|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60-68#1274 2009-02-11 16:17:03
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60
gandesti un pic negativist, zic eu.... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #1275 2009-02-11 16:17:36
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60doar mi-am taiat cativa cm din el, alinda, n-am avut curaj de ceva mai radical poate data viitoare Offline #1276 2009-02-11 16:20:59
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1277 2009-02-11 16:21:53
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60eu imi fac curaj sa merg macar sa-l vopsesc blond din nou... cine zicea ca nu tine Casting-ul? (ca nu mai scap de nuanta asta cacanie...) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #1278 2009-02-11 16:21:55
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60salutik gagicile......... dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline Publicitateloading...
#1279 2009-02-11 16:22:32
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60dark_melania si al meu si-a luat momentan aparat de 17 mil si spera la unul performant...da mai are de sperat ca din martie strangem banutii pt civila am apucat sa sterg si eu unghiile sa ma epilez....sa dorm putin.acum fug la facultate sa imi iau roba si toga pentru maine la curs si dupa aia ramane sa imi bat capul cu clipul remember. va pup Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #1280 2009-02-11 16:22:48
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60de cateva zile, am bagat dulce in mine cu disperare, inclusiv chestii supra dulci si gogosi pe care le-am facut pt prima oara, cu atat ulei in care is prajite singura explicatie e ca mi-a venit si probabil de aia "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1281 2009-02-11 16:22:59
aseara era sa adorm la cosmetica si ciupea aia cu o indarjire la fatza mea ... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #1282 2009-02-11 16:23:28
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60brunetzik, long time no see... ce mai faci ? Offline #1283 2009-02-11 16:23:29
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60pai eu nu vreau sa le am asa pe toate odata si sa nu ma pot bucura de nimic desi cred ca numai dupa ce vine un bebe o sa mi doresc sa am si eu timp sa dorm ca in rest poti face fata...am prietene care si lucreaza si fac scoala si au iubit si bineinteles prietene si e ok . le poate impaca pe toate... nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #1284 2009-02-11 16:25:41
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60pai, melania, nu te obliga nimeni sa dormi, poti sa faci atatea lucruri... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1285 2009-02-11 16:25:58
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60uite mia fost dor de voi dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #1286 2009-02-11 16:26:37
problema e ca nu stiu unde sa ii gasesc...de pe net nu vreau sa iau ca nu am incredere...chiar nu stiu ce as putea sa ii iau mai ieftin...pentru ca mai toate lucrurile lui sunt de firma si scumpe...si pe langa chestii simbolice as vrea sa ii iau si ceva care sa ii ramana amintire mai mult timp...de meritat chiar merita...el mereu imi face cadouri si ma trateaza ca pe o printesa...nu e deloc egoist cand vine vorba de asta...de ziua mea cred ca a cheltuit vreo 20 de milioane cu toate cadourile sau chiar mai mult...as cheltui si eu atat pt el daca as avea...dar din pacate nu am..oricum nu e genul fitzos,care sa pretinda numai lucruri scumpe...sunt sigura ca va aprecia ce ii voi lua...numai pt simplul fapt ca e de la mine...insa as vrea sa ii iau ceva de calitate... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #1287 2009-02-11 16:27:31
aici imi permit sa te contrazic. acum esti plictisita si ai face orice numai sa simti ca ai activitate... suprasolicitarea ia forme pe care nici macar nu le poti banui pana nu le traiesti pe pielea ta si sunt mai multe persoane aici care-ti pot confirma asta. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #1288 2009-02-11 16:27:45
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60ti-am zis...ceas swatch.. tre sa fie reprezentanta swatch in orice mall.. aveti mall in oras la voi? Offline #1289 2009-02-11 16:29:36
avem...dar e destul de mic...nu stiu daca e reprezentanta swatch...o sa ma duc sa vad...si in carrefour vazusem reprezentanta police...el are un ceas de la police super misto ... o sa ma duc sa ma uit si acolo http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #1290 2009-02-11 16:29:45
eu n-am scrupule de-astea. am trecut (acum vreo 4 ani) intr-o singura zi de la rosu-morcov la blond nordic "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #1291 2009-02-11 16:30:45
pink, cei de la FOSSIL au ceasuri si bijuterii fff misto... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #1292 2009-02-11 16:31:00
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60pai am inceput sa caut .. sa caut job part time si nimic. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|