi permite sa-ti raspund eu smile
nu exista o anumita durata pentru un trat cu antibiotic pentru a declansa candidoza, pentru ca fiecare organism reactioneaza in felul sau, de ex unele femei fac tratamente indelungate cu antibiotic si n-au nimik iar altele e suficient sa ia cateva zile si candidoza e in floare...
Aici e vb si de sistemul imunitar, cu cat e el mai scazut cu-atat candidoza poate sa apara mai usor.
De fiecare data cand mai iei antibiotic, sa le iei impreuna cu un antimicotic (care au rol de a preveni candidoza).
Acum ti-as recomanda sa pui cateva zile in vagin (cu seringa, fara ac) iaurt pentru reechilibrarea florei vaginale sau capsule cu lactobacili care se gasesc in farmacie, poate ai noroc si e doar o simpla dereglare a florei vaginale si nu va fi nevoie de tratament pentru candidoza. Daca simptomele persista atunci e nevoie de o analiza si un tratament adecvat.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#2593 2010-12-14 17:41:06

roxana_me
New member
Inregistrat: 2010-08-10

am si eu o intrebare-despre igiena intima-irigatorul vaginal este bun?mie mi-a spus docorul ginecolog ca trebuie falosit dupa fiecare contact sexual,dar am citi oe internet ca totodata dauneaza.ce parere aveti?multumesc:)

#2594 2010-12-17 19:59:56

utilizator02
Membru
Inregistrat: 2010-12-17

va rog sa ma lamuriti si pe mn daca se poate..am fost diagnosticata cu vulvovaginita ieri si mi-a dat ovule si sa fac spalaturi..dupa ce am luat primul ovul am avut dureri ff mari vreo 2 3 ore ii normal?plus k peste noapte am vazut k mi-a curs putin sange,ii d rau asta sau..?

#2595 2010-12-17 20:07:05

daenarys
Vizitator

ce ovule ti ai pus?
te ai ranit cumva cu irigatorul?
trebuie sa iti vina menstra?
ce fel de dureri ai avut?

#2596 2010-12-17 20:51:27

utilizator02
Membru
Inregistrat: 2010-12-17

mi-a prescris ovule polygynax.durerile mi s-au accentuat in afara unde aveam iritatia.si da ar trebui sa-mi vina menstruatia (ultima menstruatie am avut-o in luna noiembrie pe data de 8) dar nu pare a fi menstruatie k era destil d putina.nu cred k m-am ranit cu irigatorul.

Ultima oara a fost editat de utilizator02 (2010-12-17 20:52:04)

#2597 2010-12-18 10:04:12

daenarys
Vizitator

daca incepe o sangerare mai abundenta ti a venit menstra....daca nu,cum ai zsi tu te ai ranit cu irigatorul.nu il introduce foarte adanc ci putin ca uite ce patesti.

#2598 2010-12-28 17:49:50

nicolado
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-04-18

buna seara
am si eu candida iar ca tratament am primit flucoric 150,ovule gynozol si klion
am si eu o intrebare:trebuie sa iau flucoric in doza unica,si vreau sa stiu daca il pot lua seara,apoi sa pun ovulele.
farmacista mi-a sugerat sa iau flucoricul dimineata pe stomacul gol.
cum sa procedez?
multumesc

Ultima oara a fost editat de nicolado (2010-12-28 17:50:24)

#2599 2010-12-28 17:58:46

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nu stiu daca e asa de important. eu l-am luat cum s-a nimerit

#2600 2010-12-29 20:17:12

serinde36
Membru
Inregistrat: 2009-05-02

La multi ani si sarbatori fericite! |Fetelor va rog mult de tot am si eu nevoie de niste sfaturi!
Concre:t sunt in prima zi de mesntruatie si tot acum am mancarimi groaznice intravaginale si usturimi mari cand mictionez. Din experientele anterioare cred ca este vorba de candidoza ( am mai  avut episoade   recurente ale acestei boli pacatoase) Stiu ca trebuie sa fac analize dar pana imi trece menstruatia ce sa fac pt ca imi este teama sa ma duc la toaleta. Va multumesc mult pentru sfaturi si toate gandurile bune!

#2601 2011-01-03 17:41:10

teodora_1
New member
Inregistrat: 2011-01-03

Buna.

am si eu candidoza sad si medicul mi-a dat ca tratament pastile si o crema. am inceput tratamentul, insa zilele urmatoare trebuie sa imi vina ciclul. pot sa continui tratamentul? am uitat sa il intreb pe medic asta. ma gandesc ca atata timp cat nu sunt ovule nu ar trebui sa fie o problema daca continui.

Astept un raspuns cat mai repede.

#2602 2011-01-03 17:43:31

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

de obicei tratamentul se intrerupe pe durata menstruatiei (si se reia dupa) deoarece sangele care curge elimina si crema si nu-si face efectul.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#2603 2011-01-03 21:41:07

teodora_1
New member
Inregistrat: 2011-01-03

am totusi inca o intrebare. medicul nu mi-a dat ovule pt ca sunt virgina. asa ca a ales varianta cu pastile si crema-Biazol, de 2 ori pe zi. cum aplic crema corect? intravaginal sau doar la exterior? din cate am citit cremele intravaginale au si un aplicator. aceasta nu avea nimic. medicul a mai mentionat ca daca vreau pot sa fac si spalaturi cu ceai de musetel, la exterior, bineinteles. am presupus ca si crema tot la exterior se aplica. poate sa imi spuna cineva cum e de fapt corect?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.