homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-64

#1198 2009-08-17 16:04:26

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: candidoza 2

of tttt, mergi din nou la medic. poate rezolvi cumva. sad

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1199 2009-08-17 21:17:28

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

piie a scris:

am mai avut candidoza cu simptome foarte severe, iar acum nu am absolut nimic. Iar pe el bubitzele l-au mancat doar in prima zi, acum nu mai si i-au mai si disparut. Eu nu pot merge zilele astea la medic ca sunt pe stop, nu stiu ce sa fac(em) #-o

mda... astazi am incercat sa o facem dar nu prea am putut finaliza pt ca il ustura foarte tare, si iritatia care inainte de act era abia vizibila devenise foarte foarte rosie, a spus ca simte ca il arde efectiv. il si manca si ustura in acelasi timp. Si pe mine ma ustura insa nu foarte tare. Maine o sa-mi iau trimitere pt ginecolog. Pana acum nu am fost decat la cab particular, daca ma duc cu trimitere ziceti ca ar fi bine sa duc ceva? gen niste bomboane? pff #-o

#1200 2009-08-18 08:42:42

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Danae a scris:

of tttt, mergi din nou la medic. poate rezolvi cumva. sad

te rog sa ma crezi ca nu exista ovule pe piata pe care sa nu le fi primit , de fiecare data cand ma duc la gineco mai intai ma intreaba : d-astea ai luat ? si eu zic daaaa
si tot asa
eu zic ca trebuie sa rezolv cumva refacerea florei intestinale , dar nu mai stiu cum , ca iau acidophilus de ceva vreme
cu naturiste a incercat cineva?

va roooggg se poate sa lase cineva link doctoressei poate ma ajuta cu un sfat ? stiu ca nu se dau tratamentepe forum , dar ma gandesc ca poate are dansa o alta parere  sau ca poate eu nu iau in calcul si alte cauze , de genul , dereglari hormonale , eu am luat logest dar de 2 ani nu mai iau
pe scurt nu scap de e coli si de candida
multumesc

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-08-18 10:05:12)

#1201 2009-08-18 09:31:30

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

tttttt a scris:

si eu as vrea sa fac vaccinul , asa ca ma declar interesata direct
problema la mine ar mai fi ca , probabil de la atatea ovule si spalaturi exagerate bineinteles , am o senzatie de uscaciune , cred ca vorba aceea "am spalat pana sa scartie " si acuma nu mai stui cum sa repar toate astea
ma mai gandeam sa nu fie totusi vorba si de un dereglaj hormonal

caci nu de alta dar de mai bine de 2 ani am o forma mai agresiva  asa ca deja ma afecteaza foarte tare psihic

piie e posibil sa fie candida

buna fetelor si eu suna dintre cele care ar vrea sa faca acest vaccin sa stiu ca scap de nenorocita asta de candida ca ma chinui de cativa ani buni....dar eu sunt din iasi si nu stiu daca aici se gaseste ...daca cineva a gasit sau se poate face prin comanda spuneti-mi si mie cum ati reusit sa faceti rost de el...
euite ce am gasit eu pe un forum cu o tipa care in luna mai l-a administrat...
''Pentru cei interesati de acest IMUNOSTIMULATOR BACTERIAN CU CANDIDINA IBC-10.L-am cumparat luna trecuta (aprilie) din curtea institutului CANTACUZINO repet nu din curtea spitalului CANTACUZINO,ci a institutului.Acolo se afla o farmacie a lor.Numai de acolo il puteti procura,este produs de institut si nu se comercializeaza in farmacii. Costa in jur de 25 lei noi,adica 250,000 lei vechi. Se elibereaza pe baza de reteta. Eu l-am inceput abia de o saptamana vaccinul,ce pot sa va spun , sunt c-am dureroase avand in vedere ca se fac odata 4 intepaturi intradermic. Daca reusiti sa-l procurati aveti mare grja cine hotarati sa vi le faca. Asistentele tinere nici nu prea au habar ce inseamna" intradermic".BAFTA TUTUROR............''
eu zik k nu este scum si ca ar fi ok daca s-ar comercializa si in tara...
va sunt alaturi la aceasta suferinta pt ca stiu cum e si....l-a mine nu am simptome de mancarime, usturime etc.doar secretie albicioasa ca bransa si dureri in timpul actului sexual, care trec repede, dar.....

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#1202 2009-08-18 10:59:12

tttttt
Hero member

a incercat cineva produsele naturiste de genul formula candida , curatitorul de colon si acidophilus activ??
ca am ajuns si la aceasta posibila varianta si vroiam o parere

Publicitate

loading...

#1203 2009-08-18 14:01:28

tttttt
Hero member

am citit pe internet ca in tratarea candidei  se pot folosi capsule cu acid boric ,
un fel de ovule
stie cineva unde pot gasi asa ceva ?
a mai folosit cineva?

#1204 2009-08-18 15:29:44

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

O data am luat din farmacie acid boric praf, cred tot acolo o sa gasesti si ovulele! am vazut si eu ceva pe net. referitor la tratarea micozelor cu..., dar nu am incercat.

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#1205 2009-08-18 15:31:57

tttttt
Hero member

mersi
au o denumire anume?

#1206 2009-08-18 19:51:52

ioana2709
New member
Inregistrat: 2008-11-12

tttttt a scris:

a incercat cineva produsele naturiste de genul formula candida , curatitorul de colon si acidophilus activ??
ca am ajuns si la aceasta posibila varianta si vroiam o parere

buna ttttt, eu am folosit pt curatarea colonului Colon Cleanse care este o mare poorrcaariiie!! am incercat sa-l folosesc pt constipatie insa mai rau mi-a facut; imagineaza-ti ca porcaria aia pulbere se umfla, isi mareste volumul de 4 ori in stomac si imagineaza-ti cum e sa nu elimini dracia aia. Asa ca nu dati bani pe prostii; despre restul probl tale nu stiu ce sa zic; eu ma chinui de un an sau mai bine sa pun lactobacilii care lipsesc cu desavarsire si nu reusesc cu niciun fel de tratament; am tot postat pe aici probl mea dar se pare ca nu stie nimeni sa-mi dea un sfat; sanatate
aprp, la ce acidophilus te referi?

#1207 2009-08-18 20:31:43

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

tttttt a scris:

mersi
au o denumire anume?

eu am cerut acid boric si mi-au dat un pliculet de hartie cu acid boric praf, tu intreaba de acid boric ovule... ca doar de asta sunt farmacisti acolo ca sa ne consulte si ajute!

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#1208 2009-08-18 20:37:23

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

ttttt eu joi ma duc la cantacuzino pt analize si intreb si de vaccin. uite eu mi-am luat capsule de usturoi..sper sa fie bune.si beau ffff mult ceai de vreo cateva zile incoace, spalaturi locale in fiecare seara cu bicarbonat si ceai de galbenele.poate daca incercm sa bem multe lichide..mai ales tu cu ecoli..sa nu mai zic de 2l/apa/zi. tin sa va spun ca dintotdeauna am avut o secretie mai abudenta care putea fi si hormonala si de la ovule si tratamente mai rau sunt(inainte n-aveam arsuri, disconfort,decat secretie).sa vad ce fac la cantacuzino..crede-ma te inteleg perfect..trebuie sa scapam ca nu e boala incurabila.smile

Dance like nobody is watchin....

#1209 2009-08-18 20:52:52

ioana2709
New member
Inregistrat: 2008-11-12

fetelor intrebare:
candida se face doar de la tratamentul cu antibiotice sau si alte medicamente? eu am avut probl asta de vreo 2 ori si am scapat usor de ea insa acum am facut un tratament usor cu antibiotice luate in paralel cu nistatin si metronidazol si in schimb am luat multe antiinflamatoare caci nu-mi treceau durerile (refen retard, ketonal, tador, pana si tramadol) de la astea sunt riscuri de candida?
multumesc

#1210 2009-08-18 21:35:14

iulia89
New member
Inregistrat: 2009-08-10

de cv timp mi au aparut nst basicute in jurul vaginului...am fost la ginecolog, mi a zis k e o iritatie de la absorbante si candida. Mi a prescris Omicral 6 zile + partener si comprimate vaginale Fluomizin. am urmat tratamentul, am fost iar la control si mi a prescris urisan, viviflor si macmiror crema ptr uz extern seara inainte de culkre...ma simt ok, nu mai am secretia aceea specifik candidei, dar basicutele tot nu mi trec(ma dau cu macmiror de 3 zile),sunt speriata, ma gandesc sa nu fie altcv si sa nu mi fy zis medicul..plz i need help...

#1211 2009-08-18 22:02:22

adita
Full member
Inregistrat: 2008-03-26

fetele o intrebare,aseara adica luni am terminat folia  azi e prima zi de pauza pe vineri vine ca asa vine de obicei,dar azi am facut prostioare,din cate stiu eu sunt protejata si pe perioada de pauza ,oare stiu bine???????pot sa stau linistita????stiu ca sunt putin off topin dar am vazut ca aici e discutia in toi si daca tot vb de candidoza,vreau sa va spun ca si eu m-am confruntat de vreo 2 ori cu asa ceva si am luat la recoandarea medicului :spalaturi cu ceai de galbenele,flucovim 50 mg,1 pe zi 7 zile  si ovule canesten 3 zile cate un ovul.mi-a trecut fff repede si de atunci sunt oki.pupici pt toate si multa sanatate si pls raspundeti-mi si mie.imi raspunde si mie cineva plssssssssssssssss

Ultima oara a fost editat de adita (2009-08-18 22:44:00)

#1212 2009-08-18 22:43:46

iulia89
New member
Inregistrat: 2009-08-10

stai linistita, esti protejata..sanatate multa!

#1213 2009-08-18 22:46:15

adita
Full member
Inregistrat: 2008-03-26

ms iulia89

#1214 2009-08-19 08:33:12

tttttt
Hero member

dreamer a scris:

ttttt eu joi ma duc la cantacuzino pt analize si intreb si de vaccin. uite eu mi-am luat capsule de usturoi..sper sa fie bune.si beau ffff mult ceai de vreo cateva zile incoace, spalaturi locale in fiecare seara cu bicarbonat si ceai de galbenele.poate daca incercm sa bem multe lichide..mai ales tu cu ecoli..sa nu mai zic de 2l/apa/zi. tin sa va spun ca dintotdeauna am avut o secretie mai abudenta care putea fi si hormonala si de la ovule si tratamente mai rau sunt(inainte n-aveam arsuri, disconfort,decat secretie).sa vad ce fac la cantacuzino..crede-ma te inteleg perfect..trebuie sa scapam ca nu e boala incurabila.smile

mersi frumos
puss

ioana2709 mersi frumos , deci sa inteleg ca acel colon cleanse sunt in fapt pastile sau praf? eu imi pusesem mari sperante in el .....off
ma refeream la acidophilus activ , tot de pe aceeasi pagina de net , unde gasisem si curatitorul de colon

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-08-19 08:39:11)

#1215 2009-08-19 13:08:54

bacon
New member
Inregistrat: 2009-08-19

hey, am o intrebare

mi s-a prescris lomexin (3 ovule -  1 la 3 zile) dar nu mai am decat 5-6 zile pana la menstruatie... am 2 optiuni... sa incep acum tratamentul si sa il termin dupa menstruatie sau sa incep tratamentul dupa menstruatie.   neutral disperat ce sa fac?

#1216 2009-08-19 13:27:10

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

bacon a scris:

hey, am o intrebare

mi s-a prescris lomexin (3 ovule -  1 la 3 zile) dar nu mai am decat 5-6 zile pana la menstruatie... am 2 optiuni... sa incep acum tratamentul si sa il termin dupa menstruatie sau sa incep tratamentul dupa menstruatie.   neutral disperat ce sa fac?

mai bine il incepi dupa menstruatie sa stii una si buna...ca sa isi faca efectul cum trebuie...parerea mea..dar mai asteapta pareri

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.