Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61-53
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61
votat animalutele
- darkmelania
- Sr. member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2007-08-24
nu vreau sa fiu citata!
m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.
- still_dreaming
- Full member
- De la: Yes we can!
- Inregistrat: 2006-11-28
To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.
- darkmelania
- Sr. member
eu intotdeauna am avut o parere "foarte buna" despre becali. se comporta ca exact ceea ce este.nu e in stare sa se respecta pe sine, de ce ar respecta pe altii?
nu vreau sa fiu citata!
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Am terminat si eu de citit tot topicul, ca ramasesem in urma
Dragostea nu se stă, se face.
- skumpi
- Vizitator
hello` am ajuns si noi acasa... huh...ce ma dol picioarele....
- skumpi
- Vizitator
- Zeyna
- Platinum member
- darkmelania
- Sr. member
eu am reusit si m am bagat intr o mare belea.nu stiu ce mi a trebuit! am aplicat la un job de scouter - adica de vanator de femei ce vor sa pozeze in lenjerie intima, topless sau nude ...ptr un calendar. firma se numeste xpro.n am gasit nimic pe net despre ei. am facut asta mai mult din amuzament, problema se pune ca acesti oameni au fost singurii care mi au raspuns la aplicatie si... mi au dat de treaba. acuma nu i problema sa ies in strada sa intreb care vrea domnule sa pozeze ptr un calendar desi ma tem si sa trimit pe cineva aiurea,dumnezeu stie la ce ca o am pe constiinta.eh,dilema e ca vor sa pozez si eu.mi s a promis ca daca nu vreau sa mi public pozele, nu o vor face si ca le vor distruge.... dar trebuie sa fac lucrul asta ca sa incurajez fete. alta idee ar mai fi ca astia cer fete din toata tara si .... cate femei poti pune intr un calendar???? si ati auzit de numele nalida? asa se numeste tipa care ma ... bate la cap la 3 dimineata. sincer ... eu ma tem... si as vrea sa dau bir cu fugitii si disparutii.
nu vreau sa fiu citata!
- darkmelania
- Sr. member
eh ... cica anul trecut s au facut 16 calendare , iar anul acesta spera sa ajunga la 35....sa aiba romanul de unde alege fumei despuiate....
nu vreau sa fiu citata!
- Zeyna
- Platinum member
xpro? astia sunt din constanta. vbisem acum vreo doua veri cu fotograful parca sau nu stiu cu cine, tot pe mess, ma chemase sa fac niste poze pe o strada din cta, un anumit nr, dar cand am ajuns acolo, am vazut ca nu aveau nici o reclama, firma luminoasa ceva acolo, nu am mai intrat
Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-02-15 03:55:16)
- darkmelania
- Sr. member
da.in mare. Scurt istoric al companiei
In data de 01.04.2003 se infiinteaza SC Exegesis SRL (CUI: 15327923) cu sediul in Constanta, cu obiect de activitate principal 7222 - Consultanta si furnizare de alte produse software, socetate neplatitore de TVA si platitoare de impozit pe venit (3% din cifra incasarilor).
(Informatia poate fi verificata pe site-ul ministerului de finante www.mfinante.ro cu precizarea ca datele nu actualizate din cauza faptului ca societatea a fost radiata dupa cum vom descrie mai jos.)
Societatea intra rapid in zona de marketing si publicitate si astfel la inceputul anului 2004 incepe sa lucreze in proiecte mici de marketing ce implica Sampling, Fotografie publicitara si Productie publicitara cu un nivel restrans. Datorita dezvoltarii segmentului de Productie publicitara Exegesis SRL isi atribuie si sufixul Production, astfel in inscrisurile publice incepe sa apara sub denumirea de eXegesis srl PROduction si in aceasta conjunctura aparand pentru prima data numele de marketing XPRO. In 2004 Societatea isi face pentru prima data aparitia intr-o publicatie de marketing - Constanta Busine$$
In urma cererii in crestere de fotomodele eXegesis SRL PROduction achizitioneaza in data de 02.06.2004 domeniul www.modelling.ro si apare prima versiune a site-ului care are ca scop recrutarea de fotomodele pentru activitatile proprii.
(Informatia poate fi verificata pe www.rotld.ro - Reteaua Nationala de Calculatoare cea care distribuie domeniile de internet in Romania)
Calitatea serviciilor oferite face ca societatea sa avanseze rapid si pe parcursul timpului sa fie recunoscuta in Constanta printre firmele mici si mijlocii, astfel obtinandu-se din ce in ce mai multe contracte. In paralel societatea activeaza in domeniul serviciilor IT si conexe (producere site-uri web, consultanta si depanare hardware si software, optimizari sisteme de calcul, etc) precum si in domeniul serviciilor de marketing si conexe (fotografie publicitara, productie publicitara, consultanta marketing, management, pregatire si perfectionare fotomodele, etc.) ajungand astfel la o maturitate relativa la jumatatea anului 2007. In 2007 Exegesis apare prima data in Anuarul Mediafax 2007 in sectiunile Adevertising si BTL. In urma veniturilor in crestere si a necesitatii unui spatiu de negociere a contractelor, realizarii unor training-uri de calitate si a nevoii unui studio foto propriu societatea isi deschide activitatea intr-un nou sediu pe Str. Sabinelor Nr.54 Constanta, intr-o fosta casa nationalizata, revendicata de la stat in urma unui proces, intr-o zona centrala a orasului, in toamna anului 2007. Nevoia modernizarii sediului societatii precum si nevoia schimbarii denumirii societatii, duc la decizia de a preschimba societatea in forma unei societati platitoare de TVA si de impozit pe profit, astfel la sfarsitul anului 2007 societatea fiind radiata iar la inceputul anului 2008 aparand o noua societate.
In data de 10.04.2008 ia fiinta societatea Xpro Models SRL (CUI: RO23702527) cu obiect principal de activitate Activitati de realizare a softului la comanda (software orientat pe client - datorita unor facilitati fiscale), cu sediul la adresa mai sus amintita platitore de TVA si impozit pe profit. (Informatia poate fi verificata pe site-ul ministerului de finante www.mfinante.ro). Tot acum societatea isi consolideaza imaginea asociindu-si numele cu Anuarul Mediafax 2008 in sectiunile Advertising, BTL si Audio-Video.
In urma extinderii activitatilor fotografice Xpro Models achizitioneaza in data de 16.01.2009 domeniul www.fine.arts.ro ce va fi destinat efectiv fotografiei si activitatilor conexe. (Informatia poate fi verificata pe www.rotld.ro - Reteaua Nationala de Calculatoare cea care distribuie domeniile de internet in Romania). In 2009 societatea va apare in Anuarul Mediafax 2009 in sectiunile BTL/ATL, Advertising, Casting, Publicitate Indoor/Outdoor, Audio-Video
Mediafax - agentia de presa a trustului PRO (trustul PRO contine posturi de televiziune ca PROTV, MTV, Posturi radio ca PROFM, InfoPRO, Publicatii ca ProMotor, ProSport etc)
Conformitate
In data de 14.04.08 se face inregistrarea in scopuri de TVA si isi reia activitatea prin furnizarea de servicii la sediul beneficiarului dupa astfel:
- Activitati de management
- Activitati de studiere a pietei si de sondare a opiniei publice
- Activitati de editare a altor produse software
- Activitati si servicii in domeniul tehnologiei informatiei
In 13.06.2008 se termina preluarea tuturor autorizatiilor pentru desfasurarea activitatilor si in sediul propriu dupa cum urmeaza:
- Activitati fotografice
- Prelucrarea datelor, pagini web si activitati conexe
- Activitati de realizare a softului la comanda
- Comert cu ridicata al calculatoarelor, echipamente periferice si software
De la data respectiva societate reintra in drepturi depline realizand activitati de Sampling, Hostess, Fotografie comerciala, Productie publicitara, Studiere a pietei, etc dar si Servicii de management precum si Activitati informatice, Comerert cu calculatoare si Produse Software (suntem distribuitori in Constanta pentru aplicatiade gestiunea afacerilor Neomanager 7 - informatia se poate verifica la www.transart.ro)
In urma numeroaselor activitati Xpro Models incepe la 01.11.2008 modernizarea sediului propriu prin constructia inca unei extensii de 3 camere plus mansardarea intregului sediu. In urma acestor modificari isi restrange activitatea pentru 6 luni doar in sfera urmatoarelor domenii:
- Activitati de management
- Activitati de studiere a pietei si de sondare a opiniei publice
- Activitati de editare a altor produse software
- Activitati fotografice
- Comert software
Confidentialitate si Profesionalism
Daca aceste detalii nu v-au convins sa lucrati cu noi puteti cere orice alte detalii referitoare la activitatile noastre si ne asteptam sa fiti intelegatori daca lucrurile nu merg asa cum va asteptati dumneavoastra. Totate activitatile noastre nu se desfasoara conform asteptarilor dumneavoastra ci in cadrul legislatiei Romaniei, aceasta din urma fiind stabilita de forumurile legislative.
Datorita unei vaste activitati in lucrul cu fotomodelele va garantam urmatoarele:
- confidentialitate maxima in ce priveste secretul corespondentei (e-mail-urile dvs nu sunt trimise altor terte persoane si nu sunt facute publice datele continute de catre acestea, nici macar cu caracter exemplificativ)
- confidentialitate maxima in ce priveste secretul interview-urilor (discutiile din timpul interview-urilor raman confidentiale intre model, interview-ator si/sau management)
- confidentialitate maxima in ce priveste materialele media exemplificative trimise de catre dumneavoastra (avem peste 100 de mii de astfel de materiale ce se pastreaza intr-un cadru confidential si se distrug prin tehnici elaborate in cazul renuntarii la ele)
- profesionalism ridicat in cadrul activitatilor fotografice, ce nu vor lasa loc unor interpretari indecente (zeci de modele ce au lucrat cu noi pot garanta pentru acest lucru)
- suport psihologic si educativ in timpul realizarii sedintelor foto (sunteti ajutate si intelese, in cazul in care nu stiti sa pozati, sedintele foto nu se desfasoara intr-un cadru tensionat sau aglomerat, fotografii si coregrafii sunt rabdatori, etc)
- pregatiri gratuite in limita unui cuantuum de 15 ore (pregatirile efectuate peste aceasta limita se contorizeaza si se scad din contractele ulterioare) in baza unui contract cadru de colaborare fara taxe si fara clauze de exclusivitate
- transport asigurat numai pentru modelele agreeate in urma unui interview preliminar in care probabilitatea de a deveni fotomodel depaseste 80%
- activitati desfasurate in judetul dumneavoastra sau cel mai departe la un judet distanta (cu exceptia cazului cand va este decontat transportul)
- casting-uri pe baza de fotografii fara deplasari inutile si costuri mari de maintenanta
- activitati garantate prin contracte, cu platata tuturor impozitelor datorate catre stat, cu STAT de plata, mandat postal sau virament bancar in contul dumneavoastra
Ultima oara a fost editat de darkmelania (2009-02-15 03:56:32)
nu vreau sa fiu citata!
- Zeyna
- Platinum member
nu mai stiu nimic, am dat ignore la idul respectiv, era ceva modelling.ro si mai era si o gagica gabi nu stiu cum parca, tot asa se baga in seama pe mess. sincera sa fiu mie mi s-au parut dubioase lucrurile si nu am vrut sa stiu mai mult. :f?rbryllad: au si site: www.modelling.ro
- darkmelania
- Sr. member
da... pai pe aici inca nu e promis nimic. daca adunam fete vin ei si pozeaza .... "se stabileste in functie de aplicanti, in principiu in apartamente de lux, studiouri foto, vile ale colaboratorilor nostri, sau aer liber daca modelele sunt de acord"
nu vreau sa fiu citata!
- Zeyna
- Platinum member
nu stiu melania ce sa iti zic..daca sa te bagi sau nu. mie la momentul respectiv nu mi-a placut faptul ca m-au chemat la o locatie,o casa si acolo..plm, nu tu o firma pusa, o reclama, nu tu nimic. din ce am vazut poze pe hi5, erau facute intr-un studio micut cu fundal si canapea rosii.. mie sincer mi se par dubiosi, cu tot siteul lor si cu toate detaliile despre firma.. nu stiu ce sa iti zic.
- darkmelania
- Sr. member
ce relatie trasnet am eu si sefa mea ... imi zice "te poop"...
nu vreau sa fiu citata!
- darkmelania
- Sr. member
tocmai ca si mie mi se par dubiosi.mie totul mi se pare dubios, nu numai in cazul lor ... si cand vad posturi de maseoze mi se pare dubios, desi as vrea sa fac asta ca imi place.in fine ideea asta cu angajarea pe net si apoi intalnirea ptr. nu stiu eu ce mai minunatii nu mi suna a bine si n as vrea sa ma bag, de niciun fel. oricum , faptul ca a mai auzit cineva de ei , imi suna a bine dar fara o experienta proprie a cuiva (am nevoie de martori) nu vreau sa ma bag.
Ultima oara a fost editat de darkmelania (2009-02-15 04:12:03)
nu vreau sa fiu citata!
- Zeyna
- Platinum member
daca ai cea mai mica senzatie ca ceva nu e bine, nu te baga. maine poimaine lasa-i un offline si zi-i frumos ca iti pare rau dar ti-ai gasit altceva de lucru si nu mai esti interesata, pac pac ignore si la revedere. Eu eram super incantata atunci ma dusesem fericita si cand am ajuns acolo, nici n-am stat pe ganduri si am trecut mai departe,nu am intrat. poate pana la urma nu e nimic dubios.. dar daca asa am simtit atunci asta e. cine stie ce fotomodel faimos as fi ajuns daca ma duceam
- darkmelania
- Sr. member
da sa stii. ca tot zic ei ca nu conteaza cum arati, cel putin nu in partea asta legata de fotografii. mai sincer site ul lor nu ma lamureste cu nimic, nu au nimic acolo legat de ce fac ei acuma. in fine. mai eu de felul meu sunt mai fricoasa si neincrezatoare in oameni... nu am de ce sa ma plang pana acuma dar mi e teama asa ca intamplare si ... vreau ceva sa fac ceva mai obisnuit.
nu vreau sa fiu citata!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|