homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Constipatie

#1 2009-02-09 11:28:26

Cami84
New member
Inregistrat: 2008-03-12

constipatie

sufar de constipatie de cand ma stiu, cu dulcolax nu rezolv nimic, desi trece uneori si o saptamana fara sa am scaun. am incercat ceaiul laxativ de la fares, care are efect f bun, in sensul ca daca beau o cana de ceai, dimineata urmatoare merg sigur la baie si doar o singura data, astfel nu e afectat efectul anticonceptionalelor. as vrea totusi sa incerc un laxativ mai usor, sa nu ma obisnuiesc cu ceaiul asta laxativ.
problema e ca am si acnee, nu f grav, dar totusi persista, in ciuda faptului ca iau anticonceptionale (hormonal problema e rezolvata) si merg o data pe luna la cosmetica, si imi ingrijesc tenul cu atentie. banuiesc ca acneea e cauzata si de constipatie, datorita toxinelor acumulate in organism in urma constipatiei. de aceea m-am gandit ca ar fi bine sa incerc un ceai detoxifiant, sa fac o cura cum scrie pe cutie, 6-8 saptamani, apoi pauza 2-3 saptamani. ceaiul silueta perfecta de la fares e bun pt detoxifiere, avand in vedere ca e si putin laxativ si as rezolva si problema constipatiei? cu greutatea nu am probleme, dar am ceva celulita de cand iau anticonceptionale.

Dragostea invinge totul. ( Vergilius  )

hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta

#2 2009-02-09 13:21:49

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: constipatie

poti incerca dar avand in vedere probleme cu constipatia ar putea sa nu te ajute si cu ea...adica sa revina problemele...o metoda buna de toxifiere pt eliminarea cosurilor e donarea de sange...dar la asta nu multa lume se incumeta...asa ca poti incerca acel ceai dar nu te astepta la rezultate miraculoase...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-02-09 13:29:00

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

mai eu pentru constipatie am incercat sucul de aloe vera , cumparat de la o firma ce funct in statele unite, dar care are reprez si in romania. Nu il gasesti in magazine, eu lam luat de la un distribuitor. Mi-a facut foarte bine, si acum mai fac cure cu el., e un pic mai scump , dar sincer mi-a facut tare bine. Eu nu sunt nici distribuitor, doar consumatoare a gelului respectiv, deci nu am intentie de ai face reclama.  in trecut aveam si eu probleme de genul, si deja devenisem depresiva.

Nu spun numele firmei, pt ca poate este considerat reclama, asta numai moderatoarele pot sa imi dea voie tongue .

Poti incerca cu sucul de prune, baut de dimi pe stomacul gol , sau chiar prune, dar nu stiu unde gasesti acum.

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#4 2009-02-09 13:33:02

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poti spune linistita alinutza...si daca doreste mai multe info puteti continua pe mess smile

happy with him...inlove with him...puss

#5 2009-02-09 13:39:04

Cami84
New member

donare de sange..no way...mi-e prea frica...daca poti sa zici numele firmei.....stiu si eu pe cineva care e distribuitor la o firma care au produse pe baza de aloe vera..daca e aceeasi firma sunt dispusa sa incerc..multumesc

hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-02-09 13:47:06

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Firma se numeste Forever Living Products , cura mea a durat cam 3 luni, dar la mine s-au vazut rezultatele...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#7 2009-02-09 13:49:33

Cami84
New member

exact asta e firma la care e distrib. pers. pe are o stiu.o sa o sun.multumesc

#8 2009-05-27 15:56:53

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

fetele am si eu acceasi problema sad a incercat cineva ceaiul de crusin?...nu inteleg de ce doctora mi a zis ca nu sunt bune ceaiurile laxative pt colon sau intestinul gros. Pe net am citit numai lucruri bune despre acest ceai. As vrea sa l folosesc ..stie cineva dak imi face rau asa cum sustin unii medici? pupici

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#9 2009-05-27 15:58:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

e oribil, cel putin pentru mine
imi da niste crampe de ma tavalesc pe jos... si evident, cand nu-l mai folosesti e mai rau ca inainte
daca ti-a zis si doctorita...
ai incercat sa mananci fibre multe ? tarate, cereale integrale...

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-05-27 15:58:39)

#10 2009-05-27 16:04:21

leonora
Full member

dap...mananc cereale in fiecare zi ..si iaurt(fara fructe) am o digestie ff lenta...as putea sa mananc si prune cu iaurt si pepene si nu ma stric la stomac ..(poate daca as tine o numai asa in fiecare zi ar merge)...dar tot nu am rezultate. Acum iau seminte de in..sunt ok dar nu cine stie ce. Chiar nu stiu ce sa mai incerc. Cred ca am constipatie acuta...oricum e cam la 2 zile grater...si cam fortat sad

aa...si ma doare burta ffff rar...n am nici o durere...problema e ca nu simt nevoia sa am scaun..

Ultima oara a fost editat de leonora (2009-05-27 16:08:52)

#11 2009-05-27 16:23:21

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eu pot sa mananc rosii si apoi sa beau lapte, ca tot nu ma stric.
si eu am pb cateodata ca fac greu sad

#12 2009-05-27 18:20:29

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu de cand nu prea mai mananc si am slabit,aceleasi probleme.uneori ma kinui mult si bine sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#13 2009-05-27 23:18:29

nobody6
Full member
Inregistrat: 2008-06-03

si eu am avut probleme f mari cu constipatia...conteaza f mult si alimentatia desigur,....am baut un timp apa calduta cu tarate inainte de fiecare masa....a fost ok....apoi am fost la un medic si mi-a recomandat o cafea pe stomacul gol...desi eu nu eram bautoare de cafea...si acum de cand beau...o cafea si un ceai verde antiadipos dimineata pe stomacul gol...se intampla sa merg si de 2 ori pe zi la baie....

#14 2009-05-30 10:40:34

leonora
Full member

cu cafeaua am mai auzit si eu..o sa incerc smile ceai antiadipos am baut si eu vreun an..insa mi a zis doctora sa nu mai beau pt ca nu e bun pt colon..ca subtiaza colonul ..ca toate ceaiurile laxative..plus ca dupa un timp nu mai avea efect  bang

sport faceti? eu cand faceam sport constant parca era ceva mai bine...sper sa ma reapuc de treaba! si vorba rrammonnei daca mananc mai putin ca sa slabesc nu mi mai vine deloc ...oricum pe mine ma streseaza foarte tare problema  grater

#15 2009-05-30 21:35:58

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

crys_ty_na a scris:

...o metoda buna de toxifiere pt eliminarea cosurilor e donarea de sange......

wow serios??

when the pomp lights up,you shoot.

#16 2009-05-31 12:45:02

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

Fetelor, multe fructe(in special mere, nu banane de ex ca alea sunt consistente si mai rau va blocati), muuuulta apa(inainte de masa, in timpul mesei, dupa masa, chiar si cand nu va e sete sa beti) si ceaiuri (normale,gen de tei de iasomie sau de fructe nu laxative sau cu alte minuni) cu miere(dar atentie nu se pune cand ceaiul e fierbinte caci ii distruge proprietatile)... poate chiar sa luati p stomacul gol 1-2 linguri de miere si apoi beti multa apa. eu mereu ma rezolvam de la asta.

#17 2009-05-31 13:19:46

leonora
Full member

e foarte sanatos sa facem asa kzkazuia93!  smile mierea mi a fost recomandata si mie de medic pt asta... dar nu stiu..uneori ma blochez si chiar nu as avea de la ce!

Tare ca ai adus apa in discutie...unii zic ca nu e bine sa bei apa in timpul mesei, altii ca e bine... deci sa inteleg ca dak beau in timpul mesei ar trebui sa merg la toaleta mai des?
drink

#18 2009-05-31 13:34:26

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

Ar trebui sa se mai rezolve dap... gandeste te cand mananci ceva consistent de exemplu, cum se depune in stomac..faci un adevarat dop! (gen cartofi prajiti sau pizza sau mai stiu eu ce). Dar in mom in care bei apa, se mai dilueaza si mananci si mai putin... Si intre mese e f buna apa, incearca sa bei chiar daca nu iti este sete, in timp organismul se va obisnui.(uite vine si vara trebuie hidratare). E adevarat ca mergi la baie mai des si e cam enervant uneori dar mai conteazA? Daca e pt sanatate merita

eu aud multe femei care spun ca beau 2 pahare p zi sau nici atat. ceea ce e increbibil! 'doza' recomandata e de 5. (echivalentul a 1litru-2). incearca sa tii mereu cu tine o sticla d juma d litru din care sa bei in timpul zilei,daca nu esti acasa, sau daca ai masina, sa tii una d 2 litri in spate si sa mai 'dai un gat' rotfl din cand in cand..

#19 2009-05-31 13:37:11

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

alexa123 a scris:

crys_ty_na a scris:

...o metoda buna de toxifiere pt eliminarea cosurilor e donarea de sange......

wow serios??

dap,donarea de sange rezolva foarte multe probleme.De ex mama avea colesterolul foarte ridicat si de cand doneaza sange,e in limitele normale.In plus,iti fac analize totale de sange de fiecare data(se doneaza o data la 3 luni) si iti dau si 7 bonuri de masa:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.