homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60-68

#1274 2009-02-11 16:17:03

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 60

darkmelania a scris:

6 milioane wow ! eu zic sa ti iei tie ceva de vreo 5 si lui ceva de 1 .... nu merita .
zicea cumnata mea zilele trecute ca barbatii nu sunt buni decat ca sa le cheltui banii.nu ei tie, ci tu lor. si are dreptate ... frate meu isi ia intr o luna aparat foto de 50 de milioane (moft)iar ptr. nevoile si necesitatile ei da vreo 5 milioane...
ei sunt tare egoisti desi la inceput e invers.... ei sunt casatoriti de 10 ani si la inceput frate meu era miere....

gandesti un pic negativist, zic eu....
nu toti barbatii sunt asa... e pacat sa gandesti asa la 21 de ani...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#1275 2009-02-11 16:17:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

doar mi-am taiat cativa cm din el, alinda, n-am avut curaj de ceva mai radical smile  poate data viitoare
asa ma tunde baiatul ala si cu ochii inchisi, ca de vreo 3 ani doar asa ma tund... m-am plictisit, dar n-am alte idei

#1276 2009-02-11 16:20:59

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

alinda a scris:

nicolle_rox a scris:

ia sa vezi tu, darkmelania, cand o sa ai iubit, servici si prieteni si o sa-ti doresti tu cateva zile in care doar sa dormi si atat lol

mare adevar ai grait  applause

buga

cine stie, stie rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1277 2009-02-11 16:21:53

alinda
Diamond member

eu imi fac curaj sa merg macar sa-l vopsesc blond din nou... cine zicea ca nu tine Casting-ul? neutral (ca nu mai scap de nuanta asta cacanie...)
pai tie-ti sta tare bine bob-ul, asa ca.... de ce sa-l tunzi sa si sa plangi dupa aia? (ca altele) lol

#1278 2009-02-11 16:21:55

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

salutik gagicile.........

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

Publicitate

loading...

#1279 2009-02-11 16:22:32

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

dark_melania si al meu si-a luat momentan aparat de 17 mil si spera la unul performant...da mai are de sperat ca din martie strangem banutii pt civila smile am apucat sa sterg si eu unghiile sa ma epilez....sa dorm putin.acum fug la facultate sa imi iau roba si toga pentru maine la curs si dupa aia ramane sa imi bat capul cu clipul remember. va pup

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1280 2009-02-11 16:22:48

Soleil
Addicted member

de cateva zile, am bagat dulce in mine cu disperare, inclusiv chestii supra dulci si gogosi pe care le-am facut pt prima oara, cu atat ulei in care is prajite neutral singura explicatie e ca mi-a venit si probabil de aia

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1281 2009-02-11 16:22:59

alinda
Diamond member

nicolle_rox a scris:

alinda a scris:

nicolle_rox a scris:

ia sa vezi tu, darkmelania, cand o sa ai iubit, servici si prieteni si o sa-ti doresti tu cateva zile in care doar sa dormi si atat lol

mare adevar ai grait  applause

buga

cine stie, stie rotfl

aseara era sa adorm la cosmetica rotfl si ciupea aia cu o indarjire la fatza mea ...

#1282 2009-02-11 16:23:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

brunetzik, long time no see... ce mai faci ?
alinda, m-as si vopsi... m-as si tunde scuuurt... dar cand ma gandesc cat am stat sa-mi creasca si sa-mi scot vopseaua din par ma apuca jalea

#1283 2009-02-11 16:23:29

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

pai eu nu vreau sa le am asa pe toate odata si sa nu ma pot bucura de nimic desi cred ca numai dupa ce vine un bebe o sa mi doresc sa am si eu timp sa dorm ca in rest poti face fata...am prietene care si lucreaza si fac scoala si au iubit si bineinteles prietene si e ok . le poate impaca pe toate...
nu ies regulat cu prietenii dar e ok .
eh si pana sa ajung eu sa am un serviuciu mai am vreo 5 ani de asteptat si chiar nu vreau ca urmatorii 5 ani sa i dorm...

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#1284 2009-02-11 16:25:41

Soleil
Addicted member

pai, melania, nu te obliga nimeni sa dormi, poti sa faci atatea lucruri...
am fost si eu in situatia ta, dar nimic nu tine la infinit. tu hotarasti ce faci cu timpul tau.

Thé à la menthe hjarta

#1285 2009-02-11 16:25:58

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

uite mia fost dor de voi
si am mai incercat sa intru dar nush dc nu mergea forumu

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#1286 2009-02-11 16:26:37

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Loveable a scris:

pink, ii gasesti ceas de la swatch cu 3-4-5 milioane.. si model super..

problema e ca nu stiu unde sa ii gasesc...de pe net nu vreau sa iau ca nu am incredere...chiar nu stiu ce as putea sa ii iau mai ieftin...pentru ca mai toate lucrurile lui sunt de firma si scumpe...si pe langa chestii simbolice as vrea sa ii iau si ceva care sa ii ramana amintire mai mult timp...de meritat chiar merita...el mereu imi face cadouri si ma trateaza ca pe o printesa...nu e deloc egoist cand vine vorba de asta...de ziua mea cred ca a cheltuit vreo 20 de milioane cu toate cadourile sau chiar mai mult...as cheltui si eu atat pt el daca as avea...dar din pacate nu am..oricum nu e genul fitzos,care sa pretinda numai lucruri scumpe...sunt sigura ca va aprecia ce ii voi lua...numai pt simplul fapt ca e de la mine...insa as vrea sa ii iau ceva de calitate...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1287 2009-02-11 16:27:31

alinda
Diamond member

darkmelania a scris:

pai eu nu vreau sa le am asa pe toate odata si sa nu ma pot bucura de nimic desi cred ca numai dupa ce vine un bebe o sa mi doresc sa am si eu timp sa dorm ca in rest poti face fata...

aici imi permit sa te contrazic. acum esti plictisita si ai face orice numai sa simti ca ai activitate... suprasolicitarea ia forme pe care nici macar nu le poti banui pana nu le traiesti pe pielea ta neutral si sunt mai multe persoane aici care-ti pot confirma asta.
in ceea ce priveste "dormitul" inca 5 ani, depinde de tine sa n-o faci

#1288 2009-02-11 16:27:45

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ti-am zis...ceas swatch.. tre sa fie reprezentanta swatch in orice mall.. aveti mall in oras la voi?

hjarta

#1289 2009-02-11 16:29:36

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Loveable a scris:

ti-am zis...ceas swatch.. tre sa fie reprezentanta swatch in orice mall.. aveti mall in oras la voi?

avem...dar e destul de mic...nu stiu daca e reprezentanta swatch...o sa ma duc sa vad...si in carrefour vazusem reprezentanta police...el are un ceas de la police super misto ... o sa ma duc sa ma uit si acolo wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1290 2009-02-11 16:29:45

alinda
Diamond member

heimdall a scris:

alinda, m-as si vopsi... m-as si tunde scuuurt... dar cand ma gandesc cat am stat sa-mi creasca si sa-mi scot vopseaua din par ma apuca jalea

eu n-am scrupule de-astea. am trecut (acum vreo 4 ani) intr-o singura zi de la rosu-morcov la blond nordic lol
eu daca nu ma vopsesc am impresia ca am murit rotfl

#1291 2009-02-11 16:30:45

alinda
Diamond member

pink_butterfly a scris:

Loveable a scris:

avem...dar e destul de mic...nu stiu daca e reprezentanta swatch...o sa ma duc sa vad...si in carrefour vazusem reprezentanta police...el are un ceas de la police super misto ... o sa ma duc sa ma uit si acolo wink

pink, cei de la FOSSIL au ceasuri si bijuterii fff misto...

#1292 2009-02-11 16:31:00

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

pai am inceput sa caut .. sa caut job part time si nimic.
citesc dar .... nu pot toata sa fac asta incontinuu.
imi necajesc prietenii si trebuie sa fac o pauza ca am stat cam mult pe capul lor.nu am multi si am si redus de curand lista lor ca n am nevoie de asa zisi prieteni ...
si sa ma plimb singura m am saturat! nu mai vreau .... fac asta de un an incoace macar odata pe saptamana, nu mai vreau!mai ales ca m am saturat sa vad pe strada ca toata lumea e cu cineva...

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.