homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3-130

#2452 2009-03-05 14:11:25

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3

da, alina, faza luteala este de 12-16 zile, la un cm regulat de 28 de zile , faza luteala = 14 zile.

maria, ba da! am patit-o iar. in februarie am ramas pregnant si l-am pierdut iar. asta este. a fost extrem de frustrant! si ma rugam sa nu se intample, mi-as fi dorit sa nu vad niciodata linia a doua daca oricum a venit menstra si avortul aferent.
acum merg sa imi fac toate analizele, desi cred ca e ceva de coagulare, altfel nu-mi explic de ce fix la aceeasi varsta a sarcinii se intampla mereu! daca ar fi fost vreo toxo. sau altceva, ma gandesc ca trecem macar o data de pragul de 4 -5 saptamani, nu? groaznic a fost!  kapitulation

#2453 2009-03-05 14:19:51

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

accumaria a scris:

Hai fleurette, incearca sa-ti aduci aminte cam cand ai  patfierbinte pleaaaase smile  puss

pai am inceput imediat cand mi s-a terminat cm-ul(a 5a zi) si am prestat 1 zi da si 1 nu, dar parca am avut vre-o 2 zile cand am avut contact si consecutiv, dar nu mai stiu exact in ce zile...apoi m-a usturat si am zis ca e candida..am facut pauza 3-4 zile si apoi iar sexinpat  ...lunile trecute puteam sa spun mai multe, dar luna asta chiar a fost haotic, n-am tinut cont de nimic, am facut-o pe bufet in bucatarie, in baie (sub dus) in picioare...deci cam in toate poz prin care cica nu ramai si tocmai de aia am zis sa facem in contra ca poate prinde...acum nu stiu daca a fost coincidenta  chicot ... cred ca m-au ajutat atibioticele sau poate pur si simplu Dumnezeu a zis ca eu acum treb sa raman, ca sa ne bucuram de sarbatorile de iarna  big_smile

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2454 2009-03-05 14:26:28

airkaterine
Full member
De la: mare...departare :(
Inregistrat: 2009-02-19

fetelor maine ma duc sa fac analizele pe care mi le-a dat dr.(in a3-a zi de c.m) fsh,lh,prolactina,estradiol,beta...dar aceste analize trebuie sa le refac la un anumit timp sau nu? stie cineva?

#2455 2009-03-05 14:31:24

passenger
Addicted member

asa, fleurette, s*x nebun si nimic altceva  big_smile 
asa zic si eu!

fetele, am si eu o intrebare: pentru analiza de secretie trebuie abstinenta inainte? chiar daca acum suntem cu protectie ( prezervativ )?  sau pot face sex cu o seara inainte sa merg la analize?  hmm

chiar daca nu mai muncim pt. bebe, eu am primit azi asta:
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/16527_untitled.jpg

si dupa avort, ma gandeam ca nu mai vreau sa fac sex de niciun fel. ca daca bebe nu fac, la ce bun?? da' e bun.  lol

aaa, si sa nu va mai zic cat de frustrant este sa observ azi si secretia de ovulatie!!!!!!!!!!!!!!! :f?rbannad:

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-03-05 14:35:04)

#2456 2009-03-05 14:33:37

tina28
Full member
Inregistrat: 2008-12-21

pai ce se intampla aici fetelor ? ce-i destrabalarea asta , adunatura asta de fete frumoase si "cam minore" :k?ra:     hjarta  big_smile

moaaaaama Fleur ce veste buna ne-ai dat  applause  felicitari , sa fie intr-un ceas bun , sa va traiasca si sa fiti sanatosi  majoreta  majoreta goodluck  majoreta drink muuuulta sanatate si sarcina usoara

Publicitate

loading...

#2457 2009-03-05 14:34:54

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

pass  daca fol prezervativ nu conteaza.....dar eu zic sa stai potolita in ultima seara .....daca tot faci secretia spune-le sa-ti faca toate analizele ce se pot face......inclusiv papanicolau daca ai 6 luni de la ultima testare.....eu asa am facut si am scapat sa ma "intinda" aia de mai multe ori

drum bun love ..... :k?ra:

ce-s iar ideile astea cu ramasul la aspirante?  big_smile .....pai eu va astept pe toate sa treceti la burtici ca sa pot trece si eu.....asa ca nu e frumos sa ma lasati sa astept prea mult tongue

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-03-05 14:37:20)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2458 2009-03-05 14:35:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

airkaterine, nu trebuie sa le mai repeti.

pass, nu bagi nimic in vagin cel putin 48 ore inainte de recoltare

#2459 2009-03-05 14:37:14

passenger
Addicted member

pap-ul l-am facut in vara. a fost ok, nu aveam nimic. si in urma cu 6 luni facusem inca unul. si ala a fost ok. sa vedem ce zice dr., dar mi-e lehamite si de pap, ma deranjeaza cand mi se recolteaza chestiunea, eu simt intepatura aia.  sad

auuuu, garga! sad mersi, offff, nici macar cu fes nu ma pot bucura  grater

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-03-05 14:38:14)

#2460 2009-03-05 14:38:39

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

uite vezi ca gargarita stie mai bine ......eu am spus ce mi-a zis si mie dr aia tampita in oct sad

garga....sti ce am observat adineauri?......tu chiar semeni cu avatarul tau .....serios kram

du-te airka....asa tai de pe lista eventuale semne de intrebare....sa ne spui cum au iesit analizele puss

pass....din cauza cadoului intrebi tu de  patfierbinte .....nerabdatoareo  lol

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-03-05 15:19:14)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2461 2009-03-05 14:39:10

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

rruxxy a scris:

Raluk nu-ti face griji din cauza duphastonului.....nu te impiedica deloc sa ramai graviduta. Iar de chistul ala ce sa zic.....ar trebui sa incerci si la un alt medic sa vezi ce zice. Nu prea e bine ca nu ai scapat de el in atata timp. Mergi si mai cere o parere, poate ai nevoie de un alt tratament.

Nu imi fac griji k as putea ramane insarcinata,ci sa nu afecteze chistul bebele.am fost si la alti dr dar asta de acum e cel mai ok.
poate sa ma operee sa imi scoata chistul chiar daca e functional??

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2462 2009-03-05 14:40:02

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Si eu vreau sa merg dupa ce imi vine la un control sa-mi fac o analiza de secretie si un papa.

Pass super sexy smile zi-mi si mie pagina.

Raluk tocmai asta am zis ca nu te impidica sa ramai insarcinata, adica nu ii face rau lui bebe daca e sa fie. Iar despre chist nu prea stiu ce sa-ti spun...

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-03-05 14:42:10)

#2463 2009-03-05 14:40:04

passenger
Addicted member

mersi, gagici! tare amarata sunt  sad

e din colectia de toamna-iarna 2008 , la Jolidon. mi l-a luat al meu, dar ca de obicei mi-a luat cu un nr. mai mare !!!!!!! si am mers astazi si am schimbat cu nr. meu. nu probasem decat la cupe si imi erau mari, eu n-am pamela`s tits!!  :f?rv?nad:

avem voie sa punem link? ruxy, da cautare "jolidon spring winter 2008" pe google.

raluk_, orice chist se resoarbe in sarcina, pt. ca 9 luni nu se mai produce ovulatia si el nu mai functioneaza. nu el te impiedica sa ramai.

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-03-05 14:44:11)

#2464 2009-03-05 14:44:13

gargarita
Moderator

camy, ce draguta esti . am mai zis ca as vrea eu sa seman cu fata de la avatar, da de unde.

eu asa as zice, mai bine fara. chiar presupunand ca prezu' n-are lubrefiant, se mai deranjeaza lucrurile pe acolo si s-ar putea sa apara semne de inflamatie fara sa fie cazul.
daca nu se face nici pap, nici ex de secretie ci doar culturi, cu un prez fara lubrefiant cred ca e ok.

chistul nu i-o face rau lui bebe, dar ce te faci daca se complica lucrurile cand esti insarcinata? asta e problema, mai poti sa intervii chirurgical atunci? am mai zis, rezolva-l inainte sa incerci sa faci bebe

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-03-05 14:47:28)

#2465 2009-03-05 14:46:32

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Vaaai, pass... nu pot sa cred sad imi pare atat de rau... dar esti sigura ca a fost sarcina? ce test ti-ai facut atunci? ce te-a facut sa crezi sigur ca a fost sarcina si ca ai pierdut-o? imi pare rau, sper sa nu te rascolesc din nou cu intrebarile... daca te deranjeaza, spune-mi te rog, si voi incerca sa cotrobai in trecut sa citesc tot ce ai scris saptamana trecuta... sad ai fost la gineco, deja ti-a recomandat ce analize sa-ti faci? Cu coagularea stiu ca tre sa te testezi de trombofilie, eu tocmai ce mi-am facut aceasta analiza si a iesit bine... cu progesteronul daca stai prost iarasi am inteles ca nu e nici o sansa sa se fixeze sarcina si se duce... eu am mai facut si pt talasemie analiza, asta nu a oesit tocmai bine si voi vedea pe 12 cand ma duc la gineco cu toate rezultatele ce imi mai zice sa mai fac...

Pupici multi si sper sa fie bine odata si la tine  puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2466 2009-03-05 14:46:46

tina28
Full member
Inregistrat: 2008-12-21

nu vreau s va stric buna dispozitie creata de Fleur, dar eu vin cu o veste mai putin buna : o noua spermograma a sotului a relevat faptul ca "sufera" de hipospermie bang este sub limita de jos cam cu multisor sad  si asta cred ca din cauza tratamentului pt astm .

... scuze daca va intristez dar chiar nu am cui sa ma destainuiesc, pe voi va simt mai aproape puss

#2467 2009-03-05 14:47:34

passenger
Addicted member

cred ca imi va face si ex. de secretie. eu am sa ii spun ca nu vreau pap, dar dr. decide daca imi face sau nu. pap-ul nu verifica starea colului? l-am facut  de curand, nu stiu daca  e nevoie de inca unul. mai bine ma abtin decat sa trebuiasca sa repet analizele, si asa abia ma urnesc sa merg o data.  big_smile dar saptamana viitoare nu mai scapa! cu fes cu tot!  lol

maria, iti povestesc, nu ma rascoleste. imi revin repede.

ciclul meu e la 29 de zile, mi-a intarziat cinci zile , am facut 2 teste de sarcina - sure check, cu a 2-a liniuta firava, apoi inca un test, Barza Jet, a iesit a doua liniuta intr-un minut, era vizibila.
si cand ma bucuram, pac, ma trezesc in sange, in toiul noptii. 
am avut caderi de calciu a doua zi, mi-a fost extrem de rau, mi-au amortit mainile, picioarele, tremuram,.. cred ca pe sistem nervos, am plans toata noaptea.
a doua zi m-a chemat de urgenta dr. la control, suspecta extrauterina pt. ca aveam dureri mari.
acolo m-a controlat, eram cu sangele pe picioare siroaie, mi-a fost tare rusine. sad
apoi....... m-am simtit foarte bine, bomboanele de fete de aici s-au rugat pt. mine si stiu ca a contat enorm, ma simteam f bine fizic.  :k?ra:  si parca nici psihic nu mai eram la pamant. si au trecut 2 saptamani si uite-ma, ca noua. practic, am ramas in 5 luni de 2 ori, dar nu-s gravida. gluma amara , la 2 luni jumate raman si-l pierd. splendid!  sad  sad

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-03-05 14:56:35)

#2468 2009-03-05 14:48:44

gargarita
Moderator

tina, imi pare rau. si noi suntem in aceeasi situatie. abia pe 13 aflam rezultatul la cea de-a doua spermograma

asa pass, rezistati si voi 2 zile ca nu e mare lucru. recuperati dupa  wink
pap-ul se face la 1 an daca nu sunt probleme si la 6 luni sau mai putin daca sunt

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-03-05 14:50:26)

#2469 2009-03-05 14:49:31

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Tina imi pare rau sad

#2470 2009-03-05 14:53:20

airkaterine
Full member
De la: mare...departare :(
Inregistrat: 2009-02-19

aha...si eu credeam ca trebuie sa le repet la un anumit interval credeam ca se modifica ceva,deci rezultatele sunt permanente ? si dupa ce se intampla? in functie de rezultate imi va spune ce sa fac...scuze de intrebari dar chiar nu stiu nimik despre astea...sunt total paralela...pt.ca nu mi-a zis de ce trebuie sa imi fac toate analizele astea...si numai inteleg nimik.In functie de ele imi va spune daca pot face bebici sau nu grater cu ce ma ajuta toate astea pe mine,in goana asta nebuna dupa bebe?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.