|
Nu esti logat.
Candidoza 2-43#799 2009-05-16 17:22:39
Re: candidoza 2e o nenorocire candidoza asta! culmea e ca eu vaginal nu am avut probleme insa m-am trezit la un moment dat cu o herpangina combinata cu candidoza bucala....adica un herpes special care iese numai in gat si candida am luat tratament in doua randuri si de fiecare data dupa ce terminam, la o saptamana imi reapareau problemele. asa ca...de prin batrani adunate, m-am tratat cu propolis. luate ori betisoare de propolis brut ori bucatele si il mestecam ca pe guma...si am facut treaba asta cred ca vreo 10 zile. asa am scapat. daca nu sunteti alergice eu zic sa incercati ca nu are ce sa va faca rau. ajuta si sistemul imunitar ... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #800 2009-05-16 17:49:10
Re: candidoza 2ms calleigh. lucia cred ca voi incerca si eu propolisul Offline #801 2009-05-18 10:37:17
Re: candidoza 2Buna, fetele! Offline #802 2009-05-18 11:45:24
Re: candidoza 2nu au nici un efect asupra menstrei...dak zici k ai acel lichid rosu in vagin inseamna k mai e f putin si coboara de tot "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #803 2009-05-18 11:54:36
Re: candidoza 2buna:) am o mare problema...cred ca am candida..dar faza de inceput.sotul meu are deja simptomele dupa ultimul contact sexual neprotejat:( nu am timp sa merg la ginecolog si nu stiu ce sa fac..eu imi facusem spalaturi cu femigin B chiar cu 1 seara inainte de contactul sexual..simt ca secretia incepe sa fie ca atunci cand am avut candida acum 2 ani..dar mi-a trecut cand am folosit o crema care o introduceam in vagin cu un fel de seringa..nu mai stiu cum se numea:((ce imi recomandati sa fac?.acum 6saptamani am avut si un chiuretaj si am luat doxacilina la recomandarea medicului si ceva fiole..de atunci nu am mai luat nimic.am avut menstruatie norma si mi-am reluat activitatea sexuala..acum..simt ca secretia incepe sa se imbranzeasca:(( Life is beautifull...live it your way!! Offline Publicitateloading...
#804 2009-05-18 11:59:03
Re: candidoza 2eu zic sa -ti faci timp neaparat sa mergi la doctor sa-ti dea un tratament corespunzator... poate nici macar nu e candida...poate e gardnerella...asa k n-ai de unde stii...si dak faci tratamente necorespunzatoare...te trezesti k prinde rezistenta si nu mai scapi ani de zile... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #805 2009-05-18 12:11:47
Re: candidoza 2mutumesc! voi merge. Life is beautifull...live it your way!! Offline #806 2009-05-20 17:59:12
Re: candidoza 2fetelor am si eu o nelamurire...am fost la ginecolog si mi-a dat un tratament pentru candida, si anume gynofort. mi-a dat 2 doze, una la 3 zile...prima doza am utilizat-o ieri....astazi mi-a venit ciclul(ar fi trebuit pe 23...mi-a venit mai devreme) si mai am a2a doza care ar fi trebuit sa o administrez vineri...ce sa fac?sa astept sa imi treaca sau sa il utilizez vineri? help Offline #808 2009-05-21 10:52:29
Re: candidoza 2Fetelor,am si eu nenorocita asta de ciuperca!!!Am urmat mai multe tratamente(nizoral,femigin b,tantum rosa,nistatina,spalaturi,si ffffmulte ovule)toate la recomandarea medicului!M-ar interesa daca stiti un tratament naturist,urmat cu succes!Am inteles ca e cam singurul care ne-ar vindeca pe o perioada indelungata,sau chira definitiva(asta depinde de noi,daca tinem strict schema de trat si regim alimentar).Krea,cred ca tu ai folosit Gynofort,ca ala e preumplut intr-o seringa,dar mai bine mergi la doctor.Va rog,daca stiti ceva de trat.naturist sa ma anuntati si pe mine.multam Offline #809 2009-05-21 11:03:40
Re: candidoza 2
Offline #810 2009-05-21 11:12:20
Re: candidoza 2Roxana, dar o antifungigrama si facut ca sa vezi la ce e sensibila ciuperca? Asa ai rezultatul garantat al tratamentului. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #811 2009-05-21 11:19:02
Re: candidoza 2Andreea,sapt trecuta cand am fost la doct,i-am sp sa-mi faca si antibiograma si antifungigrama,si mi-a sp ca nu mai stie ce sa-mi mai dea,ca cica sunt 5 radacini,si am luat trat.pt toate 5,si prin urmare nu mi-a facut!!!!acum mi-a dat(dapa ce am luat sapt trecuta o pastila de diflucan 150mg-doza unica),polygynax ovule-7 zile,si cica daca nu-mi trece nici din asta sa ma duc la homeopat.Cu glicemia stau bine,Hiv nu am,asa ca sunt ffff ingrijorata ca nu mai stiu cam sa scap.Acum nu mai am mancarimi si nici usturimi,am doar secretia aia. Offline #812 2009-05-21 11:24:58
Re: candidoza 2Roxana de ce nu incerci sa schimbi si medicul? O analiza de secretie ai facut? Poate nu e numai candida ... Fericita mamica de Aida Maria! Offline #813 2009-05-21 11:29:29
Re: candidoza 2roxana we're in the same boat. in afara secretiei nu sunt alte simptome nici la mine.si nici eu nu stiu ce sa mai fac. Offline #814 2009-05-21 11:31:17
Re: candidoza 2dar de ''dida''compr.ce stiti,sunt bune? Offline #815 2009-05-21 11:37:35
Re: candidoza 2Complez,am folosit si eu boiclin si aveam aceeasi senzatie de arsura atunci cand il aplicam cu degetul,dar prima data am folosit aplicatorul ala si nu am simtit nimic!Nu mi-i se pare normal sa folosesc aplicatorul ala de mai multe ori...Eu zic ca e mai bine sa mergem la un cabinet naturist,sa tinem regim alimentar,si sa avem mult mai multa grija de acum incolo.Tre sa gasesc un cabinet bun... Offline #816 2009-05-21 11:40:07
Re: candidoza 2Am facut,azi dim.am luat rezultatul,e doar candida...Am prins incredere in doct asta,ca ma trateaza de 3 ani,si dupa ce mi-a dat trat.cu nistatina(acum un an jumate)nu am mai facut pana acum 2 sapt. Offline #817 2009-05-21 15:42:18
Re: candidoza 2Fetele deci pt calmare poti sa te dai cu iaurt natural in interior si afara cu ceai de musetel? We Have To Be Strong !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|