|
Nu esti logat.
Pentru doamna doctor#1 2009-02-11 00:14:10
pentru doamna doctorde aproape 2 ani ma confrunt cu o candidoza vaginala, diagosticata si suprainfectata cu bacili gram negativi.Am facut 3 examene de secretie.practic ultimul rezultat a fost: filamente miceliene frecvente si bacili gram negativi.mi s-a recomandat clotrimazol crema. pentru putin timp a functionat. dar problema a recidivat la scurt timp dupa intreruperea tratamentului. asta ar fi un aspect. de o luna am episoade de scaune diareice insotite de dureri in partea stanga. pe obrazul stang mi-a aprut o pata rosie, diagnosticata de catre dermatolog drept dermatita seboreica, care nu a raspuns la tratamentul dat: ketoconazol cpr. 15 zile. intrebarea mea este daca exista vreo legatura intre cele 3 simptome sau sunt manifestari ale unor afectiuni diferite? Ce as putea face in continuare? Offline #2 2009-02-11 09:44:23
Re: pentru doamna doctoreu zic sa mergi din nou la ginecolog, sa faci inca o analiza de secretie, iar in functie de ea o antibiograma sau o antifungigrama, sau amandoua daca e nevoie. sa vezi la ce raspunde ciuperca ta, sa faci un tratament la sigur. poate ca tratamentul nu a fost potrivit pt tine. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-02-11 09:57:50
Re: pentru doamna doctor
Parerea mea este sa repeti analiza de secretie si cu ea sa mergi la un alt medic. O a doua parere nu stica niciodata, plus ca din ceea ce stiu eu bacilii gram pnegativi nu trec doar cu antimicotic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|