homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare in timpul actului sexual + scurgeri vaginale

#1 2009-02-11 08:35:41

missyfar
Membru
Inregistrat: 2009-02-11

sangerare in timpul actului sexual + scurgeri vaginale

Buna ziua.

De 4 ani de zile nu am mai avut niciun raport sexual iar in urma cu 3 zile cand in cele din urma l-am avut am sangerat foarte mult chiar in timpul actului sexual (care nu a fost chiar ''smooth''). A fost chiar mai rau decat la dezvirginare. Problema mea este ca dupa actul sexual chiar de a 2 a zi am inceput sa am niste scurgeri vaginale. Mentionez ca aceste scurgeri nu sunt urat mirositoare, iar daca a2a zi erau sangerii acum a 4a zi nu sunt colorate. Este adevarat ca iau AC si anume Logest, ca ultima zi a menstrei a fost cu 1 zi inaintea actului sexual, iar in timpul actului sexual partenerul meu a avut prezervativ. Azi dimineata am facut spalaturi intravaginale cu Tantum Rosa. M-am gandit ca fiind un antiinflamator ma ajuta cat de cat, avand in vedere ca simt si un disconfort interior.

Intrebarea mea este: este posibil ca datorita abstinentei indelungate sa se fi produs aceasta sangerare? Scurgerile sa fie o reactie adversa a Logestului sau reactie alergica la prezervativ? Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva, iar la consultul ginecologic pe care l-am facut anul trecut, analizele au iesit foarte bune.

In asteptarea unui raspuns va multumesc anticipat!

#2 2009-02-11 09:42:43

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: sangerare in timpul actului sexual + scurgeri vaginale

o fi si de la abstinenta, ca daca zici ca ai avut 4 ani de pauza... mergi totusi la un consult ginecologic sa vezi daca totul e in regula, o analiza de secretie, un papanicolau, sa vezi in ce stare se afla colul tau, sa nu fie vreo rana.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-02-11 11:41:54

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

se poate sa fie de la abstinenta, mai ales ca a fost un contact mai dur. iar dupa o perioada de abstinenta, chiar mult mai scurta decat a ta, poate aparea o anumita jena...
dar totusi, sangerarea aia ma pune pe ganduri... o vizita la ginecolog e necesara..

#4 2009-02-11 12:07:04

missyfar
Membru
Inregistrat: 2009-02-11

multumesc foarte mult pentru raspuns. cu siguranta ca voi merge la ginecolog.
sangerarea a disparut chiar din a 2 a noapte. dar ce ma deranjeaza sunt scurgerile vaginale. oricum sper ca se vor opri si ele in curand.

#5 2009-02-11 18:28:24

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nu cumva partenerul tau avea vreo boala transmisibila sexual pe care ai luat-o si tu? Ma gandesc si eu asa ... la scurgerea aia.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.