homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Engleza pt cei mici

#1 2009-02-15 10:22:51

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

engleza pt cei mici

mi-a fost propus sa invat un grup de copilasi prescolari limba engleza...sincer nu stiu cum sa procedez, ma puteti ajuta cu ceva sugestii va rog? sunt prescolari, nu stiu sa scrie sau sa citeasca...cum as putea sa procedez?

#2 2009-02-15 10:25:16

persifona
Vizitator

Re: engleza pt cei mici

Mergi intr-o biblioteca unde sa aiba carti in engleza sau la British Council daca esti din Bucuresti, ca acolo gasesti tot felul de carti pentru asa ceva.. ma rog, eu asa am procedat cu un pusti pe care l-am meditat la spaniola (ce-i drept stia sa citeasca si sa scrie). O chestie in genul methode l'orange de la franceza, sau cum se numeste.

Succes smile

#3 2009-02-15 10:54:38

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

pt prescolari folosesti cat mai mult desenul, imaginile reprezentative. oricum, in afara de cantecele, poezii si cateva cuvinte nu poti face cu ei dintr-o data...si asa ai timp sa te documentezi.

Cu zambetul pe buze...

#4 2009-02-15 11:03:16

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Da, exact, ii poti pune sa deseneze - asta ca mod de reprezentare a unor cuvinte pe care trebuie sa le invete, le arati culori, ii inveti cantece, poezii; acum depinde si de ei, cat de mult ( bine ) asimileaza si in functie de asta cresti / scazi nivelul de invatare, respectiv, schimbi metodele. Alege niste carti colorate, cu multe imagini, sa le dezvolti memoria vizuala - in conditiile in care inca nu stiu sa citeasca si nici sa scrie. Poti sa faci cu ei jocuri, sa ii inveti sa se manifeste in grup. Bafta ! smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5 2009-02-15 15:52:23

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

multumesc fetele puss mai astept sugestii

Publicitate

loading...

#6 2009-02-15 15:54:09

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

daca intra andrulina poate te ajuta ea.
k preda engleza la gradinitza

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#7 2009-02-16 15:58:06

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

In primul rand trebuie sa respecti programa....si dupa programa faci cu ei lectiile.
Eu mi-am cumparat carti de engleza de la diverta. Si fac cu ei poezii, cantecele, vocabular si conversatie. Mai sunt carti care au si cd-uri si le poti pune si caseta.
Eu le dau la vreo 2 sapt si fise acasa in functie de ce invat cu ei in sapt respectiva.

#8 2009-02-16 16:21:39

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

pai cel mai mult te axezi pe vizual, eu cred k jucariile pe care gradinita le are in dotare te pot ajuta la dezvoltarea vocabularului...poti incepe de la animale, sa'i inveti cum se spune in engl fiecare jucarie, sa numere si le pui 10 jucarii pe masa si le numeri cu ei ... cantecele, poezii ... nush, oricum cuvantul si imaginea k asa sigur retin

#9 2009-02-16 17:35:49

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

retin f bine si fara sa le arati jucarii....sunt carti care au desene cu animale, culori etc...si le arati pe carti nu cu jucarii de plus ca nici nu se gasesc in gradinite toate animalele din plus care exista si pe pamant smile

#10 2009-02-16 18:10:37

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu am zis k o pot ajuta si jucariile, nu sa aibe k material didactic doar jucariile ... si'apoi am spus k imaginea e importanta indiferent de natura ei (plus, carti, filmulete etc)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.