homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61-131

#2471 2009-02-17 13:15:19

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61

cam urat ce ti-a facut aseara b_oana, putea sa te ia si pe tine si daca zici ca nu spune niciodata sa iesiti nu stiu e aiurea....ar tb sa va distrati impreuna cu gasca uneori...ca asa e frumos.
pe mine de cele mai multe ori ma ia cu el cand iese cu baietii....si mie imi place sa ies cu el si  prietenii lui...bine ca de cele mai multe ori vin si fete, iar cand e sa iasa numai cu baietii iese singur oricum asta se intampla mai rar, dar frumos era sa-ti zica nu sa te puna in fata faptului implinit.

#2472 2009-02-17 13:16:03

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ET a scris:

Ba nu, o sa te duca departe, rrrraammmooo. chicot

grater   grater   grater

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2473 2009-02-17 13:16:27

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

da, alinda! mama avea 4 prietene foarte bune...isi spuneau totul una alteia...se si cunoasteau intre ele, se intalneau cand pe rand, cand toate odata...cand se strangeau toate......ce chitaiala era pe ele!!! rotfl si ce fum faceau rotfl din grupul asta de 5, nu mai traiesc decat 2...mama si 2 dintre ele s-au dus! aaaa, ET, atentie! cele 2 erau doctorite  rotfl  rotfl

si era misto ca dintre prietenele mamei doar una avea un baiat, restul nu aveau copii, asa ca eu eram rasfatata lor si copilul tuturor  rotfl iar cand m-am marit, si eram prin facultate asa, am primit dreptul de a participa la "sedintele" lor....Doamne! erau de coma!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2474 2009-02-17 13:16:59

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

rrammonna a scris:

grater   grater   grater

:f?rbryllad:   :f?rbryllad:

#2475 2009-02-17 13:20:11

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

andrulina a scris:

cam urat ce ti-a facut aseara b_oana, putea sa te ia si pe tine si daca zici ca nu spune niciodata sa iesiti nu stiu e aiurea....ar tb sa va distrati impreuna cu gasca uneori...ca asa e frumos.
pe mine de cele mai multe ori ma ia cu el cand iese cu baietii....si mie imi place sa ies cu el si  prietenii lui...bine ca de cele mai multe ori vin si fete, iar cand e sa iasa numai cu baietii iese singur oricum asta se intampla mai rar, dar frumos era sa-ti zica nu sa te puna in fata faptului implinit.

mi-a zis k nu m-a sunat pt ca a crezut k dorm..tipul ala a mers tarziu pe la el neutral si daca nu ii dadeam eu un beep cand m-am pus in pat..sunt sigura ca nici nu ma suna!...  neutral acuma imi zice ca nu are bani..ce-i drept stiu ca au probleme cu babnii..dar nici pe mine nu ma lasa sa platesc..imi zice k mie imi trebuie banii..si chestii din astea!  neutral

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

Publicitate

loading...

#2476 2009-02-17 13:20:48

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

lucia05 a scris:

da, alinda! mama avea 4 prietene foarte bune...isi spuneau totul una alteia...se si cunoasteau intre ele, se intalneau cand pe rand, cand toate odata...cand se strangeau toate......ce chitaiala era pe ele!!! rotfl si ce fum faceau rotfl din grupul asta de 5, nu mai traiesc decat 2...mama si 2 dintre ele s-au dus! aaaa, ET, atentie! cele 2 erau doctorite  rotfl  rotfl

si era misto ca dintre prietenele mamei doar una avea un baiat, restul nu aveau copii, asa ca eu eram rasfatata lor si copilul tuturor  rotfl iar cand m-am marit, si eram prin facultate asa, am primit dreptul de a participa la "sedintele" lor....Doamne! erau de coma!

misto....
zici sa nu crezi in prietenii care dureaza...si eu am o prietena de 20 de ani,ne cunoastem de cand aveam 15 ani...am ramas la fel de bune prietene,ne intalnim la petreceri,glumim ,radem...ca sa nu-ti mai zic ca eu(ptr ca am mai mult timp liber) o vizitez saptamanal,ne sunam..etc..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#2477 2009-02-17 13:23:35

andrulina
Addicted member

b_oana a scris:

andrulina a scris:

mi-a zis k nu m-a sunat pt ca a crezut k dorm..tipul ala a mers tarziu pe la el neutral si daca nu ii dadeam eu un beep cand m-am pus in pat..sunt sigura ca nici nu ma suna!...  neutral acuma imi zice ca nu are bani..ce-i drept stiu ca au probleme cu babnii..dar nici pe mine nu ma lasa sa platesc..imi zice k mie imi trebuie banii..si chestii din astea!  neutral

ok, dar atunci dc nu i-a rasuns tipului cand era cu tine si a mai zis ca nici nu iese ca stie ca de asta il suna? si de fapt a iesit? si putea macar sa iti dea un sms nu sa te sune....
am inteles ca bani ca sa iasa cu colegii are...cand e la cluj sau cum ai zis tu...si cand e cu tine nu iese...nu mi se pare frumos ce face.

#2478 2009-02-17 13:24:12

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

mi s-a facut foame
si cand sa ma apuc sa scot cateva lucruri la imprimanta, s-a stricat.nush ce vrea de la viata mea.o porcarie de imprimanta mai avem si noi aici
ramo lasa ca si pe mine aproape ma apucase plansul cand vedeam cat costa un teren chel lol.nush ce vom face noi in viata asta ca din rau in rau o ducem

#2479 2009-02-17 13:25:11

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

b_oana a scris:

andrulina a scris:

eu stii ce as face in locul tau o data??
cand ti-ar spune--ies cu baieti..--as insista sa merg si eu..numai ca sa vad ce zice sau face..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#2480 2009-02-17 13:25:26

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello gagici!
kram

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2481 2009-02-17 13:25:52

andrulina
Addicted member

buna poke kram

#2482 2009-02-17 13:26:12

lucia05
Insomniac member

si eu cu prietena mea avem teoretic 26 de ani de cand suntem prietene...alte aspecte mai profunde a capatat prietenia noastra de vreo 15 ani...si ajunsesem la faza la care ai mei o considerau ca facand parte din familie, ai ei la fel pe mine...si desi acum e in elvetia de cativa ani buni, vorbim cam de 2 ori pe luna la telefon cate o ora , plus ca ne scriem pe email la greu:) iar cand vine in tara, renunta si sotul ei la pretentia de a o vedea si altfel decat cu mine:))

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2483 2009-02-17 13:29:06

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Yuppy, gata s-a rez pb. smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#2484 2009-02-17 13:29:58

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

eu cu prietena ne cunoastem de 21 de ani lol

Sa nu te astepti sa te salut!

#2485 2009-02-17 13:30:35

andrulina
Addicted member

annabel esti pe aici?
sa intri pe mess cand ai timp si sa-mi lasi adresa ta sa-ti trimit iar anticearcanul ala...ca mi-au venit banii inapoi de la posta, m-au dezpagubit astia ca n-a ajuns atunci...si o sa vb cu tipa aia sa iti cumpar altul si ti-l trimit de data asta prin priori post ca e mai sigur.

#2486 2009-02-17 13:31:58

lucia05
Insomniac member

pana la urma si cu prietenia e la fel ca si cu casnicia : se reduce la compatibilitate si caracter.

#2487 2009-02-17 13:32:18

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

doar intrebam si eu anabel,k simt k in ziua d azi nu poti face nimic prin propriile forte,iar ai mei si ai lui vad k se uita km lung

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2488 2009-02-17 13:32:22

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

ella_nicegirl a scris:

b_oana a scris:

andrulina a scris:

eu stii ce as face in locul tau o data??
cand ti-ar spune--ies cu baieti..--as insista sa merg si eu..numai ca sa vad ce zice sau face..

mi-ar zice k sunt numai baieti si k o sa fiu singura fata!..ori m-ar lua cu el..si dupa aia mi-ar spune: na..ti-a placut?.. sau ceva de genul.. plus k nu s-ar simti in largul lui.. neutral

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#2489 2009-02-17 13:32:47

andrulina
Addicted member

pai si daca ala face cinste sa-i faca lui si tu iti platesti singura si gata....chiar asa n-are bani de un suc de 5 lei? nu cred....
sa se angajeze sa faca ceva....dar sa nu te tina inchisa in casa ca nu e normal si el sa iasa cand esti tu plecata

Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-02-17 13:33:03)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.