homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E coli in secretie-3

#39 2009-04-23 13:54:06

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: e coli in secretie

sad Imi pare rau!
Bine sunt, iti scriu putin mai tarziu pe mail.

#40 2009-04-23 14:12:16

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

tttttt a scris:

blueeyes a scris:

ttttt puss
Sper sa-ti treaca draguta... Tu te pregateai de bebe, nu?

da... asta sper un bebe  dar nu reusesc
va rog sa ma credeti ca o iau razna
pe oriunde ma duc cu multimea de analize facute dupa mine , toti medicii cred ca sunt eu nebuna , dar nu e o inchipuire de a mea , ma ustura ingrozitor .
vreau sa ma duc sa imi fac si tiparea hpv , ma gandesc sa nu fie vorba de condiloame in vagin , caci pe afara nu se observa nimic , sotul nu are nimic
va rog , daca aveti ceva ipoteze impartasiti-le cu mine , poate nu fac analizele care trebuie , caci imi e greu sa cred ca e coli e asa de puternic . o sa repet si cultura din secretie plus urina . e posibil sa am urina prea acida?
pana acum nu mi-a facut un ph din secretie sa vad cum stau , si nici un ph de urina
ce ma ingrijoreaza cel mai mult este faptul ca am momente cand ma ustura de imi vine sa urlu , mai ales inainte de menstra

te-ai gandit ca poate esti alergica la lenjeria intima pe care o porti?sau daca folosesti absorbante zilnice...poate nu iti priesc!daca nu fac asta deja, calca-ti lenjeria intima!sau vezi fii atenta la material poate nu iti prieste!spala-te cu ceai de musetel+sunatoare caldut poate mai scapi de usturime! si daca ma intrebi pe mine, atata antibiotic nu e chiar asa de sanatos!stiu ca se face o analiza( cred ca antibiograma dar e posibil sa ma insel) care arata la ce medicamente raspunde organismul tau, in asa fel incat sa nu le incerci pe toate, poate poate da unul rezultate! sper sa te faci bine!

#41 2009-04-23 15:50:34

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

iti multumesc frumos pt sfaturi ,  smile
am luat antibiotic numai pe baza de antibiograma si la recomandarea medicilor . o singura data am inlocuit unul din antibioticele date si asta pt ca cel recomandat nu fusese dat pe baza de antibiograma
folosesc lejerie doar de bumbac , nu folosesc absorbante zilnice
stiu ca nu e bun antibioticul , dar .....ce sa fac altceva ? am incercat si cu naturist in paralel ,,,,

#42 2009-05-01 12:41:55

be_happy
Platinum member

ce ai mai rezolvat tttttt? cum te mai simti?

#43 2009-05-04 08:53:19

tttttt
Hero member

pai am fost la cantacuzino si mi-am facut din nou cultura din secretie si urina cu urocultura si ce credeti ? au iesit negative amandoua
cica sunt perfecta nu am nimic nimic ....... am avut un soc
nu stiu cum de nu mi-a mai iesit e coli , ma gandesc ca o fi de la  gentamicina 7 zile si apoi uro gen si , poate ...s-a intamplat o minune , nu mai am usturimi asa de intense , uneori dupa contact am o jena , ....astept menstra ca de obicei atunci o luau razna usturimile .... daca o sa imi apara din nou o sa ma duc la un endocrinolog sa vad daca nu cumva usturimile vin de la o uscare a vaginului din cauze hormonale.
nu mai stiu ce sa fac

Publicitate

loading...

#44 2009-05-04 09:26:15

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bravo, tttttt... cine stie, poate ai scapat intr-adevar! applause

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#45 2009-05-04 14:23:21

tttttt
Hero member

multumesc , oricum in ultimile zile am refuzat sa ma mai gandesc si am lasat lucrurile de la sine
am luat si isoprinosine si imi fac si ceai de echinaceea
si am mai pus si ovule monofemina 2 care vreau sa va zic ca ma calmau imediat

#46 2009-05-04 15:08:28

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

ma bucur ca ai scapat smile
in legatura cu usturimile sa ne anunti ce rezolvi
in ultimul timp am si eu acesta pb. desi am tratat candida usturimile mai sunt la contact sad am sa repet tratamentul insa deja nu mai suport bang

#47 2009-05-04 15:59:59

tttttt
Hero member

ti-am zis , pe mine m-au calmat monofemina 2 , sunt cam ciudate(verzi) , dar merita
totusi uneori mai am un disconfort in timpul actului , ca si cum nu as fi suficient lubrifiata , ma gandeam sa incerc colpotrophine ovule , ce parere aveti?

#48 2009-05-11 11:50:49

tttttt
Hero member

Nu stiu ce sa mai fac ...........cred ca nu mai am rezolvare , sau nu stiu unde sa ma duc
Am fost la cantacuzino ,  speram sa imi faca vaccin pt e coli , am facut cultura din secretie si din urina si nu mi-a iesit nimic , dar nimic

Cum ma mai lasasera usturimile am crezut ca e o minune , a trecut , dar acum mi-a venit menstruatia si cu o zi inainte sa imi curga menstra , atunci cand incepea colu sa se deschida( nu stiu daca e corect ce zic , dar eu asa simteam ) au inceput din nou usturimile , la fel de intense

ce sa fac? nu pot sa ma duc acum sa fac analiza fiind la menstra , e posibil sa nu fie de la e coli?
sau , va intreb , daca puteti sa ma jutati , e posibil ca infectia sa fie localizata pe col?

va rog o parere , ca nu mai stiu , m-am dus cred la o gramada de medici , am facut o gramada de analize si mai fac daca e cazul , dar nu mai stiu ce
sfatuiti-ma cum sa fac sa depistez problema

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-05-11 12:20:00)

#49 2009-05-11 14:10:02

tttttt
Hero member

#50 2009-05-12 08:18:46

tttttt
Hero member

cine a invatat despre coloniile astea de e coli? apar si dispar ? asa s-ar explica de ce la analiza nu mi-a iesit nimic si acum au reaparut usturimile

#51 2009-05-12 10:28:23

be_happy
Platinum member

pai medicii ce spun? nu au nicio parere? am mai avut si eu usturimi inainte de menstra dar le-am pus mereu pe seama infectiei urinare ( probabil gresit), dar din fericire la mine cedeaza senzatia asta neplacuta la norfloxacin.probabil e total gresit dar la mine functiona!!ceea ce ma mira e ca zici ca ai fost la foarte multi medici! pai medicii aia ce iti spun?

#52 2009-05-12 10:49:54

tttttt
Hero member

eu de aprox 3 ani ma lupt cu aceasta problema , am scris fffff mult pe forum , medicii imi dau antibiotic si ovule dar reapare
toate analizele sunt ok , mai putin bacil gram negativ care la cultura s-a dovedit a fi e coli
la ultima analiza nu a mai iesit nici macar e coli , a iesit totu ok , ce e drept atunci nu ma ustura , si ma gandesc , coloniile astea de e  coli apar si dispar ?
sau trebuie sa caut in alta parte rezolvarea ?

#53 2009-12-08 12:04:53

tttttt
Hero member

am inceput iar tratament pt e coli , in baza antibiogramei , doxiciclina 2 caps de 100 la 12 ore timp de 7 zile  plus polidin 2 pe zi timp de 5 zile

acum , ce ma fac cu candida ? stiu la ce imi cedeaza , stiu ce trebuie sa iau , conform antifungigramei , doar ca imi e frica de saracul ficat

doxi e puternica  , daca iau si nizoral ,,,,dar daca stau fara antimicotic e nasol , asa ca ma gandeam sa iau un hepatoprotector , ce ziceti ? sa iau antimicoticul acum , sau dupa ce termin tartamentul cu doxi ?

#54 2009-12-08 18:36:05

tttttt
Hero member

azi am luat si nizoral , vad ca nu zice nimic ficatul meu
de maine fac si polidinele
sa vedem , poate de data asta merge

a mai facut cineva tratament cu polidin pt e coli ?

#55 2009-12-08 23:19:10

Iulia_Julie
New member
Inregistrat: 2009-04-15

tttttt a scris:

azi am luat si nizoral , vad ca nu zice nimic ficatul meu
de maine fac si polidinele
sa vedem , poate de data asta merge

a mai facut cineva tratament cu polidin pt e coli ?

Am facut si eu Polidin 5 zile,cate doua pe zi pt e-coli si am luat si antibiotic.Cand am revenit la control insa, aveam niste noduli pe labii despre care medicul a zis ca sunt condiloame, asa ca am facut testul hpv, al carui rezultat il astept si nu am mai repetat cultura de col si lama pt a vedea daca am scapat de e-coli.

#56 2009-12-08 23:20:12

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

eu stiam ca e coli ba iese, ba nu iese la analize. deci un rezultat negativ nu iti da siguranta ca ai scapat.
oricum daca te-ai chinuit 3 ani cred ca stii asta mai bine decat mine din pacate.

#57 2009-12-09 08:40:13

tttttt
Hero member

iulia sa lucrezi la imunitate , bafta
ce antibiotc ai luat ?

da , lavinia , stiu , multumesc frumos  par

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.