homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61-117

#2205 2009-02-17 01:32:07

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61

lol imi place k esti pozitiva smile
ti'am zis prietena mea, care a avut o relatie fix ca a ta, a renuntat in momentul in care si'a conturat nevoile si asteptarile de la viitor... i'a fost ft greu dar intr'un final a reusit sa dea si ea peste un flacau normal big_smile sunt sigura k si u vei avea parte de tot ce e mai bun

#2206 2009-02-17 01:32:50

skumpi
Vizitator

mda
pai f urat daca ati inceput cu buna buna ne`o tragem si apoi pa `pa asa o fac...stii u cine neutral
okey ati "evolut" insa pacat ca tu vei fi SINGURA care va avea de suferit in relatia asta`... si va fi numai vina ta ca ai lasat lucrurile sa mearga prea departe... d fapt a fost vina ta d la inceput cand ai acceptat sa ai o asemenea relatie.... wai nush unde ti`o stat capu neutral
vezi ca si prea multa gandire pozitiva strica` ... asa roz vezi tu toate...da nush cum reusesti numa tu... poate ar fi cazu sa`i mai asculti si pe cei din juru tau...nu pe mine sau pe cineva  dpe forum... nush de ex pe mama ta` sau prietenele tale care cunosc situatia mult mai bine neutral
tzie orice ti`ar face el... ai trece cu vedrea...asta`i clar asa ca... totu se va termina cand va decide el din pacate` si apoi o sa vreau sa te aud neutral si nu`ti zic asta din rautate

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-02-17 01:33:53)

#2207 2009-02-17 01:35:19

skumpi
Vizitator

capcaun a scris:

lol imi place k esti pozitiva smile
ti'am zis prietena mea, care a avut o relatie fix ca a ta, a renuntat in momentul in care si'a conturat nevoile si asteptarile de la viitor... i'a fost ft greu dar intr'un final a reusit sa dea si ea peste un flacau normal big_smile sunt sigura k si u vei avea parte de tot ce e mai bun

prietena ta a fost caz fericit
poate o sa inceapa si Lady noastra sa faca asta candva...macar in viitoru apropiat  roll

#2208 2009-02-17 01:36:39

skumpi
Vizitator

is curioasa... acuma ca nu va vorbiti ...el ti`a zis sa`l lasi in pace.... o sa`l mai cauti dak nu te mai cauta el ? smile

#2209 2009-02-17 01:36:57

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

mno ce faceti? big_smile

hjarta

Publicitate

loading...

#2210 2009-02-17 01:39:30

skumpi
Vizitator

buey
termina`
nu la aia ma refeream hmm
ma refeream ca genu asta d "relatie" e practicat d altcineva

#2211 2009-02-17 01:40:20

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

flacaul meu e indrum spre casa... asa k ma tirez sa'i pregatesc de papa big_smile
poooop mare si somn usor puss

#2212 2009-02-17 01:40:38

skumpi
Vizitator

nb capcaun puss

#2213 2009-02-17 01:43:06

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Somn usor, capca si have fun! big_smile

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-11 19:39:02)

#2214 2009-02-17 01:49:36

skumpi
Vizitator

crede`ma k nu analizez relatia voastra prin prisma relatiei mele ... tocmai pt ca la inceput daca am ramas socata...acuma sa zic ca m`am obisnuit si am inceput sa vad diferit situatia... insa oricat am intors`o pe toate partile nu a iesit nik bun... bun pt tine : o fata dragutza, desteapta, cu simtu umorului , care stie sa iubeasca curat si toate calitatile care le mai ai tu !
si niciodata nu m`am gandit la tine ca la o idioata neutral din contra.... ca nu`mi pot explica de ce , tocmai tu, te multumesti cu atat de putin... desi tu spui ca`i de`ajuns... dar stim ca nu`i de`ajuns... pt ca esti om , ca noi restu si toti avem nevoie d iubire, de facetiune si de o vorba buna` ...
offf ... nu ami zic nik k nu vreau sa te mai supar iar

#2215 2009-02-17 01:51:09

skumpi
Vizitator

taci odata ca nu zic nik... ca n`am ales cele mai potrivite cuvinte si u ai interpretat gresit...aia vroiam sa zic lol dar cu un alt sens`...  neutral

#2216 2009-02-17 01:55:49

skumpi
Vizitator

eu nu`s nimeni sa te judec ... si sunt un 0 pt tine oricum...asa ca parerile mele n`ar trebui sa conteze
si ti`am zis... nu`ti zic din rautate si nu ti`am zis nik ca sa te jignesc sau sa te fac sa te simti mai rau... imi pare sincer rau dak am facut asta`
chiar m`am straduit sa fiu empatica... si sa te inteleg...si am reusit...dar pana intr`un anumit punct smile

#2217 2009-02-17 01:57:01

skumpi
Vizitator

exagerezi` neutral

#2218 2009-02-17 02:04:56

skumpi
Vizitator

bun...ajuta`ma sa te inteleg
esti constienta ca n`ar sta nimeni langa el ... adika are atatea chestii nashpa incat nu l`ar accepta aproape nimeni sa zicem...
dar dc trebuie sa fii tu atunci cea care sa stea langa el ?
si cum poti sa traiesti cu gandu ca continua relatia cu tine pt ca e constient si el d toate astea`, ca nu si`ar mai gasi pe nimeni si atunci ce sa faca si el...ramane cu tine  ?

#2219 2009-02-17 02:06:00

skumpi
Vizitator

am zis pana la un anumit punct ... mai departe e peste puterile mele sa te inteleg... poate mai incolo...in timp ....desi ... ma cam indoiesc  roll

#2220 2009-02-17 02:10:48

skumpi
Vizitator

mda...buna scuza ai gasit lol

eu totusi ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa`l lashi in pace...sa vezi cat tp nu te cauta`...
adika dak el ti`a zis... lasa`ma in pace...apoi asta inseamna sa`l lasi in pace d tot... nu cred ca moare d curiozitate dupa analizele tale... si dak moare sa se intereseze el

dc n`ai curaj sa nu`l mai cauzi...sa vezi... isi aminteste macar ca existi ?
okey era nervos atunci... intr`o saptamana ar trb sa`i treaca nervi si sa constientizez ce`a zis
eu zic ca asta ar fi o ocazie sa vezi si u.... dak ridica un degete pt " voi "
plus... ar vedea ca nu`l cauti... hopa... orgoliu masculin ranit... nu ma cauta...de ce... si`o fi gasit pe altu ? big_smile
poate face si el ceva sa nu te "piarda"

#2221 2009-02-17 02:23:24

skumpi
Vizitator

smile
eu tot astept ziua...in care vei spune STOP ... sau vremea...cand el o sa constientizez si o sa demonstreze mai muuuult ca apreciaza ce are langa el !
d la tine am invatat...si invat un sg lucru... sa iubesti.... sa iubesti fara sa astepti nik in schimb... nu mai conteaza ca iubesti ca asa iubesti tu sau ca iubesti asa ca n`ai incotro ... smile
care va fi sa fie barbatu tau for ever va fi un mareeee norocos big_smile

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-02-17 02:23:46)

#2222 2009-02-17 02:28:03

skumpi
Vizitator

acestea fiind zise....ma retrag in patuc la un delicios epiiii drool

somn ushor Lady si numai bineeeeeeeee puss

#2223 2009-02-17 02:31:30

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

somn usor si tie, ma duc si eu la somn ca imi cade laptopul din brate smile kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.