|
Nu esti logat.
Constipatie#1 2009-02-09 11:28:26
constipatiesufar de constipatie de cand ma stiu, cu dulcolax nu rezolv nimic, desi trece uneori si o saptamana fara sa am scaun. am incercat ceaiul laxativ de la fares, care are efect f bun, in sensul ca daca beau o cana de ceai, dimineata urmatoare merg sigur la baie si doar o singura data, astfel nu e afectat efectul anticonceptionalelor. as vrea totusi sa incerc un laxativ mai usor, sa nu ma obisnuiesc cu ceaiul asta laxativ. Dragostea invinge totul. ( Vergilius ) Offline #2 2009-02-09 13:21:49
Re: constipatiepoti incerca dar avand in vedere probleme cu constipatia ar putea sa nu te ajute si cu ea...adica sa revina problemele...o metoda buna de toxifiere pt eliminarea cosurilor e donarea de sange...dar la asta nu multa lume se incumeta...asa ca poti incerca acel ceai dar nu te astepta la rezultate miraculoase... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-02-09 13:29:00
Re: constipatiemai eu pentru constipatie am incercat sucul de aloe vera , cumparat de la o firma ce funct in statele unite, dar care are reprez si in romania. Nu il gasesti in magazine, eu lam luat de la un distribuitor. Mi-a facut foarte bine, si acum mai fac cure cu el., e un pic mai scump , dar sincer mi-a facut tare bine. Eu nu sunt nici distribuitor, doar consumatoare a gelului respectiv, deci nu am intentie de ai face reclama. in trecut aveam si eu probleme de genul, si deja devenisem depresiva. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2009-02-09 13:33:02
Re: constipatiepoti spune linistita alinutza...si daca doreste mai multe info puteti continua pe mess happy with him...inlove with him... Offline #5 2009-02-09 13:39:04
Re: constipatiedonare de sange..no way...mi-e prea frica...daca poti sa zici numele firmei.....stiu si eu pe cineva care e distribuitor la o firma care au produse pe baza de aloe vera..daca e aceeasi firma sunt dispusa sa incerc..multumesc Dragostea invinge totul. ( Vergilius ) Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-09 13:47:06
Re: constipatieFirma se numeste Forever Living Products , cura mea a durat cam 3 luni, dar la mine s-au vazut rezultatele... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #7 2009-02-09 13:49:33
Re: constipatieexact asta e firma la care e distrib. pers. pe are o stiu.o sa o sun.multumesc Dragostea invinge totul. ( Vergilius ) Offline #8 2009-05-27 15:56:53
Re: constipatiefetele am si eu acceasi problema a incercat cineva ceaiul de crusin?...nu inteleg de ce doctora mi a zis ca nu sunt bune ceaiurile laxative pt colon sau intestinul gros. Pe net am citit numai lucruri bune despre acest ceai. As vrea sa l folosesc ..stie cineva dak imi face rau asa cum sustin unii medici? pupici ...HAPPY IN LOVE... Offline #9 2009-05-27 15:58:27
Re: constipatiee oribil, cel putin pentru mine Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-05-27 15:58:39) Offline #10 2009-05-27 16:04:21
Re: constipatiedap...mananc cereale in fiecare zi ..si iaurt(fara fructe) am o digestie ff lenta...as putea sa mananc si prune cu iaurt si pepene si nu ma stric la stomac ..(poate daca as tine o numai asa in fiecare zi ar merge)...dar tot nu am rezultate. Acum iau seminte de in..sunt ok dar nu cine stie ce. Chiar nu stiu ce sa mai incerc. Cred ca am constipatie acuta...oricum e cam la 2 zile ...si cam fortat Ultima oara a fost editat de leonora (2009-05-27 16:08:52) ...HAPPY IN LOVE... Offline #11 2009-05-27 16:23:21
Re: constipatieeu pot sa mananc rosii si apoi sa beau lapte, ca tot nu ma stric. Offline #12 2009-05-27 18:20:29
Re: constipatieeu de cand nu prea mai mananc si am slabit,aceleasi probleme.uneori ma kinui mult si bine Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #13 2009-05-27 23:18:29
Re: constipatiesi eu am avut probleme f mari cu constipatia...conteaza f mult si alimentatia desigur,....am baut un timp apa calduta cu tarate inainte de fiecare masa....a fost ok....apoi am fost la un medic si mi-a recomandat o cafea pe stomacul gol...desi eu nu eram bautoare de cafea...si acum de cand beau...o cafea si un ceai verde antiadipos dimineata pe stomacul gol...se intampla sa merg si de 2 ori pe zi la baie.... Offline #14 2009-05-30 10:40:34
Re: constipatiecu cafeaua am mai auzit si eu..o sa incerc ceai antiadipos am baut si eu vreun an..insa mi a zis doctora sa nu mai beau pt ca nu e bun pt colon..ca subtiaza colonul ..ca toate ceaiurile laxative..plus ca dupa un timp nu mai avea efect ...HAPPY IN LOVE... Offline #15 2009-05-30 21:35:58
Re: constipatie
serios?? when the pomp lights up,you shoot. Offline #16 2009-05-31 12:45:02
Re: constipatieFetelor, multe fructe(in special mere, nu banane de ex ca alea sunt consistente si mai rau va blocati), muuuulta apa(inainte de masa, in timpul mesei, dupa masa, chiar si cand nu va e sete sa beti) si ceaiuri (normale,gen de tei de iasomie sau de fructe nu laxative sau cu alte minuni) cu miere(dar atentie nu se pune cand ceaiul e fierbinte caci ii distruge proprietatile)... poate chiar sa luati p stomacul gol 1-2 linguri de miere si apoi beti multa apa. eu mereu ma rezolvam de la asta. Offline #17 2009-05-31 13:19:46
Re: constipatiee foarte sanatos sa facem asa kzkazuia93! mierea mi a fost recomandata si mie de medic pt asta... dar nu stiu..uneori ma blochez si chiar nu as avea de la ce! ...HAPPY IN LOVE... Offline #18 2009-05-31 13:34:26
Re: constipatieAr trebui sa se mai rezolve dap... gandeste te cand mananci ceva consistent de exemplu, cum se depune in stomac..faci un adevarat dop! (gen cartofi prajiti sau pizza sau mai stiu eu ce). Dar in mom in care bei apa, se mai dilueaza si mananci si mai putin... Si intre mese e f buna apa, incearca sa bei chiar daca nu iti este sete, in timp organismul se va obisnui.(uite vine si vara trebuie hidratare). E adevarat ca mergi la baie mai des si e cam enervant uneori dar mai conteazA? Daca e pt sanatate merita Offline #19 2009-05-31 13:37:11
Re: constipatie
dap,donarea de sange rezolva foarte multe probleme.De ex mama avea colesterolul foarte ridicat si de cand doneaza sange,e in limitele normale.In plus,iti fac analize totale de sange de fiecare data(se doneaza o data la 3 luni) si iti dau si 7 bonuri de masa:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|