|
Nu esti logat.
Aceeasi problema de care nu scap:(#1 2009-02-09 16:42:02
aceeasi problema de care nu scap:(buna fetelor vam scris mai demult de o posibila candida de care nu scap.voi incepe cu inceputul.. Offline #2 2009-02-09 19:20:33
Re: aceeasi problema de care nu scap:(secretia verzuie indica un alt timp de infectie...dulciurile,paine,etc pot intretine candida...din moment ce trat cu gynofort clar nu functioneaza ar trebui abordata problema din alt unghi...si anume facuta o antifungigrama...deci mergi la medic si cere o lama si o antifungigrama...in functie de rezultate (daca ies la fel) pe baza antifungigramei ti se poate da un trat tintit pe problema... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-02-09 22:09:53
Re: aceeasi problema de care nu scap:(stiu ca dulciurile painea etc intretine candida si chiar am diminuat drastic astea inainte de analizele cu glicemia.antifungigrama se face la orice laborator? Ultima oara a fost editat de black_eyes123 (2009-02-09 22:11:04) Offline #4 2009-02-09 22:14:00
Re: aceeasi problema de care nu scap:(nu se face la orice laborator...asa ca trebuie sa te interesezi din timp unde se face happy with him...inlove with him... Offline #5 2009-02-09 22:39:26
Re: aceeasi problema de care nu scap:(oki o sa ma interesez unde se poate face o fungigrama. Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-09 22:52:24
Re: aceeasi problema de care nu scap:(incearca sa faci o eco dupa ovulatie...mai mult ca sigur ca nu vei mai avea nimic pe ovar...iar daca este atunci trebuie facut trat si pt ele... happy with him...inlove with him... Offline #7 2009-02-10 08:41:06
Re: aceeasi problema de care nu scap:(si eu patesc exact la fel ca si tine usturimi puternice in vagin , si la fel , controale peste controale , abia intr-un final am descoperit e coli in secretie , si mai mult ca sigur e coli provoaca usturimi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|