|
Nu esti logat.
Candidoza 2-94#1769 2009-12-26 22:03:14
Re: candidoza 2
cu multa placere. Offline #1770 2009-12-28 15:20:22
Re: candidoza 2buna all sunt noua aici .... Offline #1771 2009-12-28 15:22:32
Re: candidoza 2Nu mai pot!! Sunt la al doilea ovul de canesten, diseara il iau pe ultimul,si nu prea vad ceva schimbat..adica tot ma mananca, mai ales cand merg, este rosu, iar secretie nu prea imi dau seama din cauza ovulelor. Ce e cel mai rau e ca si prietenului meu i-au aparut niste bubite rosii.... Ce as putea face in cazul asta?? La dr nu am ajuns si nici nu am cum sa-mi fac programare. Pana miercuri seara sunt la servici, iar joi, pe 31 dec nu cred ca mai gasesc niciun dr si oricum analizele de secretie ar fi gata sapt viitoare...ceea ce ar inseamna un chin imens sa stau asa atata timp. Prietenul meu se da cu crema lomexin, eu la fel, si ovule canesten, dar nicio ameliorare.... Flucovim 150 se mai gaseste in farmacii?? Eu auzisem ca mai greu... si stiti cumva cat costa? Offline #1772 2009-12-28 22:24:39
Re: candidoza 2Christo si Zizika...incercati cu crema clotrimazol....pana ajungeti la doctor... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#1773 2009-12-28 23:56:40
Re: candidoza 2eu ultima data cand am avut candida am tratat-o cu Nistatina pastile (vreo 10 zile) si ovule Cervugid, care printre altele contin si nistatina. Acum, sunt de acord cu YoHanna ca nu ar trebui sa va tratati dupa ureche si ca ar trebui sa luati antimicoticul la care e sensibila candida (asta o vedeti in antifungigrama). Dar cum asta mai dureaza cel putin o saptamana, incercati variantele de calmare: cu iaurt, crema clotrimazol sau crema de galbenele. A, si luati biotics si / sau pastile cu acidophilus. Si incercati sa reduceti la minim consumul de zahar, o sa ajute. Offline #1774 2009-12-29 00:19:13
Mersi pt sfaturi, insa ovulele acelea canesten sunt practic clotrimazol... iar de la ele nu am observat nicio schimbare. Am observat ca mi-a fost azi mai bine dupa ce m-am spalat cu apa si bicarbonat (nu inauntru), insa ma gandeam sa ma spal cu irigatorul cu ceai de galbenele... asta pana una alta... Oi face mai rau? Sincer nu mai pot... Offline #1775 2009-12-29 00:22:53
Re: candidoza 2nu...pana mergi la doctor e bine si asa. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #1776 2009-12-29 00:35:08
Re: candidoza 2Multumesc YoHanna! sper sa mi se amelioreze.. Offline #1777 2009-12-29 00:36:56
Re: candidoza 2cu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #1778 2009-12-29 20:03:08
Re: candidoza 2Din pacate revin cu problema mea, care e foarte sacaietoare. Cert e ca nu mai pot sta asa, iar pana maine seara sunt la servici, asa ca nu pot ajunge la dr . Asa ca ma gandeam sa iau o doza unica de Flucovim sau Flucoric. Care e diferenta intre cele 2 pt ca am citit ca au aceeasi substanta activa. Si cat costa, pt ca iar am auzit ca e o diferenta de pret intre cele 2.. Offline #1779 2009-12-29 21:22:57
Re: candidoza 2poti sa iei Flucovim, costa pana in 10 lei. Eu am avut o patanie nasoala cu el, in sensul ca-mi iesise candida la analiza (fara sa am alte simptome) si am zis eu s-o tratez cu Flucovim doza unica si un ovul Lomexin. Ei, abia dupa acest tratament m-am trezit cu secretia alba branzoasa cum n-am mai avut niciodata. Am trecut rapid pe Nistatina si ovule Cervugid si mi-a trecut. Nu zic ca o sa patesti si tu la fel, fiecare organism e diferit, tocmai de aceea era bine sa faci o antfungigrama. In conditiile in care nu poti s-o faci prea curand, ai de ales intre tratamentele insirate mai sus, in speranta ca-l vei gasi pe cel potrivit pt tine. Offline #1780 2009-12-29 22:48:08
Multumim mult YoHanna eu asa am sa fac, iti urmez sfatul, pana ajung la dr. Offline #1781 2009-12-30 13:57:23
Re: candidoza 2cu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #1782 2009-12-30 17:47:22
Re: candidoza 2Daca are si prietenul meu niste bubite rosii pe penis, este de ajuns o doza unica de flucovim 150 si crema lomexin? Sau trebuie ceva mai puternic (ma refer la flucovimul acela) Offline #1783 2009-12-30 22:13:13
Re: candidoza 2e suficient. mai importanta e crema de fapt "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #1784 2009-12-30 22:34:37
Re: candidoza 2Multumesc pt raspuns! Si inca o intrebare: am vazut pe aici ca se vorbea de gynozol ovule, ca nu se mai gasesc, e adevarat? Sau se gasesc mai greu? In ultimul timp v-am cam stresat cu diferite intrebari, dar nu am cu cine sa vb despre chestiile astea Sper ca ma intelegeti. Offline #1785 2009-12-30 22:39:40
Re: candidoza 2asta chiar nu stiu... eu acum cativa ani am folosit de-alea...dar fara rezultat...pt k sunt mai slabe in comparatie cu altele "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #1786 2009-12-30 23:39:47
Re: candidoza 2Da, stiu. Ma gandeam numai sa schimb substanta activa... Am folosit de vreo 2 ori Fluomizin, acum Canesten (fara razultat) si ma gandeam deja la altceva. Stiu ca nu fac bine, dar nici nu ma pot odihni noaptea din cauza problrmri asteia, iar pana luni mi se pare o vesnicie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|