Grav
- Yvy
- New member
- Inregistrat: 2008-03-02
grav
Hello! Ma aflu intr-o situatie care momentan pare fara iesire si ma simt groaznic. Despartire dupa o relatie de 2 ani. Ne iubeam foarte mult si cred ca inca ne iubim.N-am cum sa explic cat de stransa era legatura dintre noi.Locuiam impreuna si cred ca nu rezistam o zi unul fara altul. Problema e ca n-am fost amandoi maturi.El poate chiar mai putin decat mine.Ne certam des.E greu sa explic,cert e ca,fiind o fire colerica,se "despartea" de sute de ori de mine.Asteptand sa-l rog in toate modurile posibile sa nu faca asta De vreo doua ori nu l-am mai rugat si s-a intors disperat bla bla plangand dupa mine.A recunoscut ca e plin de mofturi si ca adora si asteapta sa trag de el.Doar ca de la ultima faza de genu asta,adunasem prea mult in mine si mi-am schimbat oarecum comportamentul,iar la cateva certuri am vbit foarte urat. El urma sa plece in alta tara si ar fi vrut ca eu sa-l urmez la vara.Eu nu mai eram sigura(avand in vedere ca am facultatea aici,iar el facea aceste gesturi de care v-am zis mai sus)Au urmat alte plansete,crize,rugaminti din partea lui.Nu cred ca sunt o fire f naiva si puteam sa jur ca intr-adevar crede ce spune. In final am acceptat sa-l urmez la vara,dar se pare ca eu ma schimbasem prea mult si exact inainte de plecare au inceput reprosurile din partea lui.O saptamana m-a tinut in standby,in sensul ca azi imi spunea ca nu stie ce vrea,maine ca toate planurile noastre raman aceleasi.Eu dadeam inapoi,el imi confirma din nou ca e totul sigur si clar.Alte planuri,eram cat pe aci sa fac demesuri ca sa ma mut si eu cu el la vara,ma tot ruga,vorbise cu ai mei etc.Urmatoarea zi -daca il intrebam.Poc.Din nou nu era sigur.Urmatoarea da,si asa mai departe,asteptand sa-l tot rog. Intre timp i se si urcase foarte tare la cap ca pleaca peste mari si tari si din cate il cunosc, genul naiv care se entuziasmeaza pt orice. Pana cand nervii mei au cedat si in loc sa ma rog de el,am avut o iesire in care i-am zis multe lucruri urate,de genul ca nu vreau sa-l mai vad niciodata,ca-l detest, c-o sa-mi gasesc pe altul bla bla tot ce zice omu la nervi.Si am plecat.Daca n-as fi comentat,era totul ok. Peste cateva zile,inainte ca el sa plece,m-am dus sa-mi cer scuze si sa ramanem macar amici.Mi-a spus ca nu ma poate ierta,ca ma uraste,ca nu vrea sa ma mai vada bla bla..ca are pe altcineva :|Si chiar s-a laudat cu asta,ca sa ma raneasca:|Totul se daramase in 2 saptamani. Am constatat apoi ca chiar si-a gasit pe cineva,fix la 2 zile dupa despartire.O alegere foarte dubioasa,intrucat toti prietenii lui rad de el pt ca tipa e foarte urata si proasta si din cate am inteles nici macar n-o pupa/nu vorbea cu ea cand ies in oras:|Pur si simplu a cules-o la nimereala. Si apoi,dupa 4 zile,a plecat...Nici nu stiu daca mai tine legatura cu ea.Mai mult cauta sa scape de dansa. Acum stiu ca n-are sens sa ma zbat.Dar mai stiu ca eram doi copii care ne certam ca prostii si totusi el ar fi facut orice pt mine.Inafara de ceea ce va povestesc,e greu de descris cata grija avea de mine si cate a facut pt mine.Cred ca nici mama nu m-a alintat atat.Si cred ca si-a dorit enorm ca la vara sa vin cu el. Dar a facut in asa fel incat sa se inteleaga ca eu nu ma pot schimba si ca am vorbit urat si dansul n-a uitat asta.Chiar daca la randul meu i-am acceptat foarte multe iesiri,si mi-am cerut scuze pt ale mele de o mie de ori. Nu pot sa cred ca acum 2 saptamani ne contraziceam pe tema "unde o sa stam" iar acum el a facut toate astea.Eram extrem de atasati unul de altul.
Stiu ca a fost mult de citit.Astept niste pareri,pt cine a avut rabdare.Multumesc.
Ultima oara a fost editat de Yvy (2009-02-12 03:34:38)
- Jessie
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-10-08
Re: grav
Yvy, mie nu mi-a placut o chestie, cum adica el e mofturos si astepta ca tu sa te rogi de el?? "Ne certam des.E greu sa explic,cert e ca,fiind o fire colerica,se "despartea" de sute de ori de mine.Asteptand sa-l rog in toate modurile posibile sa nu faca asta" - asta nu imi place. Ce inseamna aia sa iti spuna ca se desparte de tine si tu sa te rogi de el?? Nu mi se pare normal ca intr-o relatie sa existe asemenea discutii, nici macar in gluma (poate sunt eu absurda). Cred ca te-ai schimbat foarte mult pt ca pana la urma nici tie nu prea ti-au convenit discutiile acelea si e normal, intr-o relatie tb sa existe armonie. Iar chestia aceea cu nehotararea lui, o zi da o zi ba, e total aiurea, nu putea sa discute cu tine calm si frumos?! Sa iti spuna ce are pe suflet, ce planuri are etc? Nu era mai simplu asa? Din nehotararea lui eu inteleg ca s-a schimbat si el si nu mai era sigur daca vroia sa mai fie cu tine. "Dar a facut in asa fel incat sa se inteleaga ca eu nu ma pot schimba si ca am vorbit urat si dansul n-a uitat asta.Chiar daca la randul meu i-am acceptat foarte multe iesiri,si mi-am cerut scuze pt ale mele de o mie de ori." - adica tot tu esti de vina?? Nu mi se pare corect. Oricum, si la tine se adunasera prea multe si ai rabufnit, probabil asa se intampla cand nu exista comunicare intr-o relatie, discutii cu calm, nu reprosuri. Nu cred ca mai are rost sa te gandesti la asta, mai ales ca ce a facut el pe ultima suta de metri cu tipa respectiva mi se pare a fi "razbunarea e arma prostului" si chiar nu isi avea rostul in cazul de fata. Probabil ca astepta ca tu sa mergi imediat dupa cearta sa te rogi de el sa te accepte inapoi. Fire colerica sau nu, atunci cand iubesti nu te comporti asa. Imi cer scuze daca am fost mai un pic dura!
Sper sa iti gasesti un barbat bun care sa te aprecieze, sa te respecte si sa te iubeasca mult!
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
o sa isi dea seama ca a gresit, mai devreme sau mai tarziu...important e ce decizie ei tu cand o sa faca asta...tu singura spui k te-ai schimbat, k te-ai indepartat...depinde numai de el daca stie cum sa te aduca inapoi .. uita-te bine in sufletul tau pentru ca raspunsul se afla acolo
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- un_gandacel
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-18
Nu spera la ceva pe viitor.. daca se intampla sa va impacati si sa se schimbe totul in bine, super... dar se poate sa nu se intample si sa te amaresti tot asteptand ceva..Apreciaza ce a fost ( cred ca te inteleg destul de bine, am si eu un coleric langa mine) Dupa 2 ani ai in sf timp pentru tine, nu-l irosi gandindu-te daca ai gresit sau daca o sa se intoarca, apuca-te de sport, de pictat, de un curs sau ce crezi ca ti-ar placea, o sa te ajute mai mult decat sa stai si sa te framanti.
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
si eu mam certat aseara cu iubi ba chiar mam dus sa dorm in alta camera....neam certat de la toate...nu stiu sau adunat asa si eu nu pot uita nimic....nu stiu ce sa zic ivy...timpul le rezolva pe toate........eu una in altceva nu ma sper...
- ioana.cristina83
- Full member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2008-11-06
Nu e tocmai frumos din partea lui ca a plecat asa...fara sa ti spuna nimic ...trebuie sa stati de vb...suna l si vorbeste cu el...vezi care e reactia lui...poate ca exista o solutie la problemele voastre...si daca il ia pe "nu" in brate...vezi ti mai departe de viata ta...timpul le rezolva pe toate
one day we're gonna get somehow...
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
pfff ce nasol ivy....nici nu stiu ce sa-ti zic....viata asta e asa complicata cateodata.... sper sa-ti fie bine pana la urma, orice ar fi...
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Yvy, nush daca acum mai exista cale de intoarcere... dar oricum, certurile voastre nu erau prea ok... cum adica sa se desparta de tine de fiecare data cand va certati??? al meu ma tine ca pe puf, cum ziceai si tu de el, iar cand ne certam niciodata nu se pune problema de asa ceva... si stie sa-si ceara iertare cand greseste.. nu trebuie sa te milogesti tu de el sa va impacati.. fiecare cu contributia lui intr-o relatie.. dar daca el a plecat deja, nu stiu daca veti reusi sa mai vb.. eventual daca te cauta el..
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
Yvy, eu zic ca nu merita sa stai langa el... adica cum? azi esti sigur, maine nu si tot asa... daca e sa te iubeasca o sa te caute,daca nu, viata merge inainte.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
Danae a scris:Yvy, eu zic ca nu merita sa stai langa el... adica cum? azi esti sigur, maine nu si tot asa... daca e sa te iubeasca o sa te caute,daca nu, viata merge inainte.
subscriu... vreau sa-ti spun ca mi s-a parut un pic egoist felul lui de a fi..cum adica astepta sa-l rogi sa se intoarca?? cred ca totusi i-ai ranit un pic orgoliul,spunandu-i ce aveai de spus,nu cred ca ai fost dura,ci ai fost realista si ptr prima oara ai avut curaj sa-i spui ce aveai de spus..eu cred ca el se agata de crizele alea ale lui,ptr ca asa nu aveai curajul sa il parasesti.. faptul ca s-a agatat de alta este o alta,,pedeapsa,,din partea lui,copilareasca as putea spune... daca chiar mai este ceva intre voi,o sa te caute...insa tu trebuie intr-adevar sa cauti in sufletul tau si sa te gandesti,chiar daca il mai iubesti,daca poti trai cu un barbat,care la o cearta face scene si isi ia jucariile si pleaca.. si ca sa nu crezi ca vb aiurea,fostul meu era f posesiv si gelos...ne certam mereu..intr-o zi i-am spus ca nu mai vreau sa fiu cu el...a plecat val vartej dupa cearta zicand ca o sa vad eu...cred ca se astepta sa vin dupa el si intr-adevar m-am dus la el acasa..era usa descuiata,am intrat si l-am gasit in pat,cu o siringa cu ceva in ea..se pregatea sa..nu stiu ce sa faca...m-am repezit la el,i-am luat siringa..mi-a spus ca voia sa se,,sinucida,,..nu stiu cum,pe atunci nu realizam.(eram mica si ,,proasta,, si il iubeam)..ne-am impacat....in fine,peste ani(intre timp ne-am casatorit,ne-am si despartit)mi-a spus ca a facut misto de mine,tocmai ca sa ma rog de el si sa nu ne despartim....voia sa-i accept,,crizele,,....
te rog sa nu te supere expunerea mea,de obicei eu doar citesc si nu intervin,dar m-am regasit un pic in ,,situatia ta,,....sfaturile nu sunt prea bune in situatii de genul acesta,tocmai ptr faptul ca tu singura trebuie sa stii ce vrei cu adevarat si ce hotarasti... bafta..sper sa hotarasti singura ceea ce e mai bine ptr tine,indiferent de ceea ce vrei
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- nikko20
- Full member
- Inregistrat: 2009-01-03
nu mi se pare normal ca intr-o relatie( mai ales dupa 2 ani) sa nu poti fi sigur de cel iubit, sa nu ai siguranta zilei de maine ca poate se trezeste el sa ne despartim. Poate e prea orgolios si de aia trebuia ca tu sa fi intotdeauna cea care cauta impacarea, ceea ce nu mi se pare normal intr-o relatie iar faza cu aia, dupa 2 zile dupa ce v-ati despartit e aiurea rau de tot.
"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
Bag mana in foc ca se va intoarce la tine...o chestie de genul mi s-a intamplat si mie mai demult si tot asa imediat dupa a plecat in voiaj dupa despartire. Deocamdata n-ai ce sa faci, inteleg ca te macini e normal....cu timpul vei afla ce a fost in capul lui eu sunt convinsa ca el o sa se intoarca la tine....acum depinde si cat timp sta acolo...daca sta permanent se poate sa nu mai revina la tina. Daca se va intoarce la tine, doar tu esti singura care poate decide daca poate sau nu sa-l primeasca inapoi....gandeste-te daca au fost mai multe clipe fericite cu el sau mai multe naspa...cum te simti alaturi de el...si oricum 2 oameni se pot certa la infinit si sa le fie destinul impreuna, se pot desparti si reimpaca, depinde cum va e sortit.
- Yvy
- New member
Andrulina..nu a plecat de tot,pt o perioada.
Si pt cele care tot spuneti ca nu vi se parea normal cum reactiona el cand ne certam...Va cred.Probabil nici nu e.Unele lucruri se intampla si le acceptam si probabil la un momdat nici nu le mai vedem:))Eu le-am asimilat deja asa si stiu ca..nu erau spuse cu rautate.Erau copilaresti uneori.Si tot el peste 2 ore imi spunea ca ce noroc ca eu sunt intreaga la cap si nu-mi pun mintea cu el cand se enerveaza bla bla..
Nuh..chiar ma iubea.Sunt sigura.
Insa acum..au trecut 2 sapt..si trec prin niste stari,parca pierd contactul cu realitatea.Nu stiu cum sa interpretez gesturile astea.
In primul rand nu-nteleg de ce parea sa ma urasca atat,la ultima noastra discutie.In al doilea rand,de ce s-a laudat ca e cu altcineva,cand pt mine era un soc imens,mai ales ca-i prima oara cand face asa ceva.In al 3lea rand si-a batut joc de aia,care asa cum o fi saraca,nu e vinovata.
Toate astea au fost tentativa sa fuga cat mai departe si sa se razbune cat mai tare.Ceea ce-mi scapa,e motivul.
Si nu a fost o relatie care se stingea de la sine.Acum o luna eram in cea mai frumoasa perioada pe care am avut-o impreuna vreodata.Ne panicasem un pic,mai ales el care spunea ca n-are incredere in mine bla bla si ca daca o sa-l las.Nu pot sa descriu cat de sincer parea el.Doar ca si entuziasmul ca pleaca devenise din ce in ce mai mare...
De ce se-ntampla lucruri din astea,nu stiu.Ma simt tradata.E f greu.Dar am hotarat sa nu mai dau niciun semn.Nu stiu daca fac mai rau sau mai bine,dar n-am curaj si mi-este prea greata.Il consider un strain.
Ultima oara a fost editat de Yvy (2009-02-12 17:29:10)
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Site
Am trecut si eu prin asta...O sa-ti fie greu o perioada, dar o sa treaca... Sunt baieti peste tot, acum numai sa vrei sa-i vezi... E mai bine ca el e plecat, asa nu-l mai vezi un timp...si poate k pana se intoarce, "ranile" deja se vor "cicatriza"
Iubesc si sunt iubita
- oanaflori
- Full member
- De la: tastatura
- Inregistrat: 2008-03-08
sincer eu cred ca faci bine ceea ce faci.sa nu dai nici un semn.el tia intors spatele si a plecat de mana cu alta.eu nu as ierta lucrul asta.cand el spunea lucruri urate,tu te rugai de el...acum e randul lui.si numai de tine depinde daca ii accepti scuzele sau nu.tu stii cel mai bine,cum era el si cum era relatia voastra si daca relatia mai merita o a doua sansa si, chiar el,daca mai merita o a doua sansa. numai bine in continuare si sa fii puternica sa treci peste.
O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
Yvy,te pedepsesti prea rau normal ca este decizia ta,dar asteapta totusi sa vezi ce se intampla in continuare.Inteleg ca nu este plecat decat de 2 sapt? Nu poti uita asa repede ceva ce pana la urma a fost frumos(chiar si cu cele rele). Si se pare ca,chiar daca a facut ce a facut,este ptr ca te iubeste(sau te iubea) Eu nu pot decat sa iti spun sa-ti tii curajul si daca este...sa mergi mai departe...singura sau nu..
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Yvy, faptul ca e plecat te poate ajuta. iti poti pune ordine in ganduri, sa te hotarasti ce vrei de la viata, sa vezi cum iti e mai bine etc... si vezi ce se intampla in continuare, daca te cauta sau nu...
- persifona
- Vizitator
Stii Yvy, uneori iubirea nu-i destul... nu e suficient ca o relatie sa mearga. Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, pot doar sa-ti spun ca eu nu m-as mai impaca..
- Yvy
- New member
Da.Normal ca mi-am schimbat mult parerile si am o repulsie f mare. Dar unoeri ma intreb cum e posibil sa se intoarca totul pe dos in numai 2 saptamani. Adica,eu ii spuneam ca poate nu-i bine sa facem atatea planuri,ca poate n-o sa mearga. Alteori cand il vedeam confuz,ii propuneam eu sa ne despartim.Si nici nu voia sa auda.Daca ma luam dupa mintea lui eram deja compromisa,pt ca vbise cu mama sa ma transfer,sa ma mut si sa fac si sa dreg chiar cu 3-4 zile inainte sa se intample asta. Si nu era genu care sa-si bata joc.Chiar nu stiu ce i s-a intamplat. Si mai stiu ca n-are rost sa stau sa-mi pun intrebari.Insa mi se pare absurd si penibil.Cand avea indoieli cu privire la sentimente imi spunea.Acum insa a sustinut ca ma iubeste pana sa se termine tot. Dar pe de alta parte,faptul ca eu am vorbit urat nu cred ca era normal sa se soldeze chiar cu asa ceva. Mi-am cerut si rascerut scuze.Nu mai stiu.N-are sens. Si cred ca oricum ar fi,pana si lui i se pare imposibil sa se intoarca dupa ce a ajuns sa se bage in asta.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|