|
Nu esti logat.
Candidoza 2-149#2813 2011-09-07 13:18:09
Re: candidoza 2o candidoza nu poate provoca dereglari menstruale. Offline #2814 2011-09-07 13:51:15
Re: candidoza 2multumesc frumos,sper sa mi vina menstruatia:( Offline #2815 2011-09-07 15:42:43
Re: candidoza 2imi cer scuze,,nu o sa se mai repete sa postz de 2 ori...nush ce sa zic vroiam mai multe pareri mi e tare frica sa nu fie cva rau,dar tot odata ma gandesc k am facut o numai protejat...dar dc imi intarzaie...?(((((((((( Offline #2816 2011-09-07 15:52:36
Re: candidoza 2fa un test la o saptamana de intarziere, ca sa excluzi sarcina, si mai departe du-te la control. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2817 2011-09-07 18:54:34
Re: candidoza 2Te ingrijorezi ca ti-a intarziat o zi?In organsim se mai produc dereglari,etc..mai asteapta si apoi sa-ti faci griji..poti sa faci si un test de sarcina,desi nu cred ca ar fi problema in sensul asta..si cu candidoza ar trebui sa mergi la medic pt un tratament complet si corect,ceea ce ai facut tu nu mi se pare a tratament,poate sa fie ameliorat pe moment iar apoi sa recidiveze..candidoza nu intarzie menstra.. Offline Publicitateloading...
#2818 2011-09-08 13:55:13
Re: candidoza 2mi am facut o programare la medic..urmeaza sa ma duc..ieri mi am facut si un test de sarcina si a iesit negativ.de cva zile nnu mai avea nici o secretie urata..dar de ieri mi a reaparut ..nu e deranjanta,nu are nici un miros..este mai galbena..presupun k urmeaza sa mi vina menstruatia si de aceea...nu stiu ce sa mai zic...ce e drept am avut si o groaza de probleme care m au tinut stresata in luna aceasta..j mai ales akm k nu mi a venit am fost si mai stresata...sper sa fie totul bine...si va multumesc pentru pareri,sunt mai incurajata:) Offline #2819 2011-09-08 22:24:30
Re: candidoza 2buna seara, am o problema, de 4 luni de cand am inceput sa iau anticonceptionale mercilon candida nu mai dispare, am incercat ovule lomexin, ovule cerviron ovule clotrimazol, crema clotrimazol, pastile nizoral si nu trece ( am urmat si eu si partenerul tratament, el lua pastile nizoral si crema clotrimazol) , maine vreau sa ma duc sa fac analiza de secretie si vreau sa aflu la ce este sensibila bacteria , pentru asta cer antibiograma sau antifungigrama? si mai am o intrebare : aparitia si persistenta candidei poate fi de la anticonceptionale? am mai luat inainte si nu am avut probleme , poate fi de la tipul acesta de anticonceptionale? mi-au prins foarte bine aceste pastile, n-am avut probleme cu ele, nu m-am ingrasat nu mi-a cazut parul n-am avut nimic, credeti ca doctorul poate sa-mi recomande altceva care sa nu-mi mai provoace infectia? Multumesc Offline #2820 2011-09-09 06:35:16
Re: candidoza 2ac in general favorizeaza candida www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #2821 2011-09-09 10:28:33
Re: candidoza 2lomexin am mai luat o data la indicatia medicului tot pt candida si am crezut ca o sa treaca si de data asta cu lomexin da n-a trecut, deci fungigrama sa fac pentru a afla la ce e sensibila, am dat o gramada de bani pe medicamente si m-am saturat sa-mi treaca 1 saptamana si pe urma iar sa inceapa, stiam ca favorizeaza da am mai luat si n-am patit nimic, oricum ma duc azi sa-mi fac analize sper sa mi le dea repede si totusi nu stiu daca de la un alt anticonceptional n-ar mai aparea sau daca sunt sensibila la toate, nu vreau sa renunt la a.c Offline #2822 2011-09-10 16:02:44
Re: candidoza 2tot nu mi a venit:(((nush ce sa mai cred,vreau sa exclud gandul de sarcina,dar ce ar putea face k menstruatia sa mi intarzaie:((((va rog spuneti mi j mie:( Offline #2823 2011-09-11 00:33:28
Re: candidoza 2Testul de sarcina este concludent,dupa 3 saptamani de la contactul sexual cu risc..daca l-ai facut dupa perioada asta si a iesit negativ,este exclusa o sarcina..du-te la medic sa te consulte,eventual si o ecografie transvaginala sau pelvina.. Offline #2824 2011-09-11 11:16:35
Re: candidoza 2Nu mai stiu exact cat a trecut de la contactul sexual desi dak imi aduc aminte l am si verificat j nu a fost nimic????nu mai stiu cu exactitate`insa ce ma sperie e dc nu mi vine akm am o secretie albicioasa mult mai lichida ?????j uneori ma inteapa aja parca in ovare?ma dor si sani de ieri?j ma simt rau in general,probabil j de la gandul k pot sa am cva grav.... Offline #2825 2011-09-12 01:35:12
Re: candidoza 2Pana vine rezultatul antifungigramei sa inteleg ca nu pot primi niciun tratament? Offline #2826 2011-09-13 09:09:59
Re: candidoza 2(nici azi nu mi a venit...ce se intampla oare??si duminica am mai facut un test de sarcina si a iesit negativ...deja am o saptamana de intarzaiere:((( Offline #2827 2011-09-13 09:23:13
Re: candidoza 2nu suntem nici carmen hara nici baba vanga sa stim de ce iti intarzie; du-te o data la doctor, nu tot amana. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2828 2011-09-13 11:45:56
Re: candidoza 2Buna ziua, sunt noua pe site si as dori sa va intreb ce as putea sa fac in problema pe care o am cu o candidoza vaginala. In primul rand de vreo 2 ani tot ma duc la medic si fac tratamente si degeaba (am inteles ca recidiveaza).In luna ianuarie am fost la Sanador cu gandul ca au un laborator bun de recoltare si mi-a iesit candida -absent , streptococ hemolitic beta grup b senzibil la augumentin, si am luat tratament augumentin cu metronidazol m-am simtit mai bine apoi iar a reveni secretia (cam dupa 2 luni) Apoi m-am dus la Rosana Medical unde mi a iesit Candida si Gardnerella.Acum eu nu stiu ce sa cred am scapat de streptococ si mi a aparut altceva in 2-3 luni? Azi am fost la un consult in spital si la prima vedere simptomele sunt de candida (toti doctorii la care am fost prima reactie candida apoi la microscop altceva)Acum toti imi cam dau acelasi tratament pe care l-am mai luat-Cervugid ovule, Canesten ovule si crema, Fluconazol-doza unica, Metronidazol. Acum eu nu inteleg de ce imi ies analizele la secretie asa diferit de la un laborator la altul si daca sa fac iar tratament pentru candida. Poate daca stiti voi un tratament mai puternic si cu rezultate pentru candida (pentru ca simptomele sunt clar de candida- secretie abundenta si scomoasa, urat mirositoare,mancarimi, iritatie) sau un laborator de incredere va rog sa imi spuneti ca numai suport atatea tratamente si degeaba.merci Offline #2829 2011-09-13 23:30:05
Re: candidoza 2Daca esti din Bucuresti,iti recomand Synevo sau institutul Cantacuzino. Offline #2830 2011-09-20 09:35:03
Re: candidoza 2Merci eueu10 voi incerca si acolo. Intre timp mi-au iesit analizele de la Maternitatea Bucur: Offline #2831 2011-09-20 09:39:26
Re: candidoza 2si eu am fost si sunt in aceeasi situatie si da, si mie mi se pare aiurea sa fie o simpla dereglare cu simptomele pe care le avem noi, dar daca ei zic, zicem si noi ca ei daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|