homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum trec peste?:(((((((((((((

#1 2009-02-13 19:19:07

baby girl
New member
Inregistrat: 2006-11-30

cum trec peste?:(((((((((((((

..probabil abordez o tema foarte dezbatuta..dar in momentul asta am nevoie de orice sfat si incurajare...problema mea este despartirea...de doua zile nu m am ridicat din pat plang incontinuu si nu pot sa imi revin deloc....am fost cu un baiat timp de 5 ani..o relatie normala cu bune si cu rele...el inaintea mea mai avuese o relatie de 3 ani in urma careia s a nascut un copil cu care fata respectiva dorea sa l tina langa ea. insa lucrurile nu au fost asa pana la urma s ar despartit iar la un an dupa am aparut eu in viata lui si explcat inca de la inceput situatia in care se simtea incoltit deoarece avea decat 22 de ani. la inceput m am indepartat dar apoi ne am indragostit si de atunci am fost impreuna..numai ca la unele certuri ale noastre el incerca sa mai icnerce sa se inteleaga cu fosta de dragul copilului care numai asa il putea vedea...eu am decis sa renunt la el pt ca incepusem sa ma simt vinovata si am zis sa faca ce e mai bine pt copil..dar nici asa nu a mers dupa 2 sapt a venit plangand la mine ca nu poate trai fara mine...si cum sunt foarte moale ne am impacat. dar vazand asta din razbunare fata respectiva a fugit cu copilul din tara ca sa l pedepseasca chipurile.si un timp n a stiut nimic de el. eu din vara a trebuit sa ma mut din oras cu munca iar el nu a putut sa accepte asta si am decis sa ma despart de el dar dupa cateva sapt am inceput sa vb iarasi numai ca nu ne am impacat propriu zis vb destul de des ne vedeam dar ca prieteni...pana in urma cu doua luni cand am cedat insistentelor si am zis sa mai acord inca o sansa relatiei. prima luna a fost de vis pana cand a inceput iarasi cu insistentele de a ne casatori si a forma o familie..subiect pe care aveam vechi dispute din cauza faptului ca eu il rugasem sa mai asteptam pana terminam toate studiile si ne punem pe picioarele noasre. in plus acum 2 sapt s a intors si fosta cu copilul si a tot incercat sa o faca sa il lase sa se vada pana luni cand l a chemat la brasov sa se vada toti. el mi a spus inca de la inceput dar cand mi a spus ca vrea sa ramane cateva zile cu copilul sa stea cu el mi s a facut negru in fata ochilor constenta fiind de faptul ca femeia s ar folosi de orice mijloc ca sa l abia langa ea. si neam certat toata noaptea ca de ce nu pot sa l inteleg ca stiam situatia si ca sa nu fiu asa....pana la urma nam suportat ideea pur si simplu si ne am despartit. iar ieri i am facut bagajele si l am chemat sa si le ia...dar nici n am putut sa l vad i le am lasat la usa pt ca nu vroiam sa ma vada in starea in care sunt......si acum nu pot sa mi revin nu stiu ce se intampla cu mine nu ma pot opri din plans nu ma pot ridica din pat nici sa mananc...eu de obicei sunt foarte echilibrata si am mai trecut o data printr o despartire cu el dar acum nu stiu ce se intampla cu mine...da ti mi un sfat ..cum imi revin??? prietene nu prea am aici si pe cele care le aveam le am indepartat in ultimul timp fiind doar cu el si atat.. iar acum simt ca s a terminat tot pt mine chiar daca eu am lua decizia parca nu mai are nimic rost nici sens si orice vb si orice vad si aud m face sa plang...apreciez orice parere  sau sfat ...va multumesc anticipat

#2 2009-02-13 19:26:58

skumpi
Vizitator

Re: cum trec peste?:(((((((((((((

da eu nu inteleg de ce te`ai despartit de el neutral e logic ca te iubeste si nu are nici o treaba cu fosta...ea e doar mama copilului lui si atat... trebuia sa`l lasi sa mearga sa stea cateva zile cu copilu lui nu sa te crizezi asa... ce ai crezut ? ca 5 ani aia nu a reusit sa`l convinga in nici un fel si acum in cateva zile o sa o faca ? neutral
eu zic ca te`ai cam pripit... si sincer, ca barbat nici eu n`as putea sa stau langa o femeie care nu poate sa ma inteleaga si sa aiba incredere in mine !
eu nush ce sfat sa iti dau... tu te`ai despartit de el... acuma incearca sa te aduni si sa iti revi !

#3 2009-02-13 19:32:42

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Subscriu, baby. D c v-ati despartit?... El nu e insurat cu x-uleasca, au un copil, e adevarat, dar atat! In rest nu exista nici un fel de relatie intre ei, din cate inteleg. Tu ce varsta ai? Eu m-am maritat in primul an de fac, si lucram la 2 firme... deci poti face studiile linistita, facultatea nu e o problema, in ziua de azi... Parerea mea e sa va impacati, e pacat de voi, pt ca va iubiti. Asta e parerea mea.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#4 2009-02-13 19:36:28

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

baby girl, sa inteleg ca esti geloasa pe "fosta"? sau pe relatia/potentiala relatie pe care ar vrea s-o incropeasca el cu copilul?
cand ai inceput relatia cu el, ai stiut de copil si l-ai acceptat... nu stiu de ce te deranjeaza acum? cred ca normal ar fi sa-si poata vedea copilul in mod regulat si se te includa si pe tine in viata lui de tatic. inteleg ca el se consuma foarte mult pentru faptul ca nu-si poate vizita suficient de des copilul - sa stii ca exista mijloace legale sa obtina dreptul de vizitare!
oricum ar fi (ne spui multe despre situatie si prea putin despre ce simti/crezi tu), gandeste-te daca intr-adevar doresti ca despartirea sa fie defintiva

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#5 2009-02-13 19:36:56

skumpi
Vizitator

eu in locu tau... l`as suna si mi`as cere mii d scuze pt ca m`am comportat imatur wink si as incerca sa`mi rezolv pb care le am cu increderea in mine , respectiv in tine wink si apoi cu neincrederea in el !
tu l`ai impins acum fix in brate lui...eu cred ca acum sunt mai multe sanse decat niciodata sa se impace cu ea wink pt ca e suparat, indurerat... nu mai are nik wink
gandeste`te bine dak il iubesti cu adevarat si dak poti sa accepti situatia... atunci adu`l `napoi
dak ai d gand sa faci mereu asa...sa te tot desparti...mai bine lasa omu in pace sa aiba grija macar d copilu lui !

Publicitate

loading...

#6 2009-02-13 19:45:52

baby girl
New member

multumesc mult pt mesajele voastre... dar cred ca m am exprimat gresit eu nu sunt geloasa pe copil doamne fereste e o fiinta nevinovata chiar imi e drag...dar mama lui nu vrea sa priceapa ca el a trecut mai departe se agata de orice sansa sa l tina langa ea...si va dati seama ca el a incercat de cateva ori sa refaca ce fusese demult de dragul copilului pe care il iubeste enorm...si eu nu mai rezist la toate astea am impresia ca avem o relatie in 3...pai pe cale legala nu are ce face pt ca ea nu l a trecut ca tata ci sustina va fi legat copilul lui in mom in care se va casatori cu ea....si da am stiut de la inceput dar ajung sa se stranga atatea incat ma doare orice si de asta am preferat sa tai raul de la radacina...numai ca acum cred ca am o cadere ..nu reusesc sa mi mai revin ..si acum cand va scriu plang desi m am mai linistit de cand m am descarcat....dar nu stiu cum sa ma pun pe picioare:(((

#7 2009-02-13 19:48:29

skumpi
Vizitator

asta inseamna ca vrei sa o termini cu el ? de data asta pe bune ? neutral

#8 2009-02-13 19:53:54

baby girl
New member

da vreau sa ia o decizie..sa ia atitudine nu se se lase manevrat de ea de fiecare data..si daca nu poate face asta..poate nu ma iubeste suficient pe mine sau poate in sinea lui ...daca eu l am tot refuzat vede in ea  solutia de a se stabili la casa lui de care care e obsedat ...nu stiu ...acum ma gandesc la multe....poate de asta sunt asa si nu reusesc sa ma linistesc..de iubit il iubesc enorm a fost si marea mea dragoste si cred ca de asta fara el park nu mai vad nimic...park a pierit tot:((

#9 2009-02-13 19:57:06

alinda
Diamond member

baby girl, uite ca m-ai mai lamurit kram
deci el a incercat sa mai innoade relatia cu "fosta"????? in timp ce erati impreuna????
inteleg ca-si iubeste copilul si ca nu l-a recunoscut... si ca a fugit de el, ca acum sa se lase santajat cu acelasi copil.
nu stiu ce sa zic. ce spui tu cu "taiatul raului de la radacina" e destul de clar pentru mine... in cazul asta poate e mai bine sa inchei definitiv capitolul asta din viata ta si sa mergi mai departe...

#10 2009-02-13 20:09:02

baby girl
New member

da a mai incercat sa reinoade relatia pt copil ..nu chiar in timp ce eram impreuna...asa cum am zis mai sus cand am mai avut certuri serioase...si de asta eu am luat prima data decizia sa l las eu ca poate el asa se poate intoarce la ea...dar nu a fost asa...nu el a vrut sa si recunoasca copilul desi ea i a spus de sarcina abia in luna a 5a ..l a pus in fata faptului implinit cum ar veni...iar la iesirea din spital ea si parintii au facut in asa fel incat sa scoata copilul cand nu era el acolo si asa a ramas copilul cu numele ei si atat... va dati seama ca mi a fost foarte greu sa accept atatea si de asta acum am avut reactia asta...si am vrut sa termin cu tot....si imi doresc enorm sa trec mai departe...dar nu stiu cum...mereu am ajuns sa cedez ...acum sunt hotarata sa nu si i am spus si lui...dar cu toate astea inauntru sunt distrusa..parca a murit tot in mine..nu am mai putut sa inchid un ochi si nu ma opresc din plans... cum sa ma linistesc? sa ma pun pe picioare un pic ca nu pot sta la nesfarsit acasa in pat:((

#11 2009-02-13 20:16:38

skumpi
Vizitator

baby
iesi undeva, mergi in vizita la o ruda... dak zici ca n`ai prietene
fa ceva ce`ti place tie... nu mai plange ca ai plans destul sa te descarci....
stai cu noi pe forum
nush...
orice numa sa nu te gandesti
uita`te la filme...la comedii... iesi din starea asta
cum zice Lady lol gandeste pozitivvvvv... chiar dak nu e nik bun in toata povestea asta`

#12 2009-02-13 20:16:45

alinda
Diamond member

e normal sa fii goala pe dinauntru... atatia ani nu-i stergi cu buretele de azi pe maine. e bine ca plangi si te descarci; plansul e un mod de a te elibera de tensiunea nervoasa acumulata. de cans v-ati despartit/de cand plangi? important e sa te descarci, apoi sa te opresti... fa o baie fierbinte, bea un ceai cald sau un pahar de vin sau ce-ti cade bine si culca-te. maine va fi mai bine....

#13 2009-02-13 20:36:02

baby girl
New member

multumesc mult pt raspunsuri...o sa raman cu voi pe forum ..sunt multe discutii interesante..acum imi stiti povestea sunteti singurii prieteni grater...asta seara nu am unde sa merg ap toti apropiatii sunt plecati cu iubitii iubitele ca maine e si....valentines day...am incercat sa ma uit la tv dar din orice ma bufneste plansul...azi noapte nu am putut dormi decat o jum de ora in care l am visat pe el si m am trezit mai rau plangand...deja sunt 2 zile de cand sunt asa nici nu am pofta de mancare ..pana sa vb cu voi ajunsesem sa ma gandesc sa iau pastile sa dorm incontonuu sa nu mai stiu nimic cateva zile...mai ales maine ca ne facusem si planuri... nu mai am cuvinte cred ca am intrat intr o depsresie din acre nu stiu cum mai ies.........

#14 2009-02-13 20:46:26

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

baby girl imi pare foarte rau ca treci prin asta......sa stii ca te inteleg...din pacate si eu am fost nevoita sa renunt la o relatie desi il iubeam foarte mult....bine motivele au fost cu totul altele....oricum asta vroiam sa iti spun ca stiu ca e foarte greu, dar daca tu simti ca nu mai poti si esti hotarata sa renunti pana la urma te vei pune pe picioare....trebuie sa incerci sa fii optimista, sa te gandesti ca e doar o perioada proasta din viata ta care mai devreme sau mai tarziu va trece....pacat ca nu ai prieteni prea apropiati...pe mine m-au ajutat foarte mult prietenii....dar ramai aici cu noi si o sa incercam sa iti mai ridicam moralul smile hai incearca sa nu mai plangi si sa te odihnesti putin.... puss

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#15 2009-02-13 20:59:36

baby girl
New member

:hug...da simt lipsa prietenilor...dar m am indepartat de toata lumea...prieteni oricum aveam putini ca si acolo am avut numai deceptii...iar singura prietena e departe si nu poate fi alaturi de mine...ma bucur ca m am gandit sa apelezi la voi..am simtit nevoia sa ma mai descarc ca altfel...nu stiu..eu sunt o fire puternica de obicei dar asta m a doborat...am devenit foarte sensibila probabil pt ca m am inchis prea mult in mine....si cand imi amintesc ca maine.....cand toti o sa sarbatoreasca dragostea....eu....voi fi singura ca pt mine dragostea a murit....nu suport singuratatea in ultima vreme ma deprima si el era mereu acolo pt mine chiar si cand am mai fost certati...stiam ca e acolo pt mine....iar acum...parka mi a fugit pamantul de sub picioare...ma uit ce scriu si nu mi vine sa cred..nu credeam ca ma va durea atat...dar adevarul e ca am sufletul rupt...grater

#16 2009-02-13 21:04:05

dea_di
Platinum member

stiu baby girl ca doare...dar nu stiu....daca tot ai luat hotararea asta trebuie sa incerci sa ai si incredere ca e spre bine......cu parintii nu poti sa vorbesti? nu esti apropiata de ei? poate ar mai avea ei o vorba buna, un sfat ceva.... nustiu

#17 2009-02-13 21:08:43

baby girl
New member

sunt apropiata de ai mei dar nu vreau sa ma vada in starea asta...in plus ei nu au reusit sa l accepte in tot timpul asta decat de dragul meu..sunt mai de moda veche si nu le a placut ca are avea deja un copil...realizez ca asa e mai bine si ca va trece pana la urma tot dar...acum nu vad nimic ..vreau sa uit tot...sa nu mai doara ..atat..

#18 2009-02-13 21:12:17

dea_di
Platinum member

puss hai ca o sa fie bine wink trebuie sa te scoti singura din starea asta.....gandeste-te ce te-ar putea ajuta si fa lucrul ala....

#19 2009-02-13 21:15:52

baby girl
New member

da va trece...mersi mult de sfaturi kram acum din pacate nu vad inca solutia sau rezolvarea...nu am putere sa fac nimic...si tot imi aduce aminte de el...dar pana la urma o sa mi revin...cat pot sa mai plang..s or usca si lacrimile..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.