homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Condilomatoza

#1 2009-02-11 22:30:06

baubau208
New member
Inregistrat: 2009-01-22

condilomatoza

am si eu o intrebare....cum e cu boala asta venerica.....am citit mult pe net despre ea dar nu am primit informatii utile.O prietena  a fost diagnosticata cu asa ceva...si mi-e frica si mie sa nu o am...deoarece nu stiu cum s epoate transmite.Inainte de a afla ea a fost la mine in casa , s-a asezat pe colacul wc-ului . exista vreo sansa de a contacta si eu boala.? va rog mult sa ma ajutati

Daca eu nu pot schimba lumea nici lumea nu are dreptul sa ma schimbe pe mine tongue

#2 2009-02-11 22:39:16

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: condilomatoza

este vb de hpv, este boala cu transmitere sexuala... vezi ca gasesti informatii pe site despre virusul asta.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-02-11 22:46:09

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

nu se transimte asa usor ci doar prin contact direct cu zona infectata
era o teorie ca se poate lua daca folosesti acelasi prosop cu o persoana infectata de ex dar nu a fost demonstrata

#4 2009-02-11 22:56:56

baubau208
New member
Inregistrat: 2009-01-22

multumesc ..m-ati linistit ...ca parca numai la gand parca incepeam sa am mancarimi lollollol

Daca eu nu pot schimba lumea nici lumea nu are dreptul sa ma schimbe pe mine tongue

#5 2009-02-11 23:26:57

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

baubau208 a scris:

multumesc ..m-ati linistit ...ca parca numai la gand parca incepeam sa am mancarimi lollollol

psihicul asta lol
si apropo, nu provoaca mancarime tongue

Publicitate

loading...

#6 2009-02-20 15:10:28

gabi_justme
New member
Inregistrat: 2009-02-19

Daca negii dispar in urma unui `tratament` cu crema Aldara,ce se recomanda ptr intarirea sistemului imunitar si unde se gasesc produsele.O alta intrebare ar fi daca viata sexuala,in cazul meu cu logodnicul(se considera o rel.stabila) este afectata in sensul in care am act neprotej ,negii pot reaparea intr-un procentaj foarte mare,nu? Si daca poate sa imi zica cineva de unde te poti pricopsi cu astfel de virus,avand in vedere ca de 4 ani de cand sunt cu logod.meu nu am avut nici cea mai mica problema de acest fel.

#7 2009-02-20 15:23:12

skumpi
Vizitator

gabi_justme a scris:

Daca negii dispar in urma unui `tratament` cu crema Aldara,ce se recomanda ptr intarirea sistemului imunitar si unde se gasesc produsele.O alta intrebare ar fi daca viata sexuala,in cazul meu cu logodnicul(se considera o rel.stabila) este afectata in sensul in care am act neprotej ,negii pot reaparea intr-un procentaj foarte mare,nu? Si daca poate sa imi zica cineva de unde te poti pricopsi cu astfel de virus,avand in vedere ca de 4 ani de cand sunt cu logod.meu nu am avut nici cea mai mica problema de acest fel.

hpv se ia prin contact sexual
barbatii sunt doar purtatori ai virusului...nu`i afecteaza`
mergi la medic ca sa vezi ce fel de hpv`ai pt ca sunt mai multe " feluri" si unii dintre ei pot duce la cancer.... si sa tzi se dea tratament

#8 2009-02-20 15:23:31

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

posibil sa aiba el infectia de la cienva, sau tu, si prin contact sexual sa o fi luat/sa o dat. pt sistemul imunitar puternic, bea multe ceaiuri, o cutie de echinaceea nu strica, vitamine, minerale si bunica folosea o reteta din cate imi amintesc, lamai taiate cubulete puse la macerat cateva zile cu miere de albine si luat in fiecare dimineata cate o lingurita. are gust bun. ai grija sa nu racesti, mananca fructe multe, iaurturi, proteine sa ai de toate in organism.
negii pot reaparea, atunci cand sistemul imunitar e slabit, virusul "se ascunde" dar il ai in organism toata viata. si daca ai contact sexual neprotejat, cu siguranta aveti amandoi hpv

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#9 2009-02-23 18:28:36

complez
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09

baubau stai linistit si eu am hpv si stau cu o prietena foarte buna, folosim aceeasi toaleta aceeasi cada, etc si ea nu are nici o problema.ca metoda de precautie spala cada cu cif inainte de a face baie pt ca eu ma spal in cada in zona genitala si e mai bine sa previna. la wc nu sunt probleme pt ca wc-ul nu este atins de organul genital ci doar de coapse.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.