homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru doamna doctor

#1 2009-02-11 00:14:10

farmcamy
Membru
Inregistrat: 2009-02-10

pentru doamna doctor

de aproape 2 ani ma confrunt cu o candidoza vaginala, diagosticata si suprainfectata cu bacili gram negativi.Am facut 3 examene de secretie.practic ultimul rezultat a fost: filamente miceliene frecvente si bacili gram negativi.mi s-a recomandat clotrimazol crema. pentru putin timp a functionat. dar problema a recidivat la scurt timp dupa intreruperea tratamentului. asta ar fi un aspect. de o luna am episoade de scaune diareice insotite de dureri in partea stanga. pe obrazul stang mi-a aprut o pata rosie, diagnosticata de catre dermatolog drept dermatita seboreica, care nu a raspuns la tratamentul dat: ketoconazol cpr. 15 zile. intrebarea mea este daca exista vreo legatura intre cele 3 simptome sau sunt manifestari ale unor afectiuni diferite? Ce as putea face in continuare?

#2 2009-02-11 09:44:23

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: pentru doamna doctor

eu zic sa mergi din nou la ginecolog, sa faci inca o analiza de secretie, iar in functie de ea o antibiograma sau o antifungigrama, sau amandoua daca e nevoie. sa vezi la ce raspunde ciuperca ta, sa faci un tratament la sigur. poate ca tratamentul nu a fost potrivit pt tine.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-02-11 09:57:50

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pentru doamna doctor

farmcamy a scris:

de aproape 2 ani ma confrunt cu o candidoza vaginala, diagosticata si suprainfectata cu bacili gram negativi.Am facut 3 examene de secretie.practic ultimul rezultat a fost: filamente miceliene frecvente si bacili gram negativi.mi s-a recomandat clotrimazol crema. pentru putin timp a functionat. dar problema a recidivat la scurt timp dupa intreruperea tratamentului. asta ar fi un aspect. de o luna am episoade de scaune diareice insotite de dureri in partea stanga. pe obrazul stang mi-a aprut o pata rosie, diagnosticata de catre dermatolog drept dermatita seboreica, care nu a raspuns la tratamentul dat: ketoconazol cpr. 15 zile. intrebarea mea este daca exista vreo legatura intre cele 3 simptome sau sunt manifestari ale unor afectiuni diferite? Ce as putea face in continuare?

Parerea mea este sa repeti analiza de secretie si cu ea sa mergi la un alt medic. O a doua parere nu stica niciodata, plus ca din ceea ce stiu eu bacilii gram pnegativi nu trec doar cu antimicotic.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.