|
Nu esti logat.
Candidoza 2-146#2756 2011-05-11 00:02:54
Re: candidoza 2eu nu am citit mai sus, intrebasem pentru ca medicu mi-a dat niste pastile "7 bacterii lactice" si sa le iau in paralel cu zanocin parca 10 zile, pentru candida "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #2757 2011-05-12 17:14:52
Re: candidoza 2buna!!am si eu o problema:(De cam 3 zile am niste bubite mici in zona pubiana pe labiile mari ca un fel de cosuri tari,care cand au aparut aveam mancarimi groaznice:(,dar sincer nu am dat atentie..pentru ca am crezut ca e de la absorbante.....care nu le suport:(.ma ingrijoreaza pentru k nu am mai avut asa ceva pana acum,mentionez ca sunt in perioada menstruala.....mai am 2 zile:d dar inainte cu ceva timp sa-mi vina menstruatia....m-am epilat cu epilatorul....si chiar mi-a dat un pik sangele:( in partea aceea o fi si de la asta:(..........Va rog frumos datimi si mie un sfat..va multumesc,la medicul ginecolog imi e un pik aiurea.....sa ma duk..dat fiind ca akum nu pot pt k sunt in perioada aceea...si 2 pt k ma aflu intr-o tzara straina:(((( astept raspuns:* va multumesc Offline #2758 2011-05-13 00:45:33
Re: candidoza 2nu-mi raspunde si mie nimeni?( Offline #2759 2011-05-13 10:54:19
Re: candidoza 2bubitele alea dor ?sa nu fie vreo foliculita dupa ce te-ai epilat. In ce tara esti? Totusi ar trebui sa mergi si la medic dupa menstra. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #2760 2011-05-13 11:24:21
Re: candidoza 2akum am usoare mancarimi....de la ele,prima oara a fost mai rau:(.........poi m-am epilat cu epilatorul nu cu bigu:(((......ca deasta am si renuntzat la big:(...sa nu fac cine stie ce.....ca am auzit tot felul de cazuri:D........wofff:(.......in italia sunt Ultima oara a fost editat de dia_razgayta (2011-05-13 11:25:44) Offline Publicitateloading...
#2761 2011-05-14 16:28:53
Re: candidoza 2se poate sa fie doar o iritatie de la absorbante si de la epilat, insa sunt de parere ca trebuie sa ajungi si la un medic Offline #2762 2011-05-15 03:59:25
Re: candidoza 2Salut Acum 5 luni am sangerat foarte putin in timpul contactului sexual, si am mers sa imi fac analizele (HPV, HIV si multe altele) iar pana la urma am fost diagnosticata cu Candida nespecifica (Papa Nicolau 2). Dar inainte de aceste rezultate am primit tratament cu Cervugid ( care contine matronizadol si care am inteles ca nu e bine sa il iau daca am Candida). Asa s-a intamplat ca am putut sa iau 6 ovule, iar apoi am intrerupt tratamentul si am luat celalte 6 cam dupa 3 saptamani. Offline #2763 2011-05-17 19:49:37
Re: candidoza 2buna fetelor am aflat si eu acum cateva zile ca am "dragutza" candida mi-a dat tratament canesten gyn3 unguent lomexin.intrebarea e daca parteneru trebuie sa faca si el un tratament??? Offline #2764 2011-05-17 21:26:52
Re: candidoza 2Da trebuie..sa se unga cu unguent Lomexim..iar pe perioada tratamentului protectie,pana la vindecarea totala.. Offline #2765 2011-05-17 21:32:51
Re: candidoza 2am inteles iar atunci cand ma duc eu la control dupa terminarea tratamentului trebuie sa mearga si el la control??? Offline #2766 2011-06-25 18:02:58
Re: candidoza 2Buna fetelor...sper sa gasesc si eu un raspuns la problema mea...am fost diagnosticata cu candidoza asociata cu trichomonas...am facut 9 zile de tratament (ovule cervugid si spalaturi cu septovag), trebuia sa fac 10 dar mi-a venit menstruatia si am intrerupt. problema este ca la control mi-a gasit si un chist ovarian de 4 cm pentru care mi-a dat sa iau dufaston 10 zile incepand din a 16a a cilclului menstrual, iar pe perioada menstruatiei - zinnat, refern retard si clafen supozitoare...iar pe prospectul de la zinnat scria ca poate provoca candida, intrebarea mea este ce sa fac ca sa nu recidiveze candidoza(mentionez ca inca dupa 3 zile de tratament nu mai aveam nici o simptoma) ? Offline #2767 2011-06-25 18:06:40
Re: candidoza 2Sa ai grija la igiena, sa ai grija cand iei antibiotice sa iei si ceva complementar care sa refaca flora, sa iti reglezi dieta (fara dulciuri, alcool). Le auzeam pe fete ca mai fac tratamente cu biotics pt reglarea florei. A, si nu in ultimul rand, sa-ti intaresti sistemul imunitar. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-06-25 18:07:18) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2768 2011-06-25 18:14:43
Re: candidoza 2multumesc pentru sfaturi... o sa incerc si eu cu biotics..sper sa mearga! Offline #2769 2011-06-25 23:51:24
Re: candidoza 2Sa iei Nistatin o data cu antibioticul,sa nu se activeze iar candida..3 pastile/zi.. Offline #2770 2011-06-27 13:31:43
Re: candidoza 2multumesc pt sfaturi ... Offline #2771 2011-06-27 22:13:27
Re: candidoza 2fetelor, eu am niste candida si inca o infectie, si mi-am iritat zona prin contact sexual. dupa ce ne-am oprit, ca am zis eu ca e deja prea dureros iubi, in joaca, mi-a "tras" de fese in lateral, cum sa ma exprim si am simtit o durere ascutita la perineu. Acum cand ma uit, e o rana destul de urata, nu e liniara, e ca o pata. mi-am luat tratamentul si il incep azi. dar ma tem de ce e acolo pentru ca ma ustura tare, oare o sa fu ok? cu tratamentul, o sa se vindece si rana? And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #2772 2011-06-28 17:50:02
Re: candidoza 2Buna ziua. In ultimul an, am o senzatie mai mult sau mai putin frecventa de arsura a buzelor, care se acutizeaza dupa ce ma sarut cu partenerul (sarut, dar si minet). Desi, uneori, aceasta acutizare se produce si dupa ce consum anumite alimente. Initial credeam ca e vorba de o reactie alergica (uneori am dermatita de contact), dar surpriza - acum cateva saptamani partenerul s-a plans de aceleasi senzatii de arsura. Asta ma pune in garda. Sa fie ceva infectios? Desi, daca ar fi fost, de ce s-a manifestat abia acum (am acelasi partener de aproape un an si jumate)?. Sa fie cumva candidosa bucala asimptomatica, sau poate herpes bucal, care se manifesta doar prin arsura buzelor? Am spus medicului dermatolog ceva timp in urma despre simptome, dar mi-a zis ca posibil sa am probleme digestive/gastrice. Acum nu mai stiu ce sa cred, daca la partener se acutizeaza simptomele dupa sarut. Ma poate ajuta ceneva cu un sfat? Merci anticipat. Offline #2773 2011-07-04 15:19:11
Re: candidoza 2buna , am urmat tratament pt candida ovule clotrimazol si tablete nizoral una/zi dar de cand am inceput am dureri de stomac, un fel de greata nu exagerata, un disconfort la stomac, iau si contraceptive e a doua luna si in prima luna am avut putine efecte secundare spotting si dureri de sani in rest nimic, am facut si un test de sarcina si e negativ la 5 sapt de la un contact cu f putine sanse de sarcina, am luat doar 4 pastile de nizoral ca nu mai suportam durerile de stomac, de cand n-am mai luat parca a inceput sa-mi treaca stomacul...parca.... n-am luat nimic de protectie a ficatului sau pt stomac ... pastilele le luam in timpul mesei... credeti ca disconfortul la stomac e de la pastile? multumesc Offline #2774 2011-07-15 17:01:07
Re: candidoza 2Buna ziua, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|