Candidoza 2-25
- deea_eu
- New member
- Inregistrat: 2009-02-06
Re: candidoza 2
buna fetele... am si eu o problema: de cateva zile...am o scurgere alb-galbuie...nu are miros urat. Nu am mancarimi si nici usturimi cand fac treaba mica...ce poate sa fie? stie cineva ce poate fi? va multumesc
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
deea, mergi si fa o analiza de secretie ca sa stii mai bine.
butterfly, mergi si fa o analiza de secretie daca papanicolaul l`ai facut recent.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- tweety82
- New member
- Inregistrat: 2009-01-20
Buna !
Se pare ca revin cu o noua problema . Am facut un tratament cu antibiotice timp de 10 zile si m-am pricopsit cu candida. Mi-a dat sa iau 3 zile canesten ovule, apoi la o luna de la tratament, gynofort, la 2 luni de la tratament tot gynofort. Problema este ca nu mi-a spus daca trebuie sa faca si partenerul tratament si nu stiu ce sa fac. Nu mai pot ajunge la medic pana vinerea viitoare si as fi vrut sa fac pana atunci tratamentul, dar imi este frica sa nu-l fac degeaba. Din auzite am aflat ca acest tip de candida nu s-ar transmite partenerului? Imi cer scuze daca s-a mai pus intrebarea, dar am dat pe " cautare " si mi-a dat o gramada de subiecte.
Ultima oara a fost editat de tweety82 (2009-03-27 22:06:27)
- Khristall
- Insomniac member
nu se transmite, decat fff greu, dar mai bine sa ia si el tratament. un antimicotic gen flucovim 150, intreaba la farmacie.
- tweety82
- New member
- Inregistrat: 2009-01-20
Danae a scris:nu se transmite, decat fff greu, dar mai bine sa ia si el tratament. un antimicotic gen flucovim 150, intreaba la farmacie.
Pai prima data am facut amandoi tratament cu antibiotice + flucovim ( am avut un enterococ pe care n-am idee cum naiba l-am facut ), dar se pare ca eu tot am facut candida de la antibiotice chiar daca am luat flucovim de 3 ori, apoi imediat dupa terminarea tratamentului mi-au venit " musafirii" si dupa musafiri la cateva zile " a cam sarit pe mine" si nici nu am folosit prezervativ. Nu am facut-o decat o singura data, dar parca tot mi-e frica.
Mersi frumos pt raspuns
Ultima oara a fost editat de tweety82 (2009-03-28 00:21:35)
- Scarletgirl
- New member
- Inregistrat: 2009-01-07
salut! daca am candidoza bucala si suspectez una vaginala dar nu sunt sigura, ce doza de flucovim ar trebui sa iau? daca iau doza unica de 150 ma ajuta si pt cea faringiana? sau sa fac un tratament de 7 zile cu cate o doza de 50?
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
lamuriti-ma si pe mine,va rog...eu am permanent o scurgere...nu e mereu albicioasa,nu ma mananca,nu imi da nici un simptom.. cand am fost la ginecol,am spus ca vreau sa-mi zica daca am vreo candida..nu mi-a zis nimic.. problema e alta...cand am avut contact cu al meu...dupa vreo saptamana m-am trezit cu aceasta scurgere ceva mai abundenta...am facut spalaturi cu ceai de musetel,pelin si am folosit clotrimazol..mi-a trecut. este posibil(eu chiar sunt pe dinafara)sa fi luat de la el?? eu nu prea m-am confruntat cu probleme de genul asta...
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
ella, cel mai adesea noi le dam lor candidoza, invers e mai dificil scurgerea aia e normala daca nu te mananca, nu te ustura, arde, daca nu miroase. e posibil sa se fi produs o dereglare a florei si mie mi se intampla sa imi apara candidoza dupa o perioada mai lunga in care nu am contact, sau dupa menstra... eu zic ca daca nu ai simptome, sa stai linistita
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- wild_wind
- Platinum member
poke,eu m-am gandit ca este din cauza ca dupa multe luni de pauza de sex,s-a dereglat ceva,cum zici tu...si m-am trezit cu chestia aia care ma deranja... ma gandesc ca,daca ma duc la el si incepem iar...din nou ma trezesc cu chestia aia....ce naiba?
- Khristall
- Insomniac member
ella, iei anticonceptionale? daca nu, sa nu fie de la ovulatie poate... mergi si fa o analiza de secretie cel mai bine... uite, eu ieri am luat rezultatele de la analize si mi`a iesit ca mi`a trecut, ca nu mai am nici o infectie dar tot simt eu ca am o secretie mai abundenta care pare a fi normala, albicioasa, doar ca un pic mai multa. acuma nu stiu. ori mi se pare mie, si exagerez, ori sunt dereglari in organismul meu ca nu mai iau de 1 luna si ceva anticonceptionale, ori nu mi`a trecut.
asta e sfatul meu, nu stiu ce altceva sa faci, doar o analiza de secretie si e posibil daca ai avut candida sa i`o fi dat lui (desi e mai greu) si daca el nu s`a tratat, posibil sa ti`o fi dat inapoi, dar alta simptome zici ca n`ai nu?
- pokemon
- Diamond member
daca el isi da drumul in tine ar putea fi din cauza spermei.... daca nu, incerca sa pui inainte sa te duci acolo cateva seri iaurt...si apioi..cum ti-o fi norocul
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- wild_wind
- Platinum member
danae,am luat ac 14 ani,nu mai iau de un an cand sunt la ovulatie,stiu cum este,e ca albusul de ou... la mine pe parcurs se schimba un pic culoarea si ajunge sa fie albicioasa,dar cu aceeasi conformatie ca albusul,cum sa-ti zic?se intinde,asa,intelegi? nu aveam cum sa i-o dau ptr ca eram in tara(o fi facut el prostiute?)
- Scarletgirl
- New member
- Inregistrat: 2009-01-07
totusi astept un raspuns stiu ca medicul recomanda dar pana ajung la el da-mi un sfat te rog...
- Khristall
- Insomniac member
nu trebuie sa ajungem deja la infidelitate, poate sa fie o coincidenta draga mea, daca e sa ai candida, sa fie o coincidenta pur si simplu, de la material sintetic, sistem imunitar la pamant si orice altceva. nu te gandi la prostii, nu cred ca e cazul. asa e si la mine ella, albicioasa, se intinde, presupun ca e cea normala, daca nu miroase si altele, a mea nu miroase.
scarletgirl, eu zic sa mergi la un doctor, sa faci si un exudat faringian si sa nu iei tratament dupa ureche... mai bine asa, ca s`ar putea sa nu faci bine.
Ultima oara a fost editat de Danae (2009-03-28 12:54:49)
- wild_wind
- Platinum member
nu ,nu miroase... ce as putea lua,m-am gandit si eu la ceva ptr intarirea sist imunitar.....echinaceea? sau ce?
- pokemon
- Diamond member
ella, repet ce am mai spus... e mai greu sa ti-o dea el...eu tind sa cred ca mai degraba s-a produs o dereglare la tine. ai schimbat si mediul si apa si sapunurile.... si apoi...nah, tu ai fost atata vreme departe, o fi scapat si el in lucerna
echinaceea, multivitamine, sa iti pui cateva seri iaurt ca sa se mai echilibreze lucrurile...
Ultima oara a fost editat de pokemon (2009-03-28 12:57:45)
- wild_wind
- Platinum member
pai da mai poke..ok cu scapatul,dar el nu foloseste prezervativ...never
- Khristall
- Insomniac member
ella_nicegirl a scris:nu ,nu miroase... ce as putea lua,m-am gandit si eu la ceva ptr intarirea sist imunitar.....echinaceea? sau ce?
perfect, echinaceea e f buna... mananca si fructe, lactate... pt sist imunitar am de gand sa imi prepar zilele astea un leac babesc: lamaie taiata cubulete, puse la macerat cu miere de albine si in fiecare dim si seara iau cate o lingura... o sa vad cum ma inteleg.
- wild_wind
- Platinum member
Danae a scris:ella_nicegirl a scris:nu ,nu miroase... ce as putea lua,m-am gandit si eu la ceva ptr intarirea sist imunitar.....echinaceea? sau ce?
perfect, echinaceea e f buna... mananca si fructe, lactate... pt sist imunitar am de gand sa imi prepar zilele astea un leac babesc: lamaie taiata cubulete, puse la macerat cu miere de albine si in fiecare dim si seara iau cate o lingura... o sa vad cum ma inteleg.
mersi mult danae...poke e f bun ce vrei sa faci...si are gust bun
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|