homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-29

#533 2009-04-03 12:09:45

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: candidoza 2

ia antimicoticul.
e de la candidoza piscaturile alea cred... mai ales daca ai si scurgere

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#534 2009-04-03 12:11:40

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

aa,ok..mersi,ma duc sa-mi cumpar

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#535 2009-04-03 12:13:36

Khristall
Insomniac member

cu mare placere puss

#536 2009-04-03 13:14:00

wild_wind
Platinum member

am citit si eu in urma,ptr curiozitatea mea si am cateva intrebari
la analiza de secretie ce iti iese sau ies toate astea,candida,gardnela.etc?
ce e antifungigrama?
se face odata cu secretia sau este ceva separat?
ce e mai important sa faci-analiza sau antifungigrama?

daca m-am pricopsit acum cu candida si ma trezesc ca-mi vine menstra,continui sa iau pastile si in perioada menstrei sau reiau cand imi trece?
are rost sa mai iau acum echinaceea ,cand iau si antibviotic si antimicotic sau renunt la echinaceea si reiau cand termin cu astea??
multumesc...

#537 2009-04-03 14:04:22

Khristall
Insomniac member

1. da iese, si poate iesi si la papanicolau gardnerella si candidoza
2. antifungigrama este o analiza pt a vedea la ce este sensibila candidoza ta, iti zice clar cu ce medicamente trece si cu care nu, ca sa poti merge la sigur cu tratamentul.
3.poti face o data cu secretia, sau separat, eu mereu am facut odata, cand m`am dus la laborator pt analiza de secretie am specificat ca vreau si antifungirama in caz ca iese ceva,
4. iti dai seama ca amandoua sunt importante, analiza pt a vedea exact ce ai si antifungigrama pt a merge la sigur cu tratamentul.
5. de obicei se intrerupe tratamentul cu ovule in perioada menstrei si il termini dupa ce iti trece, depinde si de ovulele pe care le iei. uita`te pe prospect, la unele scrie daca se fol sau nu in timpul menstrei.
6. echinaceea ajuta la intarirea sistemului imunitar, este si un fel de antigripal natural, poti lua acuma, sau poti sa iei dupa ce termini tratamentul.

Publicitate

loading...

#538 2009-04-03 17:02:41

wild_wind
Platinum member

multumesc frumos danae puss
eu cand am facut acum 2 luni papa nicolau-nu a spus nimic...a iesit bine,crednu specifica nimic deosebit

#539 2009-04-03 23:07:21

Khristall
Insomniac member

depinde wild, asa am patit si eu... de aia e bine sa se faca o analiza de secretie, pt ca ce specifica la pap e destul de putin.
cu placere

#540 2009-04-07 19:09:47

roxipoxi
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-04

fetelor. intrebare: vreau sa-mi iau gynofort, am o usoara candida. tre sa  ma spal inainte sa pun crema, nu? si dupa cate zile n am voie sa fac prostii? big_smile

patfierbinte

#541 2009-04-07 19:12:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nu te spala inainte de gynofort. Eventual te speli in interior cu o seara inainte sa aplici crema. Nu si voie sa te speli sau sa intretii relatii sexuale timp de cel putin 72 de ore, de preferat ar fi 5 zile.

Fericita mamica de Aida Maria!

#542 2009-04-08 15:29:06

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

cand mi-am facut testul papa nicolau(prin noiembrie) si analiza de secretie mi-a iesit candida.am facut un tratament cu ceva ovule atunci(nu mai stiu cum le zice) si unul cu klion d 100(acum vreo 2 luni) cu toate ca nu aveam simptome prea deranjante(o secretie destul de ciudata,dar doar din punctul de vedere al doctoritei).acum vreo doua zile am fost din nou la control la o alta doctorita.suspecteaza o infectie urinara si o anexita,ceva de genu.maine imi vin rezultatele analizelor(urocultura,antibiograma si secretie).mi-a dat tratament cu polygynax(pentru candida).am tot citit pe forum despre candida si am intrebat-o si pe dansa,dar tot nu sunt prea lamurita in unele privinte.
1.cineva pe aici zicea ca a scapat de candida in momentul in care nu a mai mancat dulciuri.ce legatura au dulciurile cu candida?
2.fumatul are vreo legatura?asa am auzit.
3.dupa ce gat tratamentul cu polygynax imi voi face din nou o analiza de secretie.avand in vedere ca nu am simptome(doar acea secretie care pe mine nu ma deranjeaza,dar vad ca toti doctorii o observa),oare are rost sa ma mai stresez cu tot felul de tratamente?as dori si parerea doctoressei,daca se poate.mersi puss

#543 2009-04-08 17:28:00

Me1482
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-07-16

draga georgiana, si eu am o problema cu candida de vreo 3 ani, am tratat-o de fiecare data ca la carte dar nu inceteaza sa recidiveze (o data cateva luni).Acum fac un tratament cu niste antimicotice mai puternice impreuna cu partenerul meu si ginecologul zice ca nu va mai recidiva decat cel mult 1 data pe an. Aceste antimicotice trebuie sa continui sa le iau timp de 6 luni pt a preveni recidivele. Sper la un rezultat bun si tu trebuie sa faci la fel. Mergi neaparat la ginecolog si urmeaza tratamentul recomandat de el. Si dupa finalizarea tratamentului, chiar daca a avut efect benefic, trebuie sa ai in continuare grija sa faci din cand spalaturi cu ceai de galbenele cu bicarbonat sau sa folosesti geluri pe baza de acid lactic si chiar un ovul de clotrimazol pe luna pt a preveni cat de cat recidivele, E un BTS urat si trebuie sa avem grija tot timpul. Succes!

"If u want something said, ask a man, if u want something done, ask a woman!"

#544 2009-04-08 17:36:45

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

candidoza nu e o BTS,e o dereglare a biocenozei vaginului.
georgiana si eu fac tratament deja de 3 luni si tot nu reusesc sa scap de ea orice as face.daca ti-e rau dupa ce iti pui ovule macmiror mergi fuguta ianapoi la medic sa iti prescrie altceva.

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#545 2009-04-08 17:38:22

Me1482
New member

intrebare pentru doctoressa:
suferind de candida si recidivele ei, trebuie de fiecare data sa ma tratez impreuna cu partenerul meu. pe langa antimicotice pe cale orala, el aplica pe penis o crema clotrimazol. efectul e cel dorit, dar de fiecare data cand o foloseste, pielea preputului se strange f tare pe o portiune de parca ii sufoca penisul, nu mai e flexibila. Dureaza f mult timp pana isi revine la normal. Ce imi puteti spune despre asta? sa fie vreo alergie?

#546 2009-04-08 17:40:58

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

daca nu  are senzatie de arsura eu zic ca e ok si la iubi se intampla la fel....cand candida se manifesta la ei se si umfla putin , pielea preputului e f delicata si cred ac deaceea se strange....atata timp cat nu are nicun inconvenient eu zic ca e ok sa o aplice

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#547 2009-04-08 17:43:05

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

ale_eu a scris:

cand mi-am facut testul papa nicolau(prin noiembrie) si analiza de secretie mi-a iesit candida.am facut un tratament cu ceva ovule atunci(nu mai stiu cum le zice) si unul cu klion d 100(acum vreo 2 luni) cu toate ca nu aveam simptome prea deranjante(o secretie destul de ciudata,dar doar din punctul de vedere al doctoritei).acum vreo doua zile am fost din nou la control la o alta doctorita.suspecteaza o infectie urinara si o anexita,ceva de genu.maine imi vin rezultatele analizelor(urocultura,antibiograma si secretie).mi-a dat tratament cu polygynax(pentru candida).am tot citit pe forum despre candida si am intrebat-o si pe dansa,dar tot nu sunt prea lamurita in unele privinte.
1.cineva pe aici zicea ca a scapat de candida in momentul in care nu a mai mancat dulciuri.ce legatura au dulciurile cu candida?
2.fumatul are vreo legatura?asa am auzit.
3.dupa ce gat tratamentul cu polygynax imi voi face din nou o analiza de secretie.avand in vedere ca nu am simptome(doar acea secretie care pe mine nu ma deranjeaza,dar vad ca toti doctorii o observa),oare are rost sa ma mai stresez cu tot felul de tratamente?as dori si parerea doctoressei,daca se poate.mersi puss

1 dulciuri? nu vad legatura:O
2 eu nu fumez si pt aia tot fac candida
3 analiza o faci dac vrei....dac  nu ai simtome nus dac mai trebuie

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#548 2009-04-08 17:54:38

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

dulciuri si fainoase, acestea sunt preferate de ciperca drept "hrana".stresul,fumatul,dulciurile creaza un mediu acid propice dezvoltarii acestei ciuperci...asta-i legatura dintre dulciuri si candida

Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-04-08 17:57:57)

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#549 2009-04-08 17:57:25

Me1482
New member

candidoza este o boala declansata de ciuperca candida pe care o avem in organism, si chiar daca poate aparea si din alte cauze, se transmite pe cale sexuala.

#550 2009-04-08 17:58:30

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

georgiana_cri a scris:

am facut o lama si mi-a iesit candida, am facut vreo 3  tratamente dar nu trece iar iese la lama, intrebarea mea este:dupa atatea tratamente esuate exista posibilitatea sa mai treaca cu un altul?si atatea tratamente d-astea nu fac in vreun fel rau?

fa o antifungigrama sa vezi la ce e sensibila

oana16, ai warn pt mesaje consecutive din nou => ban o zi

#551 2009-04-08 18:00:46

Me1482
New member

georgiana, antimicoticele pe care le iau eu se cheama ZERFUN sau FUNGUS 150 mg (contin fluconazol)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.