|
Nu esti logat.
Usturimi la contac sexual si dupa#1 2009-02-14 18:18:54
usturimi la contac sexual si dupaas vrea sa va intreb si eu care sa fie cauza usturimilor care le am in timpul contactului sexual si dupa,am fost la medicul care mi a prescris anticonc si i am spus ce probleme am si mi a dat flagyl avule si nu au incetat si am revenit iarasi si mi a dat macmiror ovule si mi a zis sa fac niste spalaturi de ceai din radacini de salvie cu mini irigatorul,fac de o saptamna acest lucru si astazi am avut un contact sexual si dupa au inceput usturimile care sa fie cauza,k sunt disperata k ma jeneaza aceste usturimi si nu pot sa am mai mult de un contact p zi.sa fie oare de sperma k astazi pr meu a ejac in mine si s a intamplat k de multe ori sa o facem cu prez k ne am gandit k asta sa fie cauza usturimilor dar tot ma durea dupa, Offline #2 2009-02-14 18:43:13
Re: usturimi la contac sexual si dupace nu inteleg eu din postul tau e daca ai facut sau nu vreo investigatie... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-02-15 09:43:10
Re: usturimi la contac sexual si dupaam fost si mi a dat tratament nu mi a zis sa fac analize sau altceva,dar dk nu inceteaza am ma duk la alt medic sa vad si alta parere Offline #4 2009-02-15 10:08:56
Re: usturimi la contac sexual si dupaCred ca asa ar fi cel mai bine. #5 2009-02-16 08:26:08
Re: usturimi la contac sexual si dupanimeni nu poate sti care e cauza , usturimi pot da multe infectii , depinde ce ai tu , asa ca du-te si fa o cultura si o secretie din vagin Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|