homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize secretie vaginala ... o parere

#1 2009-02-13 22:44:23

Jo_AnnA
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-02-13

analize secretie vaginala ... o parere

Hello ... sunt noua pe acest forum ... de vreo 2 saptamani tot mai citesc cate una alta ... am invatzat ceva de la voi si va multumesc smile

am si eu insa o problema ... joia trecuta am fost la un control ginecologic ... mi s-a luat proba pentru Papanicolau si Secretia Vaginala, tot atunci doamna doctor mi-a dat si un tratament pentru mine si prietenul meu : Canesten Ovule 3, canesten crema (pt el) si Diflucan (2 partile - pentru amandoi).

analiza de secretie am luat-o azi si e ceva de genu : Frecvente epitelii superficiale si intermediare, Frecvente PMN, Frecventi bacili Doderlein, absente levuri, absent trichomonas vaginalis.
ce ma ingrijoreaza este PMN (nu stiu exact ce sunt insa am citit pe forum ca ar fi vorba de o infectie) ... este ceva grav sau poate fi tratat???
si inca o intrebare ... avand in vedere rezultatul secretiei ar putea iesi ceva grav la testul Papanicolau??? (rezultatul de la papanicolau nu il am inca pentru ca nu e gata)

P.S. Inainte de a ma duce la doctor avam o secretie ciudata alb galbuie si o parte din acesata secretie avea o alta consistenta (culoarea era alba mereu, era mult mai densa, consistenta branzoasa - ramaneau in ultima perioada si pe prezervatitv).
Ce e drept faceam spalaturi vaginale destul de des pentru k era foarte neplacuta aceasta secretie (probabil k s-a produs un dezechilibru sad )

am observat ca in urma tratamentului au disparut brobonele insa in continuare am o secretie ce-i drept nu asa suparatoare.

Astept un raspuns cat de curand posibil!!!
Va multumesc mult ... si o seara excelenta tongue

" If You can Dream It ... You can Do It "

#2 2009-02-13 23:13:19

oana irina
New member
Inregistrat: 2007-08-23

Re: analize secretie vaginala ... o parere

nu stiu ce ar putea insemna PMN, insa daca dupa tratament inca mai ai o secretie care te deranjeaza, ar trebui sa repreti examenul de secretie, eventual dupa ce afli si rezultatul de la papanicolau. iar secretiile vaginale daca nu iti sunt recomandate de un medic ginecolog, cred ca ar mai bine sa le eviti.

#3 2009-02-13 23:15:17

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

dupa tratament pare candida.
si fara spalturi dese... doar cu apa si degetul dupa contact sexual, in rest 1 data pe saptamana.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#4 2009-02-14 14:16:47

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

tratametul care ti la dat a fost pt candida insa din analiza de secretie nu reiese ca ai avea candida
PMN sunt polimorfonucleare care indica o inflamatie, nu e grav, nu le tratezi pe ele in sine ci tratezi cauza. din analiza de secretie nu reiese ca ai avea ceva. poate aflam mai multe la pap

#5 2009-02-14 23:30:50

Jo_AnnA
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-02-13

va multumesc mult k mi-ati raspuns ... va tin la curent ... iar rezultatul de la pap o sa il aflu pe miercuri joi ... sa imi tinetzi pumnii tongue

" If You can Dream It ... You can Do It "

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.