homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61-155

#2927 2009-02-18 10:12:24

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61

lucia rotfl
eu nu am neaparat perioade in care sa prefer un anume aliment sau sa-l mananc foarte des. am insa slabiciunile mele culinare (oua, pui la rotisor...) de care efectiv nu ma pot satura lol
lapte nu beau nici eu, nu mi-a placut de copil. am incercat acum vreo 2 ani sa mananc cereale cu lapte de-ala degresat complet de la Dorna (era singurul caruia nu-i simteam asa tare gustul specific - asta pentru ca, de fapt, e un fel de apa alba big_smile  ), dar n-am prea avut succes in demersul meu... asa ca ma feresc in continuare de lapte lol
nicolle, tot aud de tratamentul ala combinat cu Isotrexine si inca un antibiotic (tratament local - imi scapa acum numele lui) care ar da rezultate. asta l-ai incercat?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#2928 2009-02-18 10:12:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

neata, ioana, pai de ce esti speriata ?  puss 
adevarul e ca nici mie nu-mi plac medicii, pana si ieri la dermatolog cand stateam in sala de asteptare simteam ca-mi creste tensiunea... si mirosul ala de cabinet medical ma omoara

#2929 2009-02-18 10:14:14

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

neata jess si la toata lumea , ca am uitat sa zic

#2930 2009-02-18 10:14:21

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pokemon a scris:

nici io nu-s cu dulciurile...
cel mai dulce dulce pe care il suport sunt prajiturile cu fructe...dar in rest...numai cand vad prajiturile alea imbracate in ciocolata, cu ciocolata la mijloc....si duuuulci de mi se taie genunchii...nu poci sa pap asa ceva!

subscriu!  tummenupp
ioana, de ce ti-e frica?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#2931 2009-02-18 10:14:40

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

nu e bine deloc, Jess...e jenant cateodata. stii ca mai isi serbeaza cate unul ziua si hai sa te serveasca cu bomboane...mereu a trebuit sa ma scuz si sa explic ca nu pot manca dulce ca imi face rau....sau sa refuz prajituri...si e aiurea dar asta e!
si culmea ca acum am glicemia mica, adica 70, dar inainte o aveam 90, era chiar amuzant: imi faceam analizele si cand luam rezultatele asistenta sa imi spuna ce si cum si cand ajungea la glicemia ii spuneam eu"stiu e 90 e buna, asa e mereu" lol

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#2932 2009-02-18 10:15:47

heimdall
Diamond member

tttttt a scris:

heim , cum se manifesta la tine? si eu am psoriasis , si a fost o forma diferita ( sunt psoriasis: vulgar , in placi ....)
ce tratament ti-a dat
e adevarat ca daca a avut cineva in familie e posibil sa fii vulnerabil , dar nu este o conditie
apare pe fond nervos
fara cafea , ciocolata

am cateva portiuni pe degete unde pielea se usuca si se ingroasa, apoi se exfoliaza putin si-mi apar crapaturi... arata cam ca pamantul cand e seceta, cum sa zic
m-a intrebat medicul de 100 de ori daca-mi apar cumva si basicute si ma mananca... nu
in familie n-am pe nimeni cu psoriazis

#2933 2009-02-18 10:16:28

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

heimdall a scris:

neata, ioana, pai de ce esti speriata ?  puss 
adevarul e ca nici mie nu-mi plac medicii, pana si ieri la dermatolog cand stateam in sala de asteptare simteam ca-mi creste tensiunea... si mirosul ala de cabinet medical ma omoara

heimdall, sunt speriata ca nu am mai fost de 3 ani jumate si cine stie ce imi gaseste. dar sunt speriata si de controlul in sine.. eu nu suport sa ma atinga cineva strain, fie el si doctor, sa ma dezbrac, etc.. ca sa vezi ce dusa sunt , eu nu merg la manichiura, pedichiura, cosmetica, epilat etc din acelasi motiv,.. prefer sa le fac acasa singurca numai sa nu merg la altii
de asta mi-e frica,. alinda puss
azi-noapre d-abia am adormit

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-02-18 10:17:48)

#2934 2009-02-18 10:16:49

lucia05
Insomniac member

pokemon a scris:

nici io nu-s cu dulciurile...
cel mai dulce dulce pe care il suport sunt prajiturile cu fructe...dar in rest...numai cand vad prajiturile alea imbracate in ciocolata, cu ciocolata la mijloc....si duuuulci de mi se taie genunchii...nu poci sa pap asa ceva!

cred ca ni se trage de la zodie, poke  rotfl
prajituri cu fructe mai merg...iar la capitolul fructe le prefer pe cele mai acre: portocale, gref, mandarine, mere acre, capsuni si ananas...daca dau de un strugure dulce fac crize rotfl

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2935 2009-02-18 10:17:56

heimdall
Diamond member

ioana, si eu sunt la fel, te inteleg perfect
si eu trebuie sa merg si nu mai pot de fericire  neutral nu-mi vine sa cred ca s-a facut deja un an

#2936 2009-02-18 10:18:22

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Ce faceti fetelor?
Am aplicat aseara pt un job de consultant in comunicare.. acum vad ca dau un fel de interviu online ca vbesc pe mess cu unu  :f?rbryllad:  :f?rbryllad: cu ce se mananca consultantu asta in comunicare? lol

Dragostea nu se stă, se face.

#2937 2009-02-18 10:18:56

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu stiu ca sunt ciudatenii., dar asa sunt eu neutral

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-02-18 10:23:05)

#2938 2009-02-18 10:20:48

lucia05
Insomniac member

eu mai am...la inceputul lui mai se face un an de la utimul control si BP asa ca ma voi duce cam pe atunci...si ma bate gandul sa cer sa imi faca si pentru HPV....nu am nimic, BP-ul mereu a iesit ok, dar....asa de criza psihica rotfl

#2939 2009-02-18 10:21:55

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Neata, Deuzza!

Eu ce sa mai zic, lucia, cand ma invita lumea la petreceri din astea si sunt numai carnareturi?! Eu daca nu mananc carne deloc, nu am cum sa iau nici macar o firimitura asa din politete. lol

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#2940 2009-02-18 10:22:38

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

heimdall a scris:

tttttt a scris:

heim , cum se manifesta la tine? si eu am psoriasis , si a fost o forma diferita ( sunt psoriasis: vulgar , in placi ....)
ce tratament ti-a dat
e adevarat ca daca a avut cineva in familie e posibil sa fii vulnerabil , dar nu este o conditie
apare pe fond nervos
fara cafea , ciocolata

am cateva portiuni pe degete unde pielea se usuca si se ingroasa, apoi se exfoliaza putin si-mi apar crapaturi... arata cam ca pamantul cand e seceta, cum sa zic
m-a intrebat medicul de 100 de ori daca-mi apar cumva si basicute si ma mananca... nu
in familie n-am pe nimeni cu psoriazis

ca niste pete mai rozalii la culoare care dupa cateva zile dupa ce apar se descuameaza o pielicica alba uscata asa de deasupra ei si ramane dedesubt tot roz ? si tot asa?
daca te ajuta cu ceva , practic psoriazisu sunt celule rosii care nu ajung la maturitate si se sparg la nivelul pielii
dar la mine parca nu se crapa asa cum zici tu

#2941 2009-02-18 10:23:42

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

lucia05 a scris:

cred ca ni se trage de la zodie, poke  rotfl
prajituri cu fructe mai merg...iar la capitolul fructe le prefer pe cele mai acre: portocale, gref, mandarine, mere acre, capsuni si ananas...daca dau de un strugure dulce fac crize rotfl

sa stii...si cu fructele la fel sunt si eu...ah..si imi plac bananele...dar cum eu sutn constipata din fire, incerc sa nu pap prea multe lol
oare...zodia sa fie de vina? big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2942 2009-02-18 10:26:10

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Ninge... Nu imi vine sa cred!

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#2943 2009-02-18 10:26:32

heimdall
Diamond member

tttttt a scris:

ca niste pete mai rozalii la culoare care dupa cateva zile dupa ce apar se descuameaza o pielicica alba uscata asa de deasupra ei si ramane dedesubt tot roz ? si tot asa?
daca te ajuta cu ceva , practic psoriazisu sunt celule rosii care nu ajung la maturitate si se sparg la nivelul pielii
dar la mine parca nu se crapa asa cum zici tu

nu sunt roz, arata exact ca pielea ingrosata, albicioasa si rigida
am vazut cam cum arata psoriazisul de obicei si nu sunt asa...
in fine, o sa incerc chestia asta o luna si daca tot nu merge poate merg la altcineva... mi-e greu sa cred ca doar pielea uscata poate arata asa

#2944 2009-02-18 10:27:01

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

mda ii place cvul meu dar nu are cum sa ma formeze acum, ii trb urgent un consultant bla bla. mm . ma bag la somn iar ca m-a enervat asta lol pupi

Dragostea nu se stă, se face.

#2945 2009-02-18 10:27:34

lucia05
Insomniac member

poke, sigur e de la zodie! ca noi suntem altfel decat restul lumii, pe dos decat majoritatea  rotfl

Jess, eu cu carnea nu am treaba...acolo o bucatica de pui merge...a fost nashpa la ziua fostului meu director...."mananca ca uite ce slaba esti" si eu eram dupa criza de gastrita si papam numai carne fiarta si morcovi fierti asa ca din politete am luat o feliutza de cascaval goala  rotfl
si cu bautura.....colegii mei stiau ca beau...se intampla sa avem cate o sedinta sau negociere pana seara la 7-8 si dupa aia generalul ne facea cinste cu cate un wisky sau ce doream ca erau o groaza de feluri...si acum PAUZA, beau apa plata, ceai sau cafea:))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.