|
Nu esti logat.
Am o mare mare problema#1 2009-02-11 21:07:53
am o mare mare problemaSunt insarcinata, am 22 de ani, nu am sprijin financiar de la parinti, copilul nu este dorit de tata, nici de parintii lui... Am mai trecut printr-o intrerupere de sarcina, dar atunci era o sarcina toxica si mi-a fost recomandat de catre medici. Din cate am inteles , am o rana pe col, si in plus sunt foarte sensibila..raceli frecvente,anexita. Intrebarea mea este, daca ma hotarasc sa fac intrerupere(desi sincer nu-mi doresc acest lucru,dar sunt fortata de imprejurari) exista pericolul sa nu mai pot face copii? cat de mare este riscul? Foloseam pilule contraceptive. Multumesc,astept raspunsuri Offline #2 2009-02-11 21:15:44
Re: am o mare mare problemaoffff, ralu , sincer imi pare rau....noi suntem o gasca de fete care ne dorim enorm bebei, si care intarzaie sa apara.... 9 ani de copilarie .... Offline #3 2009-02-11 21:27:56
Re: am o mare mare problemaSi mie imi pare rau ca se intampla asta, eu as da orice sa raman insarcinata. Exista riscuri, intreaba un medic si spune-i ca ai mai avut o intrerupere, el te va lamuri. Cum a zis si Adina, este alegerea ta....... Offline #4 2009-02-11 21:30:23
Re: am o mare mare problemaai folosit pilule contraceptive si ai ramas insarcinata?? :f?rv?nad: Come to the dark side...we have cookies.. Offline #5 2009-02-11 21:40:47
Re: am o mare mare problemacum sa ramai insarcinata daca iei pilule??? nici vorba de asa ceva. sigur, poate in cazul in care nu sunt administrate cum trebuie. daca iei pilule nu ovulezi, fara ovulatie nu exista sarcina. Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-11 21:41:20
Re: am o mare mare problemamultumesc frumos de raspunsuri ...am fost la ginecolog si am facut si ecografie,tot.. sunt in 4 saptamani. Nu stiu ce sa fac deoarece as vrea sa-i am pe amandoi.si pe bebe si pe tatic,dar din pacate asta nu se poate. Mi-am dorit dintotdeauna un copil,acum l-as face singura..nu am nimic stabil. Stiu cu siguranta ca orice as face eu tot voi suferii Offline #7 2009-02-11 21:46:05
Re: am o mare mare problemaatunci nu face avort! stiu pe cineva care a ramas, tatal copilului nu a vrut sa auda de el si cand s-a nascut si-a schimbat pozitia cu 180 de grade. si acum s-au casatorit. ce fel de om este daca nu vrea sa isi vada copilasul care s-a nascut dintr-o relatie bazata pe dragoste? sa-si asume responsabilitatea, el nu a contribuit la aparitia sarcinii?? discuta cu el, da-i 2 palme sa-si revina! Ultima oara a fost editat de passenger (2009-02-11 21:46:42) Offline #8 2009-02-11 21:55:02
Re: am o mare mare problemaRalu, scuze ca te intreb, cati ani are tatal copilului? Are un serviciu? Daca vrei sa-mi spui...... Offline #9 2009-02-11 22:01:35
Re: am o mare mare problema
aaa ma gandeam..deja imi pierdeam increderea in anticonceptionale..si abia ce am inceput sa iau si eu Come to the dark side...we have cookies.. Offline #10 2009-02-11 22:04:03
Re: am o mare mare problemaAre 28 de ani, si are servici, problema este ca mai are un copil din prima casatorie..in momentul acela nu l-a vrut, dar s-a casatorit la presiunile tuturor. Au divortat cand baiatul avea un an. acum are 3 anisori si jumatate si il iubesc si pe el enorm..si baietelul s-a atasat de mine. Acum iubitul imi zice ca nu vrea sa se repete trecutul, sa nu-l presez . sa nu fac greselile fostei.. of . Nu vreau sa-l oblig la nimic,dar eu imi doresc copilul. Nici parintii lui nu sunt de acord Offline #11 2009-02-11 22:07:52
Re: am o mare mare problemapana la urma e decizia ta nu a parintilor lui....Un copilash e o binecuvantare,dak i s-a intamplat ce i s-a intamplat cu prima asta nu inseaman ca trebuie sa se repete istoria cu tine.Dak voi va iubiti si tii doresti acest copil,nu face greseala de a-i lua viata .Sanatate multa! Offline #12 2009-02-11 22:08:43
Re: am o mare mare problemaIn cazul asta ar trebui sa-si asume responsabilitatea, mai ales ca nu e un pusti necopt la minte. Nu esti tu de vina ptr ce i s-a intamplat lui in trecut si in niciun caz nu e vorba de vreo greseala pe care ai comis-o doar tu, ca nu ai ramas singura insarcinata. Iar in legatura cu parintii lui, nu ei sunt cei care se vor urca pe o masa la un ginecolog ca sa fac un avort. Gandeste-te bine ce vei face ptr ca iti va parea rau. Offline #13 2009-02-11 22:48:45
Re: am o mare mare problemaO sa pierd persoanele cele mai dragi mie,iubitul si copilul lui pe care am ajuns sa-l consider ca fiind al meu. Pe bebe ..o sa-l pastrez.. nu pot face altceva..deja il iubesc ,este copilul meu si al barbatului pe care il ador. Dar ce voi face?mai ales daca voi fii singura (sunt mari sanse),daca nu am venit,nu am casa mea..ai mei nu-si permiteau sa ma sustina pe mine. ..Mi-e foarte frica.. Offline #14 2009-02-11 23:41:17
Re: am o mare mare problemaSpune-ti-mi .. este buna decizia mea? Offline #15 2009-02-11 23:47:56
Re: am o mare mare problemagreu de zis daca e bine sau nu. Pe de-o parte de vorba de o viata, de fasolica ce traieste deja in tine, pe de alta parte faptul ca nu prea ai ce sa-i oferi nu e de ignorat. Daca macar te-ar sprijini parintii tai ar fi altceva, tot ai mai vedea cumva o portita de scapare. Iubitul tau nu doreste sa se mai gandeasca? Poate gasiti totusi o cale de mijloc si va veti descurca cumva. Doar a fost si el prezent la conceperea acestui copil. Te cred ca iti este extrem de greu si ca nu sti ce hoatare ai putea lua pentru a-i impaca pe toti. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #16 2009-02-11 23:54:08
Re: am o mare mare problemanu inteleg.. daca il sustine material pe copilul din prima casatorie .. de ce nu l-ar sustine si pe acesta? Offline #17 2009-02-12 00:04:25
Re: am o mare mare problemaAm vorbit..acum pare hotarat, zice ca nu este momentul si nici nu vrea sa auda..nu stiu daca se va razgandii daca eu as pleca cu copilul,si nici nu-mi fac mari sperante. Dar spuneti-mi , crede-ti ca ne-ar fii bine,numai noi? eu oricum as lupta pentru binele lui si sunt sigura ca si ai mei ar face sacrificii. O sa compenseze faptul ca am facut alegerea corect ( cred si sper eu) realitatii unei mame singure? Offline #18 2009-02-12 00:06:27
Re: am o mare mare problemaMultumesc mult de raspunsuri..ma ajuta enorm. Offline #19 2009-02-12 00:23:52
Re: am o mare mare problemanu stiu ce sa ti zic . daca faci copilul si nu te descurci financiar il poti da in judecata pe tata ptr pensie alimentara. Ultima oara a fost editat de darkmelania (2009-02-12 00:25:23) nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|