|
Nu esti logat.
Cistita sau BTS?#1 2009-02-13 21:42:15
cistita sau BTS?mi-am inceput de curand viata sexuala, iar dupa al doilea contact (cand s-a produs dezvirginarea in sine, precum si penetrarea completa), la o zi jumate au aparut ceva simptome de cistita care s-au agravat a doua zi in sensul ca a aparut urinarea cu sange. Am aflat ca ar putea fi ceea ce se numeste "cistita din luna de miere" care apare la femei dupa inceperea vietii sexuale. Offline #2 2009-02-13 21:48:28
Re: cistita sau BTS?poti sa incerci cu urinal akut. nu modifica rezultatul la urocultura si s-ar putea sa-ti amelioreze simptomele. si incerca sa bei multe lichide. Offline #3 2009-02-13 21:50:37
Re: cistita sau BTS?pana nu mergi la control nu ai ce sa afli. doar sa te linistesti, e posibil sa fie o raceala, o infectie urinara. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2009-02-13 22:01:03
Re: cistita sau BTS?multumesc pentru raspunsuri. urinal akut poate modifica analiza secretiei? din pacate abia miercuri a putut sa ma programeze la ginecologie, presupun ca cel mai devreme la sfarsitul saptamanii viitoare stiu ceva rezultate, si abia la inceputul urmatoarei saptamani imi da tratamentul. Din secretie poate sa afle si de BTS-uri? As face si analizele de sange daca tot merg sa duc proba de urina, dar nu stiu exact in care dintre analize se detecteaza BTS-urile. Are cineva idee? Offline #5 2009-02-13 22:07:54
Re: cistita sau BTS?din secretie se afla bts`urile normal. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-13 22:25:38
Re: cistita sau BTS?urinal contine extracte de merisor, nu modifica rezultatul la analiza de secretie Offline #7 2009-02-13 22:27:30
Re: cistita sau BTS?nici eu nu cred ca e bts, dar o analiza de secretie si un papanicolau sunt oricand binevenite, mai ales ca ti`ai inceput de curand viata sexuala si de acuma trebuie sa iti asumi anumite responzabilitati (printre care analiza de secretie, papanicolau o data la 6 luni, daca nu, un an ) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #8 2009-02-13 22:56:20
Re: cistita sau BTS?sigur voi face secretia. vreau sa fiu sigura ca e totul in ordine, chiar daca nu sunt BTS. Am mai facut si secretia si papanicolau, dar nu stiu cum a reusit doctorita sa ia proba, fiind virgina la vremea respectiva. In fine, acum facem examen complet, sa ne asiguram ca e totul ok Offline #9 2009-02-13 22:58:11
Re: cistita sau BTS?bafta michidoo si sa ne tii la curent cu vesti ! Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #10 2009-02-14 09:21:03
Re: cistita sau BTS?aa, inca ceva...oare albastrul de metil influenteaza analiza secretiei? as incepe sa-l iau imediat dupa ce dau proba de urina, m-ar ajuta pana aflu rezultatul si incep antibiotice daca e cazul. Iar analiza secretiei e miercuri, sa astept pana atunci? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|