|
Nu esti logat.
Rezultate analize..#1 2009-02-12 17:32:08
rezultate analize..am facut si eu o analiza la secretie si am aceste rezultate..daca puteti sa-i lasati un link doctoressei sa-mi spuna daca ce am e grav sau daca stie cineva... astea sunt rezultatele: relativ frecvente celule epiteliale si polimorfonucleare neutrofile. flora bogata: numerosi cocobacili si bacili gram negativi, rari bacili gram pozitivi (vaginoza) Offline #2 2009-02-12 19:02:24
Re: rezultate analize..oana,nu e grav.e doar o vulvo-vaginita nespecifica.ai grija sa nu faci spalaturi vaginale ca sa iti dereglezi flora si mai tare.in rest sa respecti tratamentul prescris de medic si totul va fi ok. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #3 2009-02-12 19:23:44
Re: rezultate analize..bacili gram pozitivi la tine sunt rari , vezi cum faci sa ii inmultesti , nu trebuie sa fie rari Offline #4 2009-02-12 19:38:37
Re: rezultate analize..pff ce bine ca nu e nimic grav.. problema e ca acum stau cam prost cu banii si consultatia la ginecolog e 40 lei dar asta e..vad eu cum fac ca trebuie sa ma tratez ms mult Offline #5 2009-02-12 22:36:24
Re: rezultate analize..oana...pai daca mergi sa iti prescrie un tratament e de ajuns.in general se face tratament cu metronidazol pt asta.mergi la medic cu rezultatul analizelor si iti va prescrie un tratament.oare sa coste si asta ?? ma gandesc ca nu Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-14 13:33:22
Re: rezultate analize..pai o sa coste..ca asa e ms mult si eu sper sa ma fac bine Offline #7 2009-02-16 18:51:15
Re: rezultate analize..o sa ma duc sapt asta la doctor cu analizele dar astazi mi s-a intamplat ceva ciudat... secretia mea a capatat culoarea usor spre maroniu..nu e nici spotting ca sunt in a 2 a luna de administrare a antoconceptionalelor si decat prima luna am avut spotting..nu mai am rabdare pana o sa ma duc la doctor site cineva ce poate sa fie? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|