|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61-81#1521 2009-02-16 12:11:41
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61da, noi acuma avem cat de cat noroc ca a venit o secretara noua care e mai normala....adica daca cumva intri in secretariat dupa ce s-a terminat programul cu publicul te intreaba daca e ceva urgent si daca nu e, iti explica frumos ca nu te poate ajuta in afara programulul......dar aia din anii trecuti era de groaza! daca intrai dupa program nici nu puteai sa deschizi gura ca incepea sa tipe ca isterica sa iesi afara, ca pe ea n-o intereseaza, ca trebuie venit in timpul programului cu publicul (care e de 2 ore dimineata).....doamne cred ca era in stare sa si arunce cu ceva dupa tine daca indrazneai sa insisti "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1522 2009-02-16 12:13:25
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61votat veve "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1523 2009-02-16 12:15:38Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61Pitzi, votat veve! Offline #1524 2009-02-16 12:16:54
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61ei o sa te obisnuiesti tu lady pana la urma......super ca ai masina! nu ai nicio scuza sa nu devii o soferita pe cinste "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1525 2009-02-16 12:17:03Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61Dea, EXACT asa erau si ale noastre. Daca intarziai un minut, urlau ca disperatele sa vii in timpul programului. Degeaba incercai sa le explici ceva, nu te asculta nimeni si mai aveau si moaca aia de zici ca mancasera muraturi toata dimineata asa ma bucur ca am scpaat de acolo!!!! Offline Publicitateloading...
#1526 2009-02-16 12:17:04
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61Eu am carnet de 2 ani si sta atat de frumos in portofel, e de decor, sa imi ingreuneze portofelul. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1527 2009-02-16 12:18:49Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61Taica-miu ma momeste cu GPS-ul ... si cred ca asta o sa fie solutia salvatoare, ca altfel nu stiu cum o sa fac ca sa merg dintr-o parte in alta si mai stau si-n buricu' targului Offline #1528 2009-02-16 12:18:56
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61eu de 4 ani am carnet si exact ca la Jessie, il tin frumos in portofel in cel mai vizibil compartiment, astfel incat de fiecare data cand deschid portofelul sa-l vada toata lumea "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1529 2009-02-16 12:19:01
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61
iti trebuie mai multe...bani de benzina/motorina, timp sa te poti plimba sau macar un job care sa-ti permita sa te plimbi...o destinatie unde sa nu fie nevoie sa petreci 5-6 ore blocat in trafic... "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #1530 2009-02-16 12:20:37
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1531 2009-02-16 12:21:29
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61aaa, pai eu din cauza lu taicamiu m-am lasat pagubasa.....am mai povestit pe aici ca era sa-l bag in spital ca n-am pus frana intr-o intersectie......a avut tata un soc atunci ca era langa mine, noroc ca a tras el frana de mana dar la scurt timp a schimbat masina cu alta care nu are frana de mana si bineinteles ca nu m-a mai lasat sa conduc "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1532 2009-02-16 12:22:17
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61Cum adica nu are frana de mana?? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1533 2009-02-16 12:23:31
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61`neatza Offline #1534 2009-02-16 12:24:49
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61hello!!!...sunt super obosita!!!mai am nevoie de un weekend!!!cel putin!!! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #1535 2009-02-16 12:25:02Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61Mie mi se pare aiurea sa ai masina si sa nu conduci. Hai, poate nu zilnic, dar macar in weekend.. asa, degeaba te-ai mai chinuit cu scoala, cu invatat, cu examene, pentru ca sunt convinsa ca se uita notiunile daca nu le exersezi. Macar un an, sa iti intre un pic in reflex, sa faci putina practica... si dupa aia daca faci o pauza mai indelungata, sansele sa uiti sau sa-ti iesi din mana sunt mult mai mici. Noi avem 2 masini, nu ar fi problema si nu cred sa nu ma lase sa conduc dupa ce-mi iau carnetul. Ca doar d-aia mi-a luat-o, nu? Offline #1536 2009-02-16 12:25:52
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61nu are pur si simplu....si eu m-am mirat cand am vazut dar tata a zis ca asa e ea, ca nu stiu ce mecanism are in loc de frana de mana....n-am inteles eu prea multe....cred ca a luat-o special asa ca sa aiba scuza sa nu ma mai lase pe mine sa conduc "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1537 2009-02-16 12:26:27
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61Hello, Love, pink! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1538 2009-02-16 12:27:01
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61oaiiii eu cand am dat de permis, era F cu masina mea in spatele masinii cu care dadeam examenu...si cand a zis politistu admis.. Offline #1539 2009-02-16 12:27:42
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 61 "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|