homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Marian Cozma...campionul nostru-2

#20 2009-02-11 22:52:21

baubau208
New member
Inregistrat: 2009-01-22

Re: Marian Cozma...campionul nostru

il regretam acum, plangem non-stop, tragedie in adevaratul sens al cuvantului. Dar de ce tot timpul ne dam seama de valoarea omului prea tarziu? de ce pierdem valori si romania ramane nepasatoare( conducerea). De ce nu l-au tinut in tara ? de ce nu sunt bani pt sportivi? poate era altceva....avea alt destin....si ce e mai dureros e ca niciodata nu ne invatam minte...
ROMANIA TINE-TI VALORILE IN TARA CHIAR SI PT TOTI BANII DIN LUME....
MICUTULE..... ESTI UN INGER ACUM....PAZASTE CEILALTI SPORTIVI NU IL LASA PE DUMNEZEU SA ISI FACA ECHIPA ACOLO CA AVEM NEVOIE DE EI PT A NE ADUCE ZAMBETUL PE BUZE LACRIMI DE BUCURIE LA VICTORII SI NUMELE TARII PE CELE MAI INALTE CULMI...
TE VOM IUBI MEREU SI VOM PUNE IN PRACTICA CE AM INVATAT DE LA TINE....SA FIM INVINGATORI!!!!
SA-TI FIE TARANA USOARA

Daca eu nu pot schimba lumea nici lumea nu are dreptul sa ma schimbe pe mine tongue

#21 2009-02-12 13:15:43

camy26
New member
Inregistrat: 2008-10-05

pacat de el k erea tanar si avea toata viata inainte la fel cum o au si atati care mor ucisi de niste criminali,mafie si tigani ,ce sa zik despre  marian  poate o sa ti fie mai bine acolo sus decat aici p pamant,cu toate k ai lasat un gol in sufletul nostru la fel cum au lasat si alti sportivi :maria cioncan,alexe toni si catalin haldan cuvintele sunt putine golul lasat in urma e mare asa cum poate erea sufletul ta.o sa ramai in amintirea romanilor ,singuri vinovati este sistemul autoritailor k permit k uni sa decida asupra vieti altora,si alti stau si nu i au nici o masura k doar e democratie si fiecare are dreptul sa alega pe cine sa omoare si p cine sa lase i viata singuri vinovati sunt autoritatile k au legile prea blande cu ei k sa poata comita crime violuri jafuri in continuare k politia e prea blnda cu ei si nu au introdus pedeapsa cu moartea,k doar asa s ar potoli.de ce nu erea asa p vremea lui ceasca,multi l au criticat ptru duritatea sa dar se intampla asa cand erea el la guvernare,s ar rasuci in mormant dk ar vedea ce se intampla cu tara noastra si cu noi,sa omorat sa faca fabrici si uzine sa aiba oameni unde sa munceasca si staul ce a facut dupa ce la  au sapat pe la spate si au intors oameni impotriva lui:au  privatizat si au vandut tot ce sa putut in tara sa le fie lor bine si la copii si p restul dumnezeu cu mila ,singuri vinovati sunt oameni care sau intors impotriva lui acum se intoarce si dumnezeu impotriva lor,nu mai au un loc de munca,o locuinta si ce sa puna p masa la copii asa le trebuie dk sau luat dupa comunisti tari care i  a impins spre o sarcie lenta dar sigura.la guvernare sunt in continuare niste incompetenti care nu au habar de nimik,cat despre basesc ce sa zik saracu nu stie p ce lume traieste,k la cnducere e mafia.

Ultima oara a fost editat de camy26 (2009-02-12 13:25:17)

#22 2009-02-12 15:14:12

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Eu ma oftic ca nu mai e pedeapsa cu moartea....nu inteleg dc au scos-o....ca sa se ajunga aici probabil.

#23 2009-02-25 20:23:02

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

este o tragedie.a fost, va fii  si o sa ramana cel mai tare si cel mai  mare.dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
eu am auzit o varianta ca tiganii au fost platiti de un coleg de echipa de al lui ca sa il omoare.....nu stiu cat ii de adevarat asa am auzit si eu........a  platit sa il omoare pt ca era foarte bun la handbal si ungurul ala nu putea juca din cauza lui....
adevarul o sa iasa la suprafata....dar nimeni nu o sa il mai aduca inapoi niciodata.
R.I.P. Marian Cozma sad
citi-ti aici:http://www.romanialibera.ro/a147151/marian-cozma-ucis-cu-premeditare.html

Ultima oara a fost editat de aissa_kiss (2009-02-26 12:12:50)

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.